• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bugün yolculuk var memlekete gidecez veremem sanırım. Eşime dün gece acile gidip kan verelim dedim ,kurban kazası cok gelir gülerler bize dedi gitmedi:KK12: yarına yine yaparım test daha da koyulaşır belki,bat yarin zaten :)
Ben gittim acile dün hemen verdim. Bir saate çıktı sonuç. Kalabalık yoktu

Eki Görüntüle 2039923 kızlar baksaniza bı var mı çizgi :dua:

Gözünaydııınnn:rolleyes: valla yolda bile acile girsen olur bu heyecanla:-)
Darısı başımaaa

Bayanlar yurtdisindayin ben. bugün ilk doktor randevusuna gittim. Hemşire ile görüşebiliyormusuz sadece. Bana idrar testi yaptı kan testi yok, tabi idrar testi pozitif çıktı dedi. Aynısını biz evde de yapıyoruz , bende daha 10 tane test var yapardım kendi kendime söyleselerdi. Bir sonraki görüşmem 8 buçuk haftada olacakmış sanırım sadece kan testi yapacaklarmış. Başka hiç bir test yapmıyorlar. HCG nin yükselişini filan izlenmiyormus burada. Kendimiz ayrıca bazı genetik testleri yaptırabilirmisiz. Ultrason bile yapmıyorlarmis 12inci haftaya kadar. Ilk görüşme doktorla 12inci haftada. Çok şanslısıniz.

Siz ne testi yaptiriyorsunuz bilmiyorum ama ben test yapmadıkları için çok korkuyorum

Prosedur cok farkli,bunu 9 ay boyunca dert etme kendine neler yapabilecegini ogren hep canim.Aslinda en guzeli ilk ultrasonda kıpır kıpırken göreceksin minisini:KK37:

evet çok silik olunca tereddute düşmüştüm ama siz de görünce rahatladım baya :) yumurtlamanın üstünden 12 gün oldu o yüzden bu kadar ciksinda artar daha inşallah :)

Hiç endişe etme benim 41 çıktığında bu kadar değildi ;) maşallah maşallah kat kat artsın inşallah

Aramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Biz arife gunu keseyi gördük ama daha icinde bebis görünmüyordu doktor herşey normal seyrinde kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi ama bu defada korkuyorum icinde bebis var mi boş kese mi o yüzden kalbinin sesini duymadan kimseye soylemek yok biz de durumlar böyle

Hiç endişe etme benim 41 çıktığında bu kadar değildi :KK66: maşallah maşallah kat kat artsın inşallah
Aminnn inşallah :)
Aramiza yeni gelen arkadaslar olmuş hosgelmisler insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri bu arada hepinize iyi bayramlar seneye bayram mutlulugumuz bebislerimizle katlansin.
Biz arife gunu keseyi gördük ama daha icinde bebis görünmüyordu doktor herşey normal seyrinde kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi ama bu defada korkuyorum icinde bebis var mi boş kese mi o yüzden kalbinin sesini duymadan kimseye soylemek yok biz de durumlar böyle
Endişe etme vardır inşallah bebiş,ben silik çizgiyi görünce bile hemen söyledim kaynanama :) onların yanındayız zaten gitmeden müjdeyi vereyim dedim. Hiçbir sorunsuz 9 ayı atlatiriz hep beraber inşallah :dua:

amin inş. Korkma pozitif düşün istersen bir hafta sonra bidaha gidersin kalp atışı duyamazsan da yolk var mı görürsün

Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi:anneadayı: sali gunu gidicem tekrar insallah

Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi:anneadayı: sali gunu gidicem tekrar insallah

Back