- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
Kızlar biz yarın ailelere söylemeyi planlıyoruz keseyi görmedik diye tekrar kan verip biraz olsun emin olmak istedik. Sonuç 3.457 çıktı değerlerimiz kat kat artar inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel artmış, biz ilk bebegimizde çift çizgiyi görünce dayanamayıp söylemiştik :) çok mutlu olacaklarKızlar biz yarın ailelere söylemeyi planlıyoruz keseyi görmedik diye tekrar kan verip biraz olsun emin olmak istedik. Sonuç 3.457 çıktı değerlerimiz kat kat artar inşallah :))
Maşallah ne güzel artmış, biz ilk bebegimizde çift çizgiyi görünce dayanamayıp söylemiştik :) çok mutlu olacaklar
Slm arkadaşlar 1 yıl beklemenin ardından bugün sevimli haberi aldık çok şükür 8 yaşında oğlum var 2. Bebeğim olacak insallh
Teşekkürler canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz bat 4 agustosGozunuzaydiinn :) Allah saglikla kavustursun insallah.
Bat ne zamandi acaba sizin?
Teşekkürler canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz bat 4 agustos
benim de 25 günde oluyor , erken gebelik testi değil benimki 3 liralık ucuz testlerden :) onda da yanılma olabilir bilmiyorum ki kullanmadım hiç. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor ya tam gelmeden umudunu kesme. Gerçi kelin ilacı olsa basina sürer :) hayırlısı bakalım
Günaydın şimdilik yok bugün test yapmadım Bata 1 gün kaldı heyecan bastı iyice birazdan yapacam testSelam , nasıl durumlar var mı gelısme , mujdelı haberı sen var bari benden umut yok
Hadi gözün aydın. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallahGünaydın merhaba herkese. Dün kan verdim 55 çıktı. Mayıs annesiyim inş
Bizim duymadık kimse kalmadı herhaldeBen sadece annemle kardeşlerimle ve k.v ile paylaştım keseyi görünce ilan ederiz artık
Amin inşHadi gözün aydın. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
aramiza hosgeldin..Günaydın merhaba herkese. Dün kan verdim 55 çıktı. Mayıs annesiyim inş
biz herkese duyurduk cokdan)Ben sadece annemle kardeşlerimle ve k.v ile paylaştım keseyi görünce ilan ederiz artık
canim noldi test yaptinmiGünaydın şimdilik yok bugün test yapmadım Bata 1 gün kaldı heyecan bastı iyice birazdan yapacam test
dun soyledim canim aldi yedim yemeseydim cok fena olurdum.nasil canim cekiyordu.kizimda surekli baklava aseriyordum)Kizlarrrrr hepimizin bayramı mübarek olsun ınsaallah sonraki bayramda kollarimizda olsun meleklerimiz
Bizdensinizbiz herkese duyurduk cokdan)