2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

yumurta sarısına yok çok şükür.Gerçi bizim alerji geçmişte olabilir.bende diyet yapıyordum.yavaş yavaş bozdum diyeti bu haftada en son olan peynire gececem.simdilik tepki vermedi.peynirde vermezse oğluma yedirmeye başlıyacağım.alerjide standart yapilan şeyler zaten.önce tüm alerjik gıdaları kestiriyorlar.sonra sırayla yavaş yavaş yedirip tepkisini ölçüyorlar.ama çocuk dr ları nasıl yemeye başlayınca nasıl ilerleyecegimizi soylemediler belki en baştan anlatsalardı bizim surecimiz bukadar uzamazdı.Oğlumda da kısmet olurda baslarsam kendi yediğim şekilde ilerleyeceğim

Yün ince deilmi cnm?bide göcuyo yün ya.annemlerde yun pamuk karisik yatak yaptilar cokuyo ya cocuk yamuluyo
Cokmeye cokuyor biz de hep yun kullandik. Ama cokme yaotikca yatagi ters ceviriyorum. Yonunu degistiriyorum. Veya yatagin coken kismini alttan destekliyorum. Kendi odasina gecene kadar boyle idare edecez.

Yün ince deilmi cnm?bide göcuyo yün ya.annemlerde yun pamuk karisik yatak yaptilar cokuyo ya cocuk yamuluyo
öyle çok ince değil.bide biz köpümek deriz yün yatağı yorgani dikeriz.kare şeklinde dikersen kendiliğinden çöküyor yün ama yine sünger yaraklar kadar dümdüz oluyor.

Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyor size bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı

Bizim kiz gece emmeye uyaniyo emerkende sut iciyo tabi. Kesmek imkansiz benim icin:/

Bebegim ne istiyorsa onu yapiyorum. Bu ara fazla emmek istemiyor arada su veriyorum arada kucagimda sallayip uyutuyorum. Emmek istesigi zamanlarda da meme veriyorum. Bence hicbir sey icjn erken veya gec degil.

Ben de besliyordum bu aya kadar. Ama bu ay bıraktım. Aslında doktorumuz alerjisinden dolayı kilo almıyor diye gece de besle dedi fakat yemiyor. En azından uykusunu sağlıklı uyusun diyerek sabah uyanmasını bekliyor öyle yediriyorum. 3 gün sonra dogumgünü var ama düzeltilmiş 10 aylık.

Kızlar merhaba baston puset alan var mı aranızda? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kraft you şuan cazip geliyor. Kullanan var mı aramızda?

gece sirf emmek icin uyaniyor bizimki de. gece beslenmesini birakmak imkaansiz su asamada bizim icin..

Kızlar merhaba baston puset alan var mı aranızda? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kraft you şuan cazip geliyor. Kullanan var mı aramızda?
bana görümcem bunu hediye etmişti, kullanmadan keşke kendim alsam daha konforlu bir şey alırdım demiştim ama kullanınca memnun kaldım. altı aylık olup oturana kadar puseti kullandık, anneye dönük olması avantajdı. arabaya emniyet kemeri ile bağlanıyordu. sonra da puseti çıkardık normal kullanıyoruz. hem dik hem yatar pozisyonda olması güzel, çok ağır değil kolay katlanıyor. tekerlekleri çıkarılıyor bagaja rahat sığıyor. zamanla bunların kıymetli özellikler olduğu anlaşılıyor. travel sistem kullananlar da yorum yapınca kıyaslarsınız. bebeğiniz sağlıkla gelsin inş.

Ebebeğin şubat indiriminden joie aldım canım bebeğim ağır olduğu için biz çok rahatladık tavsiye ederim.

Anne yanında yatıyor ve gece değilde sabaha karşı muhakkak emiyor, diş dönemlerinde gecede emiyor ki anne sütünde ağrı kesici etki oluyormuş o dönem o yüzden bebişe bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…