• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kızlar ya benim sol kasığıma ara ara kramp giriyor çalışıyorum sandalyeden kalkarken özellikle sol bacağım da kasıyo normal midir? siz de olmuşmuydu 4+2 olduk bugün daha

Kızlar sizlerde de adet olacak gibi mi kasıklarınız?
Her wc ye gidişimde rahmimden aşağı doğru bir çekilme oluyor sanki adet olacakmışım gibi :(

Günaydın kızlar . Ben enteresan duygular içindeyim bulantim ağrım sızım yok ama. Duygu durumum çok değişken. Yıllardır bugünü bekledik ama şimdi bende karnim büyüyecek doğduğunda iyi bir şekilde annelik yapabilecek miyim çok farklı şeyler düşünmeye başladım. Hormanlardanmidir yoksa benim kendimle mı alakalı bilmiyorum

Benim adetken de tuvalete girip çıktıktan sonra böyle ağrılar oluyodu diye çok önemsemedim ondan normaldir diye düşünüyorum ama siz isterseniz doktorunuza bir sorun

Kızlar sizlerde de adet olacak gibi mi kasıklarınız?
Her wc ye gidişimde rahmimden aşağı doğru bir çekilme oluyor sanki adet olacakmışım gibi :KK43:
Evet bende de oluyor o ağrılar. Son 6 7 aydır hic olmuyordu ama bu ay adet olacakmisim gibi sanci giriyor. Sanirim vücut kendini adapte edemedi. Yavaş yavaş düzelir diye umuyorum.

Kızlar günaydın. Herkesin hamileliği son güne dek sorunsuz geçer umarım.
Dün yaptırdığım kan değerim 842 çıktı. Kese ne zaman görünür acaba? Sizler değeriniz kaç iken gördünüz? Bir de vajinal şekilde mi üstten mi bakıldı? Ben vajinal bakılsın istemiyorum da.
hayirli olsum canim.ama ben henuz gitmedim.haftaya inşallah

Az önce idarırımı yaptıktan sonra tuvaletin içinde minik bi kırmızı kan gibi de değil değişik bişey gördüm doktora gitmeli miyim?

Selam hanimlar araniza yeni katildim allah nasil ederse bende mayis ayinda ikinci cocugumu kucagima alicam ilk gebeligimde de kadinlar kulubunden cok guzel arkadasliklar edinip dertlerimize ortak olduk zaman paylastikca cok cabuk gecti dilerim ayni duygulari tekrar yasarim. Ben cok erken hamile oldugumu ogrendim beta 787 iken kese de bebek de gorunmedi doktor cok yeni dedi sali gunu kontrolum var sata gore 5+2 yiz. Bakalim sonuc ne olucak hepinize guzel bir gebelik sureci temenni ediyorum

Günaydın kızlar . Ben enteresan duygular içindeyim bulantim ağrım sızım yok ama. Duygu durumum çok değişken. Yıllardır bugünü bekledik ama şimdi bende karnim büyüyecek doğduğunda iyi bir şekilde annelik yapabilecek miyim çok farklı şeyler düşünmeye başladım. Hormanlardanmidir yoksa benim kendimle mı alakalı bilmiyorum
hormonlar sana oyun oynuyor canim.ama benim ruh halim gebelik oncesi gibi degisen birsey yok hrnuz

Selam hanimlar araniza yeni katildim allah nasil ederse bende mayis ayinda ikinci cocugumu kucagima alicam ilk gebeligimde de kadinlar kulubunden cok guzel arkadasliklar edinip dertlerimize ortak olduk zaman paylastikca cok cabuk gecti dilerim ayni duygulari tekrar yasarim. Ben cok erken hamile oldugumu ogrendim beta 787 iken kese de bebek de gorunmedi doktor cok yeni dedi sali gunu kontrolum var sata gore 5+2 yiz. Bakalim sonuc ne olucak hepinize guzel bir gebelik sureci temenni ediyorum
aramiza hosgeldin canim.ne guzel ikinci kez anne olanlar topigi oldu burasi))

Back