- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.581
Teşekkürler canım çok sağol. Şu an pek umrunda değil gibi sadece kardeşine bakıp gülüyor o kadar :):) gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evlatlarını oğlunun tepkisi nasıl çok merak ediyorum.
yumurta sarısına yok çok şükür.Gerçi bizim alerji geçmişte olabilir.bende diyet yapıyordum.yavaş yavaş bozdum diyeti bu haftada en son olan peynire gececem.simdilik tepki vermedi.peynirde vermezse oğluma yedirmeye başlıyacağım.alerjide standart yapilan şeyler zaten.önce tüm alerjik gıdaları kestiriyorlar.sonra sırayla yavaş yavaş yedirip tepkisini ölçüyorlar.ama çocuk dr ları nasıl yemeye başlayınca nasıl ilerleyecegimizi soylemediler belki en baştan anlatsalardı bizim surecimiz bukadar uzamazdı.Oğlumda da kısmet olurda baslarsam kendi yediğim şekilde ilerleyeceğimPeki yumurta sarisina yokmu alerjisi?doktorda soledi net sonuc vermez diye.zaten nete baktim sonucunda cikan seyler nette de yaziyor standart gbi sanki.banada mantiksiz geldi.nette alerji yapan ne warsa sonuctada o var.sanki ordan almislar gbi.ben veriyorum bazen gece pirinc unlu muhallebi.suyla yapiyorum
biz doğduğundan beri park yatak kullanıyoruz.anneme içine yünden ince bi döşek yaptırdımKizlar selam.oglumu park yataga gecirdik.ama icine nasil bi yatak almaliyim kararsiz kaldim.park yatak kullananlar warmi?nasil yataklar aldiniz sizler?
biz doğduğundan beri park yatak kullanıyoruz.anneme içine yünden ince bi döşek yaptırdım
Yun yatak kullaniyordum ama 4 aydir falan yer yatagina gectik. Parki topladim.Kizlar selam.oglumu park yataga gecirdik.ama icine nasil bi yatak almaliyim kararsiz kaldim.park yatak kullananlar warmi?nasil yataklar aldiniz sizler?
Cokmeye cokuyor biz de hep yun kullandik. Ama cokme yaotikca yatagi ters ceviriyorum. Yonunu degistiriyorum. Veya yatagin coken kismini alttan destekliyorum. Kendi odasina gecene kadar boyle idare edecez.Yün ince deilmi cnm?bide göcuyo yün ya.annemlerde yun pamuk karisik yatak yaptilar cokuyo ya cocuk yamuluyo
Kanda canım evet. Süt ve süt ürünleri alerjisi. Smilac alimentum mama yiyor ekimden beri. İçinde süt ve süt ürünü olmayn herseyi veriyorum.Kandanmi baktilar sizde de?nelere alerjisi cikti?ne yiyor peki suan?
öyle çok ince değil.bide biz köpümek deriz yün yatağı yorgani dikeriz.kare şeklinde dikersen kendiliğinden çöküyor yün ama yine sünger yaraklar kadar dümdüz oluyor.Yün ince deilmi cnm?bide göcuyo yün ya.annemlerde yun pamuk karisik yatak yaptilar cokuyo ya cocuk yamuluyo
Bizim kiz gece emmeye uyaniyo emerkende sut iciyo tabi. Kesmek imkansiz benim icin:/Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyorsize bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı
Bebegim ne istiyorsa onu yapiyorum. Bu ara fazla emmek istemiyor arada su veriyorum arada kucagimda sallayip uyutuyorum. Emmek istesigi zamanlarda da meme veriyorum. Bence hicbir sey icjn erken veya gec degil.Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyorsize bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı
Ben de besliyordum bu aya kadar. Ama bu ay bıraktım. Aslında doktorumuz alerjisinden dolayı kilo almıyor diye gece de besle dedi fakat yemiyor. En azından uykusunu sağlıklı uyusun diyerek sabah uyanmasını bekliyor öyle yediriyorum. 3 gün sonra dogumgünü var ama düzeltilmiş 10 aylık.Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyorsize bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı
gece sirf emmek icin uyaniyor bizimki de. gece beslenmesini birakmak imkaansiz su asamada bizim icin..Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyorsize bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı
Allah analı babalı büyütsün, kolaylık versin.Yaptım canım 37+4 3020 gr :) inanması zor vallahi küvez pre bebekten sonra bunu yaşamış olmam. Tşkler sorduğun için
bana görümcem bunu hediye etmişti, kullanmadan keşke kendim alsam daha konforlu bir şey alırdım demiştim ama kullanınca memnun kaldım. altı aylık olup oturana kadar puseti kullandık, anneye dönük olması avantajdı. arabaya emniyet kemeri ile bağlanıyordu. sonra da puseti çıkardık normal kullanıyoruz. hem dik hem yatar pozisyonda olması güzel, çok ağır değil kolay katlanıyor. tekerlekleri çıkarılıyor bagaja rahat sığıyor. zamanla bunların kıymetli özellikler olduğu anlaşılıyor. travel sistem kullananlar da yorum yapınca kıyaslarsınız. bebeğiniz sağlıkla gelsin inş.Kızlar merhaba baston puset alan var mı aranızda? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kraft you şuan cazip geliyor. Kullanan var mı aramızda?
bana görümcem bunu hediye etmişti, kullanmadan keşke kendim alsam daha konforlu bir şey alırdım demiştim ama kullanınca memnun kaldım. altı aylık olup oturana kadar puseti kullandık, anneye dönük olması avantajdı. arabaya emniyet kemeri ile bağlanıyordu. sonra da puseti çıkardık normal kullanıyoruz. hem dik hem yatar pozisyonda olması güzel, çok ağır değil kolay katlanıyor. tekerlekleri çıkarılıyor bagaja rahat sığıyor. zamanla bunların kıymetli özellikler olduğu anlaşılıyor. travel sistem kullananlar da yorum yapınca kıyaslarsınız. bebeğiniz sağlıkla gelsin inş.
Ebebeğin şubat indiriminden joie aldım canım bebeğim ağır olduğu için biz çok rahatladık tavsiye ederim.Kızlar merhaba baston puset alan var mı aranızda? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kraft you şuan cazip geliyor. Kullanan var mı aramızda?
Anne yanında yatıyor ve gece değilde sabaha karşı muhakkak emiyor, diş dönemlerinde gecede emiyor ki anne sütünde ağrı kesici etki oluyormuş o dönem o yüzden bebişe bıraktım.Kızlar merhaba, işe başlayınca insan bakmaya bile vakit bulamıyorsize bir şey sorcam bugün iş yerinde kafamı karistirdilar.gece beslenmesi 8. Aydan sonra kesilmesi gerekiyormuş.devam edilirse reflü,orta kulak iltihabı ve erken dis çürümesine neden oluyormuş.simdi internetten baktım gerçekten öyle diyor.bizimki şu an gece zar Zor içiyor hatta bazen hiç içmiyor.ama gündüz iyi besleniyor.bende gece kırk takla icirmeye çalışıyorum sık uyanıyor diye.sizde durumlar nedir gece beslenmesini bırakan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?