• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar ne gibi belirtileriniz var? benim sabahlari acken cok hafif bulantim oluyor.bide neredeyse hergun basagrisi cekiyorum.sik idrara cikma yorgunluk.bide gogus siskinligi.damarlar belli mormor.sizde neler var ;)

20170902_092859.jpg kızlar baksaniza bı var mı çizgi :dua:

Ohh afiyet olsun yarasin minnaka..Kizda baklava mi yedin!!! Ben kizimda sadece ekşi yemistim şimdi de sürekli çikolata puding istiyorum :dondurma::dondurma::dondurma:
bende durum biraz garip) kizimda ilk 3ay herseyden.acayip tiksindim.simdi onume geleni yiyorum) hem eksi hem tatli.en.cokda et et kokusu..tencereyi acip koklamak falan ;)

Canım bana da pozitif gibi geldi yakın hastane varsa bi kan ver en kesin sonuç kan testidir.senin için dua ediyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
ne güzel ya hepiniz görüyorsunuz var o zaman cizgi,oleyy :) teşekkür ederim canım kan testini bugün yaptıramam ama en kısa sürede yaptırım geliyorum aranıza sanırım :KK76:

kizlar ne gibi belirtileriniz var? benim sabahlari acken cok hafif bulantim oluyor.bide neredeyse hergun basagrisi cekiyorum.sik idrara cikma yorgunluk.bide gogus siskinligi.damarlar belli mormor.sizde neler var :KK66:
Ohh maasallah senin melegin epeyce ben burdayım diyor :emir_bebek::emir_bebek:benim gün içinde kasik ağrım ve ara sıra göğüste sizlama oluyor o kadar ilk gebeligimde 3ay bulanti kusma yaşadım bunda ınsaallah olmaz :dua::dua:

Bayanlar yurtdisindayin ben. bugün ilk doktor randevusuna gittim. Hemşire ile görüşebiliyormusuz sadece. Bana idrar testi yaptı kan testi yok, tabi idrar testi pozitif çıktı dedi. Aynısını biz evde de yapıyoruz , bende daha 10 tane test var yapardım kendi kendime söyleselerdi. Bir sonraki görüşmem 8 buçuk haftada olacakmış sanırım sadece kan testi yapacaklarmış. Başka hiç bir test yapmıyorlar. HCG nin yükselişini filan izlenmiyormus burada. Kendimiz ayrıca bazı genetik testleri yaptırabilirmisiz. Ultrason bile yapmıyorlarmis 12inci haftaya kadar. Ilk görüşme doktorla 12inci haftada. Çok şanslısıniz.

Siz ne testi yaptiriyorsunuz bilmiyorum ama ben test yapmadıkları için çok korkuyorum

Back