• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Evet ne güzel öyle her detayını görmek değil mi? Bütün organları, uzuv sayıları, kulak içindeki kemiklere bile bakılıyordu diye hatırlıyorum, her şeyi en detaylı şekilde inceliyorlar.
Aynen canım. Rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin herzaman inşallah.

@suara25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye 😀

@ipekbocegiiiii ah evet annelik hic bitmeyen bi telas 🥰

Kizlar garip gelir mi size bilmiyorum ama ben besigimi ikinci el buldum yarin almaya gidiyoruz 300 tl🙈
Eger bazi seyleri butceniz el vermiyorsa letgoya bakin ben cok umutsuz bakarken denk geldim Allah razi olsun karsi tarafta cok anlayisli cikti yarın Allah'tan bisey olmazsa aksam teslim alcam🥰
Gorseli ekledim
Güle güle sağlıkla kullanın inş. Çok iyi yapmışsın. Bütçesi olan insanlar bile tercih edebilir. Bizim ülkemizde biraz yadırganan bişey olsada gençlerimizden destek alan bir konu ve iyi bir hareket bence👍🏻

Bende izmirdeyim karataş hast gidiyorum. Alsancakta klinik önerdi doktorum detaylı ultrason için acaba aynı yeri mi önerdiler dedim
Aaa evet aynı hastaneye gidiyoruz. Siz Aysel hanıma gidiyordunuz de mi? Ben iki kez hastanede yattım memnun kaldım. İlgililer ve güleryüzlüler. Doğumdan sonra rahat edersiniz. Bana da Alsancak’ta doktor isimleri yazan bir kağıt verildi. Ben ekstra farklı bir sıkıntım olduğu için başka bir doktora gittim.

Aaa evet aynı hastaneye gidiyoruz. Siz Aysel hanıma gidiyordunuz de mi? Ben iki kez hastanede yattım memnun kaldım. İlgililer ve güleryüzlüler. Doğumdan sonra rahat edersiniz. Bana da Alsancak’ta doktor isimleri yazan bir kağıt verildi. Ben ekstra farklı bir sıkıntım olduğu için başka bir doktora gittim.
Evet Aysel hanıma gidiyorum. İnşallah bundan sonrası düzelir, sıkıntısız devam ederiz.

Kızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?

Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?

Back