• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kız sen yine gittin kan testi verdin gördün kesin biliyorsun 😂 ben daha evdeki testlerden biliyorum bir doktora gitsem kan sonucunu görsem rahatlayacağım bir de bana hamile değilsin derlermiş ahah😂😂
Aaaa sen hiçmi gitmedin🤭o zaman çok sabırlısın ya afferin sana ben kanı görmeden hamile olduğuma inanamazdım😅

Kız sen yine gittin kan testi verdin gördün kesin biliyorsun 😂 ben daha evdeki testlerden biliyorum bir doktora gitsem kan sonucunu görsem rahatlayacağım bir de bana hamile değilsin derlermiş ahah😂😂
Kızzz nasıl gitmeden durdun helal valla 🤞🏻 ben kendim dursam eşim durmuyor zorla kan vermeye götürüyor beni iki günde bir hahshshso

Kızzz nasıl gitmeden durdun helal valla 🤞🏻 ben kendim dursam eşim durmuyor zorla kan vermeye götürüyor beni iki günde bir hahshshso
Canım ben türkyiede değilim😂 kan vermeye geldim bana bir bakın diyemiyoruz burada deli derler agdjkfkg randevu verdi işte bekle dedi bekliyorum bayadır

Aaaa sen hiçmi gitmedin🤭o zaman çok sabırlısın ya afferin sana ben kanı görmeden hamile olduğuma inanamazdım😅
Maalesef mecburen gidemedim, doktoru aradım test yaptım pozitif gelebilir miyim dedim, 1 ay sonraya randevu verdi yani mecbur kaldım bekliyorum işte

Back