• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Benimde çenemde ve alnımda hiç çıkmayan sivilceler çıkıyor 2 haftadır🥲 bebişi erkek hissediyorum bide 🤭 hem erkek hem güzelliğimden çalıyosa kalbimi kırar🤣

Benimde var gebeliğin başından beri hemde 😂 2 haftadır azaldı gibi kız çirkinleştirir derler ama☺️
Kız bebek çok istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama gönlümde hep kız var🤭 herkes sende tam erkek annesi tipi var diyor o nasıl oluyorsa🤓 bebde rüyamda sürekli güzel erkek bebekler görüyorum hayırlısı😊

Benimde çenemde ve alnımda hiç çıkmayan sivilceler çıkıyor 2 haftadır🥲 bebişi erkek hissediyorum bide 🤭 hem erkek hem güzelliğimden çalıyosa kalbimi kırar🤣
Benimde var gebeliğin başından beri hemde 😂 2 haftadır azaldı gibi kız çirkinleştirir derler ama☺️
Benimde sivilcem çıkıyor ve ben ergenliğim dahil hiç sivilcem olmadı. Yanaklarımda izler oldu 😅

Ay bende de var sivilce. Çıkıyor sönüyor yine çıkıuor. Hatta uçuk çıkarmıştım 6.hftada falan şimdi sanrıım yine aynı yerde uçuk çıkıuor 😮‍💨😔

Doktorum evde kedi var mi diye sordu bana, var diyince kan alip teste bakalim dedi. Tokxoplamose bizim icin drgil de bebek icin tehlikeli olabiliyormus, oyle dedi. Birde artik kedi kumu temizlemek yasak dedi.
Tabi gebelikte bunu geçirmek tehlikeli çocuk için, Allah korusun. Kediler hiç dışarı çıkmasa da parazit aşılarını düzenli yaptırmak gerekiyor. Biz bu hafta sonu veterine götürünce toxo hiç bulaşmış mı diye baktı onlara da bulaşmamış hiç. Bir kedim 10 gün kaybolmuştu geçen sene sonra bulduk ben de ondan çekiniyordum.

Kedileri dışarı çıkarmamamkta da fayda var.Ama eve gelen eşyaları falan yalayıp da bulaşabiliyormuş.

Tedbir amaçlı gebelikte kum temizlememek gerekiyor. Bir de ben hiç dayanamam ama sokaktakilere de bu süreçte ellemiyorum 🙈

Kız bebek çok istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama gönlümde hep kız var🤭 herkes sende tam erkek annesi tipi var diyor o nasıl oluyorsa🤓 bebde rüyamda sürekli güzel erkek bebekler görüyorum hayırlısı😊
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlündekini versin🥰
Ben bişey hissetmiyorum önceden hep erkek isterdim ama zor sahip olunca sağlıklı olsun yeterki hiç önemli değil cinsiyeti banada erkek diyolar genelde ☺️

Evde kedim var gerci babam el koydu aylardir köyde babamla yasiyor fakat atkadaslar ev kedileri normal mama ile beslendigi surece toxoplazma olma ihtimali cok dusuk. Ben babam geldikce kedinin kumunu o temizledi ama ben de ne olur olmaz diye maske ve eldivenle aldim. Acikcasi cok sokak kedilerine temas etmiyorum su sira. Anormal onlemler de almadim. Bence tedbirli ama hayatinizi asiri kisitlayici dvranmayin derim. Ve halsizlikten bayginlik gecirdigim bir gunden selam olsun.

Back