• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Selam ben 6 haftalık hamileyim ama çok halsizim kafam uykudan kalkmıyor kalp atışı duyduk muhtemelen aralık başında hamile kaldım. Daha önce hamilelik geçirdim onda böyle değildi 10 haftalıkken düşük yaptım. Bu hamileliğim çok kötü 1-2 haftadır çevremdekiler de farkında kötü görünüyorsun hasta mısın diyorlar. Kan değerlerim normal doktor da normal dedi. Siz nasılsınız bir de ben farkında olmadan içki içtim yılbaşında beklentim yoktu. Yüzmeye gittim vs ona mı üzülüyorum acaba
Ama halsizlik normal canım bol bol dinlen bence stres olma 💖

Selam ben 6 haftalık hamileyim ama çok halsizim kafam uykudan kalkmıyor kalp atışı duyduk muhtemelen aralık başında hamile kaldım. Daha önce hamilelik geçirdim onda böyle değildi 10 haftalıkken düşük yaptım. Bu hamileliğim çok kötü 1-2 haftadır çevremdekiler de farkında kötü görünüyorsun hasta mısın diyorlar. Kan değerlerim normal doktor da normal dedi. Siz nasılsınız bir de ben farkında olmadan içki içtim yılbaşında beklentim yoktu. Yüzmeye gittim vs ona mı üzülüyorum acaba
Halsizlik uyku hali bende de var, üzülmeyin onun için ilk zamanlarda fazla etkilemez

Çalışıyorum işten 2 gün rapor aldım tüm gün yataktan çıkamıyorum :( çok erken değil mi ilk gebeliğimde de çok bilgim yoktu. siz duydunuz mu kalp atışı doktor 2 hafta sonra gel dedi
Kıyamam ya çalışırken zor bana iş yerinde 16.00 gibi bi uyku basıyo dayanamıyorum. Benim daha hcg değerim dün 955 cıktı. Pzt tekrar hcg baktırıp doktora gideceğim canım daha ben kese bile görmedim🥹

Kıyamam ya çalışırken zor bana iş yerinde 16.00 gibi bi uyku basıyo dayanamıyorum. Benim daha hcg değerim dün 955 cıktı. Pzt tekrar hcg baktırıp doktora gideceğim canım daha ben kese bile görmedim🥹
Benim son adetim 28 kasım ama eylülde düşük yaptım 2 ay gecikti. Evden çalışıyorum ama tahammül sıfır oldu. Vitamin vs alıyor musunuz ben eylülden önce baya doldurdum depoları elenatal kullanıyordum doktor hala 2. Gerekli değil dedi benimki gebelik öncesi olan

Benim son adetim 28 kasım ama eylülde düşük yaptım 2 ay gecikti. Evden çalışıyorum ama tahammül sıfır oldu. Vitamin vs alıyor musunuz ben eylülden önce baya doldurdum depoları elenatal kullanıyordum doktor hala 2. Gerekli değil dedi benimki gebelik öncesi olan
Canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerlesin ✨✨ ben inostrol ve folik alıyordum folikten devam ediyorum suan

Bu gün benimde aşırı uykum var ilkte böyle diğildim ama bende küçük bebek var o da geceleri iyi uyumuyor iyice bittim midemde bulanıyor sık sık acıkıyorum yeyincede sonra midem bulanıyor daha ayın sonunda doktora gidicem nasıl beklicem

Merhaba kızlar bende bugün 6 haftalık oldum aşırı herşeyden midem bulanıyor yiyesim geliyor yedikten sonra aşırı bulantı oluyor gün boyu midem ağzımda geziyorum

Bende 5+6 da alttan keseyi gordum ama kalp atisi duyamadim. Birseyler yiyince midede siskinlik hazimsizlik basliyor, sonra hafif bulanti ve disari cikinca insanlar bana resmen kokuyor. Tum kokulari cok guclu aliyorum. Alisveris merkezi market otobus vs onlarin icindeyken zorlaniyorum. Halim yok, hasta gibi yatmak istiyorum

Back