2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben gittim acile dün hemen verdim. Bir saate çıktı sonuç. Kalabalık yoktu

Eki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi

Gözünaydııınnn valla yolda bile acile girsen olur bu heyecanla
Darısı başımaaa

Prosedur cok farkli,bunu 9 ay boyunca dert etme kendine neler yapabilecegini ogren hep canim.Aslinda en guzeli ilk ultrasonda kıpır kıpırken göreceksin minisini

evet çok silik olunca tereddute düşmüştüm ama siz de görünce rahatladım baya :) yumurtlamanın üstünden 12 gün oldu o yüzden bu kadar ciksinda artar daha inşallah :)

Hiç endişe etme benim 41 çıktığında bu kadar değildi maşallah maşallah kat kat artsın inşallah

Aramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Biz arife gunu keseyi gördük ama daha icinde bebis görünmüyordu doktor herşey normal seyrinde kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi ama bu defada korkuyorum icinde bebis var mi boş kese mi o yüzden kalbinin sesini duymadan kimseye soylemek yok biz de durumlar böyle

Hiç endişe etme benim 41 çıktığında bu kadar değildi maşallah maşallah kat kat artsın inşallah
Aminnn inşallah :)
Endişe etme vardır inşallah bebiş,ben silik çizgiyi görünce bile hemen söyledim kaynanama :) onların yanındayız zaten gitmeden müjdeyi vereyim dedim. Hiçbir sorunsuz 9 ayı atlatiriz hep beraber inşallah

amin inş. Korkma pozitif düşün istersen bir hafta sonra bidaha gidersin kalp atışı duyamazsan da yolk var mı görürsün

Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi sali gunu gidicem tekrar insallah

Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi sali gunu gidicem tekrar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…