2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende kahverengi lekelenme var bugun,peceteye gelmedi devamida yok ama

Daha erken diye görülmemiştir. Moralinizi bozmayın. 8 haftada görürsünüz inşallah

Hanimlad ben bu gun acile gittim bu ates basiyo bayiliyo gibi oluyordum ve inanilmaz usuyordum ayakda hic duramiyordum kizima bakamaz hale geldim bi kac gunde ve bu gun gittim doktor bebek bunu yapmaz deyip baska doktor gonderdi serum taktilar ve enfeksiyonum varmis bagirsak yada idrarda tam teshis etmedi kan tahliliyle soyledi ve ilac yazamicani bebegin bu haftalarda orgqnlari gelisceni soyledi kaynana yada annen gelsin dedi ne olur ne olmaz diye kadin dogumda gonderdi ama doktorlar gicik ultrasyondan baktilar ama ne kadar bakmak istemediklerini belirttiler anlatamam yani en basta biz degil diye baska yer attilar ikincide ne diye gonderdiler diyo ama bombos kafin dogum ultrasyondan bakti ben kese gordum ama kagit felan vermedi bebekle ilgili hic birsey soylemedi sordum kese gozuktu sadece deyip yolladi devlet dusman basina kan tahlilimde 29389.6 cikti 10 gun once 717 di bu oglen bir bucukdan aksam 5 bucuga kadar perisan olduk resmen

bende bu gun gittim ekranda kendi gordum kadariyla kese bostu bbenimde gicik doktorda jic birsey demiyo dedim iyimi haftaya gore kese gozuktu deyip yolladi bendde senin gibi aklima takildi kagidida vermediki incelim bu carsamba randevum var bakalim ne olacak 5 hafta 4 gunumdeyim ama birsey anlamadim

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin Bebişin. Bu grupta ikinci gebelikler çoğunlukta ne hoş tecrübeli anne adayiyiz

Çok geçmiş olsun canım ınsaallah hemencecik iyilesirsin serum iyi geldi mi biraz..varmı yakınında birileri kizinla ilgilenecek.. Rabbim melegini korusun acil şifa versin

öncelikle çok geçmiş olsun bi an önce toparlanirsin inşallah, çocuklu hamile olmakta zor olacak. Yalnız bu doktorları anlamıyorum ben ne var yani ilgilensen adam akıllı söylesen herşeyi illa özele gideceksin ilgi görmek için. Herkesin durumu var mı yok mu düşünmüyorlar

Cok gecmis olsun,ilk zamanlarda cok klise davraniyorlar ama moralini bozma derim.En azindan sebep ogrenilmis bi mudahale olmus ama sen yine de guvendigin birine gidip enfeksiyon icinde bi bilgi al bebek icinde fikir al derim.

Canım yerleşme kanaması olabiliyor bu zamanlarda..stres yapma takip et kendini

Yok yapmiyorum cok sukur :) tesekkurler
Hatta daha cok isaret gb oldu sanki

Içini ferah tut canım çarşamba gozukecegini düşünüyorum geç döllenme olabilir benimde ilk randevum salı günü ama benimde gozukmez belki

Merhaba iyi forumlar benim son adettarihim 3 Ağustos en son 17 Ağustos'ta ilişkim oldu bugün 30.gün adet olmadım normalde 25 26 günde bir adet olurum mide bulantım var 5 6 gün önce göğüslem çok sızlıyordu şimdi hafifledi kan pıhtılaşmam var her yer tatil sizce ne yapmalıyım açık nereler olur

aciller açık olur sanırım bi kan verin isterseniz hamilelik varsa ona göre bı yol izleyebilirsiniz

Hastaneye acile gidersen yardımcı olurlar ce benimde pıhtılaşmam var bayramdan sonraya giderim dra zaten şimdi testte de küçük çıktı geç döllenme galiba

Geçmiş olsun. Değerler maşaallah baya yüksek ikiz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…