Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde var gebeliğin başından beri hemde 2 haftadır azaldı gibi kız çirkinleştirir derler amaBenimde çenemde ve alnımda hiç çıkmayan sivilceler çıkıyor 2 haftadır bebişi erkek hissediyorum bide hem erkek hem güzelliğimden çalıyosa kalbimi kırar
Kız bebek çok istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama gönlümde hep kız var herkes sende tam erkek annesi tipi var diyor o nasıl oluyorsa bebde rüyamda sürekli güzel erkek bebekler görüyorum hayırlısıBenimde var gebeliğin başından beri hemde 2 haftadır azaldı gibi kız çirkinleştirir derler ama
Benimde çenemde ve alnımda hiç çıkmayan sivilceler çıkıyor 2 haftadır bebişi erkek hissediyorum bide hem erkek hem güzelliğimden çalıyosa kalbimi kırar
Benimde sivilcem çıkıyor ve ben ergenliğim dahil hiç sivilcem olmadı. Yanaklarımda izler olduBenimde var gebeliğin başından beri hemde 2 haftadır azaldı gibi kız çirkinleştirir derler ama
Ay bende de var sivilce. Çıkıyor sönüyor yine çıkıuor. Hatta uçuk çıkarmıştım 6.hftada falan şimdi sanrıım yine aynı yerde uçuk çıkıuorBenimde çenemde ve alnımda hiç çıkmayan sivilceler çıkıyor 2 haftadır bebişi erkek hissediyorum bide hem erkek hem güzelliğimden çalıyosa kalbimi kırar
Tabi gebelikte bunu geçirmek tehlikeli çocuk için, Allah korusun. Kediler hiç dışarı çıkmasa da parazit aşılarını düzenli yaptırmak gerekiyor. Biz bu hafta sonu veterine götürünce toxo hiç bulaşmış mı diye baktı onlara da bulaşmamış hiç. Bir kedim 10 gün kaybolmuştu geçen sene sonra bulduk ben de ondan çekiniyordum.Doktorum evde kedi var mi diye sordu bana, var diyince kan alip teste bakalim dedi. Tokxoplamose bizim icin drgil de bebek icin tehlikeli olabiliyormus, oyle dedi. Birde artik kedi kumu temizlemek yasak dedi.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlündekini versinKız bebek çok istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama gönlümde hep kız var herkes sende tam erkek annesi tipi var diyor o nasıl oluyorsa bebde rüyamda sürekli güzel erkek bebekler görüyorum hayırlısı
Benimde aynı ya demekki normal mişBenimde sivilcem çıkıyor ve ben ergenliğim dahil hiç sivilcem olmadı. Yanaklarımda izler oldu