• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hastaneye acile gidersen yardımcı olurlar ce benimde pıhtılaşmam var bayramdan sonraya giderim dra zaten şimdi testte de küçük çıktı geç döllenme galiba
Son adet tarihin kaçtı acaba bende küçüktür diye Salı günü kan vereyim diyorum ama bilmiyorum Çarşamba günü evde test yaptım çıkmadı

Son adet tarihin kaçtı acaba bende küçüktür diye Salı günü kan vereyim diyorum ama bilmiyorum Çarşamba günü evde test yaptım çıkmadı
31 temmuz satım. Dün idrarda baya silik çıktı kanda 55 yarın tekrarlayacağım inş iki katına çıkar. Kasıklarım ağrıyo bide regl olacak gibi.

bende bu gun gittim ekranda kendi gordum kadariyla kese bostu bbenimde gicik doktorda jic birsey demiyo dedim iyimi haftaya gore kese gozuktu deyip yolladi bendde senin gibi aklima takildi kagidida vermediki incelim bu carsamba randevum var bakalim ne olacak 5 hafta 4 gunumdeyim ama birsey anlamadim
Ya aslinda bizim safligimiza denk geldi keseyi görünce mutlu olduk ama insan sorar degil mi icinde bebek var mi diye iste ilk olunca aklima gelmedi sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine

öncelikle çok geçmiş olsun bi an önce toparlanirsin inşallah, çocuklu hamile olmakta zor olacak. Yalnız bu doktorları anlamıyorum ben ne var yani ilgilensen adam akıllı söylesen herşeyi illa özele gideceksin ilgi görmek için. Herkesin durumu var mı yok mu düşünmüyorlar

gercekden bizi ozele itiyolar ama ozelde az para almiyoki tahlildi felan 200 oluyo yani

Çok geçmiş olsun canım ınsaallah hemencecik iyilesirsin serum iyi geldi mi biraz..varmı yakınında birileri kizinla ilgilenecek.. Rabbim melegini korusun acil şifa versin

kardeslerim var ama okullar basliyo kaynanamda annemde memlekette gelemezler

Canim doktor bana da oyle dedi senin sadrce kese mi yoksa icinde kucuk bi yuvarlak da gorunuyor muydu tam kac haftalik onu bile soylemedi:anneadayı: sali gunu gidicem tekrar insallah
Ben kesenin heyecanıyla yuvarlak falan bakmadim dikkat etmedim ki ama ultrason fotografina dikkatli bakinca simdi goruyorum hatta 2 tane goruyorum yuvarlak seyler esim diyor birsey gorunmuyor sen gormek istefigin icin oyle diyor bilemedim

Cok gecmis olsun,ilk zamanlarda cok klise davraniyorlar ama moralini bozma derim.En azindan sebep ogrenilmis bi mudahale olmus ama sen yine de guvendigin birine gidip enfeksiyon icinde bi bilgi al bebek icinde fikir al derim.

Yok yapmiyorum cok sukur :) tesekkurler
Hatta daha cok isaret gb oldu sanki:KK51:

enfeksiyonunu tahminen kana gore soyledi arastirmadi cunku zaten ilac yazamam dedi

Ya aslinda bizim safligimiza denk geldi keseyi görünce mutlu olduk ama insan sorar degil mi icinde bebek var mi diye iste ilk olunca aklima gelmedi sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine

bende o soru sordum bebek haftasina gore iyi mi hersey diye kese gozuktu deyip yolladi haboyle bi nokta bile fark etmedim ya

Ben kesenin heyecanıyla yuvarlak falan bakmadim dikkat etmedim ki ama ultrason fotografina dikkatli bakinca simdi goruyorum hatta 2 tane goruyorum yuvarlak seyler esim diyor birsey gorunmuyor sen gormek istefigin icin oyle diyor bilemedim

biz dokuz ay nasil gececek ya ilk hamileligimde oyle arastirmistimki bu alanda uzamanlastimi hisediyordum artij aileden herkez bana soruyordu. ama gun gecmiyor

bende o soru sordum bebek haftasina gore iyi mi hersey diye kese gozuktu deyip yolladi haboyle bi nokta bile fark etmedim ya
Benim arkadaşın 6. Haftada bebek görünmüyor demiş ki erken normal görünmemesi renkli Doppler de gördüler bebeği 7. Haftaya girmişti benim oğlumda 7 ye yeni girdiğimde gördük

Haftaya esim burda olmayacak mecbur doktorun dedigi gibi 2 haftayi bekleyecegiz

aslinda biz bekleyemiyoruz beklesek daha bir seye benzicekler 10 11 haftalarda bize kol sallicaklar insallah bende bu carsamba gidicem ama en az bi haftada beklemem gerektini soyluyo icimdeki ses suan bebek bile gorunmuyoki carsamba kalp atis duyayim

Benim arkadaşın 6. Haftada bebek görünmüyor demiş ki erken normal görünmemesi renkli Doppler de gördüler bebeği 7. Haftaya girmişti benim oğlumda 7 ye yeni girdiğimde gördük

iste bende carsamba gittimde bana buyuk ihtimal gun verir biz acele ediyoruz sadece dogru diyorsn

biz dokuz ay nasil gececek ya ilk hamileligimde oyle arastirmistimki bu alanda uzamanlastimi hisediyordum artij aileden herkez bana soruyordu. ama gun gecmiyor
Bana da gecmiyor inan sabah ilk isim telefeondaki gebelik uygulamasindan bebegin gunluk gelisimlerine bakiyorum sonra buraya bakiyorum

aslinda biz bekleyemiyoruz beklesek daha bir seye benzicekler 10 11 haftalarda bize kol sallicaklar insallah bende bu carsamba gidicem ama en az bi haftada beklemem gerektini soyluyo icimdeki ses suan bebek bile gorunmuyoki carsamba kalp atis duyayim
Aynen canim bence bekle cunku en az 2 hafta sonra gel bakalim kalp atışına dedi acele etmebir kese icin gitme cunku gormussun zaten vitamin değerlerime bakilan kan tahlili icin bile acele etmedi onu da o zaman geldiginde yapariz dedi

Bende kahverengi lekelenme var bugun,peceteye gelmedi devamida yok ama:KK57:

yerlesme kani takip et kirmizi donmesin. bi iki kere lekelenme olur daha olmaz. bende oldu kizimda yerlesme kani doktora gitmistim. su ic yat hep demisti. dusuk olma itmaline karsi. esim 3 koy gezdirmisti bana o gun bide ama Sag salim aldim kucama. kirmizi acik kan tehlike dikkat et kendine

Back