- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
Eki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi
Gördüm gördüm hadi hemen kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gittim acile dün hemen verdim. Bir saate çıktı sonuç. Kalabalık yoktubugün yolculuk var memlekete gidecez veremem sanırım. Eşime dün gece acile gidip kan verelim dedim ,kurban kazası cok gelir gülerler bize dedi gitmedi yarına yine yaparım test daha da koyulaşır belki,bat yarin zaten :)
agzinizdan bal damlıyor :) inşallah canım içim içime sığmıyorBenim ikinci olacak inş 17 aylık kızım
Benim bundan az daha belirgin 55 çıktı kanda.inş bebiş var senin de
Oleyy herkesler görüyor,süper ya :)Gördüm gördüm hadi hemen kan ver
eşim uyanınca yola çıkmadan ikna edebilirsem gideyim ya çok heyecan yaptım sizlerde gördükçe :)Ben gittim acile dün hemen verdim. Bir saate çıktı sonuç. Kalabalık yoktu
Bayanlar yurtdisindayin ben. bugün ilk doktor randevusuna gittim. Hemşire ile görüşebiliyormusuz sadece. Bana idrar testi yaptı kan testi yok, tabi idrar testi pozitif çıktı dedi. Aynısını biz evde de yapıyoruz , bende daha 10 tane test var yapardım kendi kendime söyleselerdi. Bir sonraki görüşmem 8 buçuk haftada olacakmış sanırım sadece kan testi yapacaklarmış. Başka hiç bir test yapmıyorlar. HCG nin yükselişini filan izlenmiyormus burada. Kendimiz ayrıca bazı genetik testleri yaptırabilirmisiz. Ultrason bile yapmıyorlarmis 12inci haftaya kadar. Ilk görüşme doktorla 12inci haftada. Çok şanslısıniz.
Siz ne testi yaptiriyorsunuz bilmiyorum ama ben test yapmadıkları için çok korkuyorum
aminnn amin isteyen herkese hemeeen gelsin :) sizler de görünce giderim acile artık sanırımGözünaydııınnn valla yolda bile acile girsen olur bu heyecanla
Darısı başımaa
Çok silik ama bence de var ikinci çizgiEki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi
evet çok silik olunca tereddute düşmüştüm ama siz de görünce rahatladım baya :) yumurtlamanın üstünden 12 gün oldu o yüzden bu kadar ciksinda artar daha inşallah :)Çok silik ama bence de var ikinci çizgi
evet çok silik olunca tereddute düşmüştüm ama siz de görünce rahatladım baya :) yumurtlamanın üstünden 12 gün oldu o yüzden bu kadar ciksinda artar daha inşallah :)
Günaydın şimdilik yok bugün test yapmadım Bata 1 gün kaldı heyecan bastı iyice birazdan yapacam test
Aminnn inşallah :)Hiç endişe etme benim 41 çıktığında bu kadar değildi maşallah maşallah kat kat artsın inşallah
Endişe etme vardır inşallah bebiş,ben silik çizgiyi görünce bile hemen söyledim kaynanama :) onların yanındayız zaten gitmeden müjdeyi vereyim dedim. Hiçbir sorunsuz 9 ayı atlatiriz hep beraber inşallahAramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Biz arife gunu keseyi gördük ama daha icinde bebis görünmüyordu doktor herşey normal seyrinde kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi ama bu defada korkuyorum icinde bebis var mi boş kese mi o yüzden kalbinin sesini duymadan kimseye soylemek yok biz de durumlar böyle
benim var gibi geldi bana resmi attım buraya ,inşallah senin de vardır canım. Azıcık çizgi bile bı umut oluyor işteGunaydin , ben az once yaptim sisko cizgi cikti yine 1 gun var bakalim . Insallah senin pozitif cikar
Cok sevindim canim insallah ikinci testine sislp iki cizgi görürsünbenim var gibi geldi bana resmi attım buraya ,inşallah senin de vardır canım. Azıcık çizgi bile bı umut oluyor işte
aminnn inşallah sen de görürsün,isteyen herkes hemen görsün inşallah :)Cok sevindim canim insallah ikinci testine sislp iki cizgi görürsün
amin inş. Korkma pozitif düşün istersen bir hafta sonra bidaha gidersin kalp atışı duyamazsan da yolk var mı görürsünAramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Biz arife gunu keseyi gördük ama daha icinde bebis görünmüyordu doktor herşey normal seyrinde kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi ama bu defada korkuyorum icinde bebis var mi boş kese mi o yüzden kalbinin sesini duymadan kimseye soylemek yok biz de durumlar böyle
Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi sali gunu gidicem tekrar insallahAramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi sali gunu gidicem tekrar insallahAramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Kesenin icindeki kucuk yuvarlak yolk degil mi o oldugunda kesin bos kese degil demek mi hadi insallah yaaamin inş. Korkma pozitif düşün istersen bir hafta sonra bidaha gidersin kalp atışı duyamazsan da yolk var mı görürsün