• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gercekten olması gereken birseymiş anneye özel düşkünlük. Oğlum atipik otizmliydi benım olup olmamam pek umrunda degıldı sadece meme için geliyordu demekki. O zaman bazıları erkek çocuk soğuk olur kız başka dedi bazısı da beni ilgisiz anne olmakla suçladı. Hala da suçluyorlar bu konuda çok yaralıyım ama yapacak birşeyim yok Allah biliyor diyorum artık.

Şimdi kızım bana düşkün olmaya başladı mutlu oluyorum. Sizler de mutlu olun tabiki zor ama bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim ki beki size güç kuvvet olur. Bu dönem geçici ve yavrularımız sağlıklı gidiyor.
Allah çocuklarımızın güzel günlerini göstersin.

Hekimlere göre bu aylarda olması gereken bir şeymiş, hatta anneye özel bir düşkünlük izlenmemesi anormal bir durummuş ama bu kadarı da fazla değil mi ya :)

Sanırım tek başına bakmak veya kalabalık bir ortamda büyümesi ile de pek ilgili değilmiş. Benim oğlan babada bile durmuyor. Anneanneye babaanneye deli olan çocuk onlardan bile şeytan görmüş gibi kaçıyor.krize giriyor resmen. Anne de anne... kucak da kucak.

Ateşlendiği için doktora gitmiştik, orada serum falan derken ürküttü de yavrucum. Ondan sonra da pik yaptı zaten.
ah bu cocuklar. bazen bana duskunlugu hosuma gitmiyor da degil. ama kimseye birakip da bir yere gidemiyorum. belki bu donemsel biseyse gecince rahatlariz.

Gercekten olması gereken birseymiş anneye özel düşkünlük. Oğlum atipik otizmliydi benım olup olmamam pek umrunda degıldı sadece meme için geliyordu demekki. O zaman bazıları erkek çocuk soğuk olur kız başka dedi bazısı da beni ilgisiz anne olmakla suçladı. Hala da suçluyorlar bu konuda çok yaralıyım ama yapacak birşeyim yok Allah biliyor diyorum artık.

Şimdi kızım bana düşkün olmaya başladı mutlu oluyorum. Sizler de mutlu olun tabiki zor ama bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim ki beki size güç kuvvet olur. Bu dönem geçici ve yavrularımız sağlıklı gidiyor.
simdi siz yazinca tereddutte kaldim. acaba benim kizim da beni bir cift meme olarak mi goruyor diye. istiyor ki meme hep disarida olsun, gelip cuk cuk arada emip gitsin, oyununa devam etsin. hic otizm olabilir mi diye dusunmemistim.

Beni tanımıyor gibiydi gözlerime çok bakmıyor gibi . İsmine bakmıyordu.

Sevgili ginerva İnşallah sizde öyle bir durum yoktur şüphe çok kötü bir şey insanı kemiriyor. Size böyle bir duygu yaşatmak istemezdim yanlış anlaşılmış yazdığım .

Teşekkürler paylaşımin için. eminim iki çocuğuna da gözün gibi , annesi gibi, bakmissindir.

Biz anneleri bir rahat biraksalar. Kayınvalidem şikayet ediyor benim bebek siskoymus. Şişko filan değil aslında gayet normal. Ama diğer gelinin bir yaş büyük oğlundan da şikayet ediyor. Çok zayifmis.

Emzirirsin çok sık emziriyorsun doymuyor biberon ver derler, biberon verirsin daha şimdiden ıvır zıvır veriyorsun sütün yokmu derler

Yapamadık herkesin gönlüne göre bir bebek.

Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum.. bebeğinde aşırı anne düşkünlüğü başlayan var mı?

Oğlum yaklaşık 1 haftadır kucağımdan inmiyor. Inanın hiç abartmıyorum tuvalete dahi gidemiyorum. Feryat figan acı acı ağlamalar.. geceleri de ağlayarak uyanmaya başladı. Benden baska kimseyi gözü görmüyor. Koala gibi yapışık yaşıyor resmen. Mental olarak fiziksel olarak bitmis haldeyim. Anneden ayrılma sendromu dedikleri süreçe girdi herhâlde ya. Var mı aynı durumda olan??
Biz dogduk dogali o vaziyetteyiz. Oyun oynarken bike 2 dk oyuncaklariyla ilgileniyor. Sonra bir sey olmus gibi yanima geliyor. 5 10 dk sarilip sirnasiyoruz. Geri gidiyo oyuncaklsra. 2 dk. Oynuyor geri bana yapisiyor. Tuvakete de evde biri yoksa bmhic yalniz girmedim cunku gercekten cok ciddk bir sey olmus gibi agliyor

Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum.. bebeğinde aşırı anne düşkünlüğü başlayan var mı?

Oğlum yaklaşık 1 haftadır kucağımdan inmiyor. Inanın hiç abartmıyorum tuvalete dahi gidemiyorum. Feryat figan acı acı ağlamalar.. geceleri de ağlayarak uyanmaya başladı. Benden baska kimseyi gözü görmüyor. Koala gibi yapışık yaşıyor resmen. Mental olarak fiziksel olarak bitmis haldeyim. Anneden ayrılma sendromu dedikleri süreçe girdi herhâlde ya. Var mı aynı durumda olan??
Bizde aynı durumdayız.Babasi ile güzelce oynuyor diyelim sesimi duyduğu an gördüğü an çıldırıyor.Bazen bir oyuncaği ile.oynamaya dalıyor sessizce odadan çıkayım diyorum arkası dönük gittiğini anlıyor.Arkasinda da gözü var diyorum artık :) yorucu ama hoşuma gidiyor beni sevmesi 🥰🥰

kizlar gecen hastalandim ve hastaneye gitmek zorunda kaldim. bebegime anneanne, kv, teyze cumbur cemaat baktilar. normalde kimse gelip de 5dk ilgilenmez, 7/24 her isi bende bebegimin. hastanede serum verdiler, 30 dkka falan surdu. icimden keske 2-3 saatlik serum olsaydi da su yatakta uyusaydim dedim nasil hasret kalmisim deliksiz, dusunmeden uyumaya:işsiz:

kizlar gecen hastalandim ve hastaneye gitmek zorunda kaldim. bebegime anneanne, kv, teyze cumbur cemaat baktilar. normalde kimse gelip de 5dk ilgilenmez, 7/24 her isi bende bebegimin. hastanede serum verdiler, 30 dkka falan surdu. icimden keske 2-3 saatlik serum olsaydi da su yatakta uyusaydim dedim nasil hasret kalmisim deliksiz, dusunmeden uyumaya:işsiz:
Gecmis olsun canim. Keske arafa baksalarda boyle hastalanmasak.

Selam kizlar.bizimde sonunda ilk dislerimiz cikiuor galiba :) alt 2 disin ucu geliyor elime damagida baya sertlesti.varmi biz gibi daha ilk disini cikaranlar.birde bebisler nasil sizler nasilsiniz?gunde nekadar su veriyosunuz kuzucuklara??

Selam kizlar.bizimde sonunda ilk dislerimiz cikiuor galiba :) alt 2 disin ucu geliyor elime damagida baya sertlesti.varmi biz gibi daha ilk disini cikaranlar.birde bebisler nasil sizler nasilsiniz?gunde nekadar su veriyosunuz kuzucuklara??
Benim kızım da daha bir hafta önce patlattı ilk dişini

Bende tam umudumu yitirmiştim ki bir hafta önce ilk dişi çıkardı ve hiç sıkıntı olmadı.Dunde ikinci patlamış ama şu an hasta huysuz ağzına dokunmama izin vermiyor. Ben baya şu veriyorum gece önceliğimde su çünkü artık mama veya süt gece önerilmiyor reflüye neden olduğu icin

1,5 su bardagina yakin iciyordur canim
Benim kızım da daha bir hafta önce patlattı ilk dişini
Yerim onun dislerini :)
Bende tam umudumu yitirmiştim ki bir hafta önce ilk dişi çıkardı ve hiç sıkıntı olmadı.Dunde ikinci patlamış ama şu an hasta huysuz ağzına dokunmama izin vermiyor. Ben baya şu veriyorum gece önceliğimde su çünkü artık mama veya süt gece önerilmiyor reflüye neden olduğu icin
"ben de her uyandiginda nene vermiyorum artik suyla idare ediyoruz

ya kizlar gece her uyandiginda meme/mama vermiyorum demissiniz, bizimki memede uyuyor. :skandal:
gece meme yerine su versem dik dik uyanip bakar bana. uyutamam sonra.:işsiz:
anlasilan herkes gece uykularinda duzene girmis, bir ben kalmisim hala sefilligi surduren.
bana da bir el atin, napiyim bu gece uykularini ??

ya kizlar gece her uyandiginda meme/mama vermiyorum demissiniz, bizimki memede uyuyor. :skandal:
gece meme yerine su versem dik dik uyanip bakar bana. uyutamam sonra.:işsiz:
anlasilan herkes gece uykularinda duzene girmis, bir ben kalmisim hala sefilligi surduren.
bana da bir el atin, napiyim bu gece uykularini ??
Yalnız değilsin canım.benimki de memede uyuyor.hatta bu aralar yeni alışkanlığı üstüme yatıp meme emmek.sabaha karşı özellikle imkanı yok kendi yatağına yatmıyor.bizim yatağa transfer oldu.her sabah yorgun kalkıyorum 😞

Yalnız değilsin canım.benimki de memede uyuyor.hatta bu aralar yeni alışkanlığı üstüme yatıp meme emmek.sabaha karşı özellikle imkanı yok kendi yatağına yatmıyor.bizim yatağa transfer oldu.her sabah yorgun kalkıyorum 😞
biz he p birlikte uyuyoruz. iyice uyuyunca yanindan sivisiyorum, ama sabaha dogru ayrilmama kesinlikle izin vermiyor. meme agzinda hem uyuyor hem emiyor. baba da yine uykusuz sabahlar :bicak:[/QUOTE]

Bizde birlikte uyuyoruz 3 kisi 😊 evim soguk oluyor böylesi daha iyi.ise baslicam 20 gün sonra nasıl etsemde memesiz uyutabilsem.gece bir kez mamada iciyor bebegim.bebek yanımizda uyumak istiyor

biz he p birlikte uyuyoruz. iyice uyuyunca yanindan sivisiyorum, ama sabaha dogru ayrilmama kesinlikle izin vermiyor. meme agzinda hem uyuyor hem emiyor. baba da yine uykusuz sabahlar :bicak:
[/QUOTE]
Babamiz oğluma yaptığımız oda da yatıyor ;)) ben oğlumu park yatağa yatiramiyorum ve yataktan da düştüğü için yer yatağı yaptım yatağımın yanına ama üçümüz aynı oda da yatarsak oğlum çok uyanıyor ağlıyor ben uyuyamıyorum.Esimde bizim sesimizden dolayı uyuyamıyor.Simdi eşim oğlumun odasında , oğlum benim yanımda yatıyoruz ve gece deliksiz uyuduğu oluyor.Herkes mutlu uyuyor ;))Herkes alıştırma saydın diyor ama napayım işe gidiyorum dinlenmek işime geliyor birlikte uyumayida seviyorum.Gece yatmadan 150 CC mama içiyor gece boyu hiç yapmıyorum meme emmedigi için kolay oldu benim.

Babamiz oğluma yaptığımız oda da yatıyor :KK66:) ben oğlumu park yatağa yatiramiyorum ve yataktan da düştüğü için yer yatağı yaptım yatağımın yanına ama üçümüz aynı oda da yatarsak oğlum çok uyanıyor ağlıyor ben uyuyamıyorum.Esimde bizim sesimizden dolayı uyuyamıyor.Simdi eşim oğlumun odasında , oğlum benim yanımda yatıyoruz ve gece deliksiz uyuduğu oluyor.Herkes mutlu uyuyor :KK66:)Herkes alıştırma saydın diyor ama napayım işe gidiyorum dinlenmek işime geliyor birlikte uyumayida seviyorum.Gece yatmadan 150 CC mama içiyor gece boyu hiç yapmıyorum meme emmedigi için kolay oldu benim.
[/QUOTE]
masallah ne guzelmis, sabaha kadar deliksiz uyku. guzel bir duzen kurmussunuz. uykulari bir duzene girseydi keske. buna da hamd olsun ama, cok daha zor gunlerden bugunlere geldik.

Back