- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
Bizdensiniz
Biz bugün soylicez tepkileri çok merak ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizdensiniz
hoşbuldukaramiza hosgeldin..
karnımda doluluk sol kasık ağrısı bir kez de midem bulandıkizlar ne gibi belirtileriniz var? benim sabahlari acken cok hafif bulantim oluyor.bide neredeyse hergun basagrisi cekiyorum.sik idrara cikma yorgunluk.bide gogus siskinligi.damarlar belli mormor.sizde neler var
şimdi yaptım test hayal mi gördüm çizgi mı bilmiyorum :)) ama napacagimi şaşırdım belki de çizgidir resmi yukleyemedim boyut büyük dedicanim noldi test yaptinmi
Hayırlı olsun hosgeldin aramızaGünaydın merhaba herkese. Dün kan verdim 55 çıktı. Mayıs annesiyim inş
Keisnlikle hamilesin tebrikler çok sevindimEki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi
Ohh afiyet olsun yarasin minnaka..Kizda baklava mi yedin!!! Ben kizimda sadece ekşi yemistim şimdi de sürekli çikolata puding istiyorumdun soyledim canim aldi yedim yemeseydim cok fena olurdum.nasil canim cekiyordu.kizimda surekli baklava aseriyordum)
ayyy ağlarım bak şimdi, inşallah yaaaKeisnlikle hamilesin tebrikler çok sevindim
canim var gibi )) kan ver hadiayyy ağlarım bak şimdi, inşallah yaaa
Canım bana da pozitif gibi geldi yakın hastane varsa bi kan ver en kesin sonuç kan testidir.senin için dua ediyorumEki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi
bende durum biraz garip) kizimda ilk 3ay herseyden.acayip tiksindim.simdi onume geleni yiyorum) hem eksi hem tatli.en.cokda et et kokusu..tencereyi acip koklamak falanOhh afiyet olsun yarasin minnaka..Kizda baklava mi yedin!!! Ben kizimda sadece ekşi yemistim şimdi de sürekli çikolata puding istiyorum
bugün yolculuk var memlekete gidecez veremem sanırım. Eşime dün gece acile gidip kan verelim dedim ,kurban kazası cok gelir gülerler bize dedi gitmedi yarına yine yaparım test daha da koyulaşır belki,bat yarin zaten :)canim var gibi )) kan ver hadi
Göğüs ağrım var. Çok fena.kizlar ne gibi belirtileriniz var? benim sabahlari acken cok hafif bulantim oluyor.bide neredeyse hergun basagrisi cekiyorum.sik idrara cikma yorgunluk.bide gogus siskinligi.damarlar belli mormor.sizde neler var
ne güzel ya hepiniz görüyorsunuz var o zaman cizgi,oleyy :) teşekkür ederim canım kan testini bugün yaptıramam ama en kısa sürede yaptırım geliyorum aranıza sanırımCanım bana da pozitif gibi geldi yakın hastane varsa bi kan ver en kesin sonuç kan testidir.senin için dua ediyorum
Ohh maasallah senin melegin epeyce ben burdayım diyor benim gün içinde kasik ağrım ve ara sıra göğüste sizlama oluyor o kadar ilk gebeligimde 3ay bulanti kusma yaşadım bunda ınsaallah olmazkizlar ne gibi belirtileriniz var? benim sabahlari acken cok hafif bulantim oluyor.bide neredeyse hergun basagrisi cekiyorum.sik idrara cikma yorgunluk.bide gogus siskinligi.damarlar belli mormor.sizde neler var
Ayy ınsaallah güzel geçsin bu gebeligin..sen nerde oturuyorsun canim yeni et kavurdum gondereyim biraz istanbuldaysan.bende durum biraz garip) kizimda ilk 3ay herseyden.acayip tiksindim.simdi onume geleni yiyorum) hem eksi hem tatli.en.cokda et et kokusu..tencereyi acip koklamak falan
Benim bundan az daha belirgin 55 çıktı kanda.inş bebiş var senin deEki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi