• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Konuşan var mı☺️
Gel gel diyo ben ona deyınce benden sonra .bır de baba dıyor ama babasına degıl sankı .
Sızde durum nedır
Anne dese artık ya

Konuşan var mı☺
Gel gel diyo ben ona deyınce benden sonra .bır de baba dıyor ama babasına degıl sankı .
Sızde durum nedır
Anne dese artık ya
bizimki birşeyler söylemeye çalışıyor ama tabi daha birşey anlaşılmıyor.en başından beri ben hep oğlumla konuştum oda şimdi kendince birşeyler anlatıyor bende "demek öyle oldu,başka ne yaptın" gibi şeyler söylüyorum o zaman devam ediyor :KK70::KK70:

Konuşan var mı☺
Sızde durum nedır
Anne dese artık ya

Gel hadi anna mama baba diyor.. hiç tablet telefon televizyon açmadık hep düzgün tane tane konuştuk..
kendince de bir dil üretti konuşuyor :)) anlamıyoruz ama 1-2 aya daha da netleşir..

Gel al ver hadi anne baba dede mama meme diyor bizimki de.ama bizde genetik erken konuşma ben çok erken konuşmuşum.oglumda öyleydi.1 buçuk yaşındayken 1 buçuk senelik hayat hikayesini anlatırdı.buda öyle olacak belli.ama daha yürümüyor mesela her çocuğun gelişimi farklı oluyor.

Konusanlara Masallah . kızlar bende dikkat edeyım bıraz ustune duseyım hercocugun gelişimi tabı farklıdır ama desteklemem lazım abısı de gec konuştu hatta abısı atıpık otızmlı . Korkuyorum şimdi kızımda da sıkıntı yasamaktan. Bırde oğlumu cok desteklemem gerekıyor kızımın zamanından calıyorum dıye uzuluyorum.

Konuşan var mı☺️
Sızde durum nedır
Anne dese artık ya
Oğlum,baba dede mama ada Ege ve cicik diyor ama inatla anne demiyor heyecanla bekliyorum bende :) artık desteksiz yürüyor kosturmuyorum arkasından .ablamla aramızda 2 gün var yeğenim baya anne diyor mesela ama yürümüyor henüz her çocuk farklı

Konusanlara Masallah . kızlar bende dikkat edeyım bıraz ustune duseyım hercocugun gelişimi tabı farklıdır ama desteklemem lazım abısı de gec konuştu hatta abısı atıpık otızmlı . Korkuyorum şimdi kızımda da sıkıntı yasamaktan. Bırde oğlumu cok desteklemem gerekıyor kızımın zamanından calıyorum dıye uzuluyorum.
Sadece anne diyor baska bir sey demiyor.

Vallaha hepsini bilinçli soyluyo biz biseyler yerken mama mama diye dolasiyo pesimizde ama yemek istemiyorsa kaşığı ittirip meme diyo cadı.gerci bu ara basimiz kopek disleriyle dertte hic biseyi istahla yemiyo inleyip duruyo kuzum neredeyse iki haftadir.ama söyledikleri bilinçli yani.

emzirirken sac boyatmak sorun mu ? :skandal: haftaya boyatacaktim ben de. hem de kuafor ne kullaniyorsa onunla. dikkat etmek gerektigini bilmiyordum

Kimyasal olduğu için boyalar saç derisinden süte geçme ihtimali var. Kesin ispatlanmış bir şey yok ama çoğu dr.önermiyor açıkcası. Organik boya ile boyuyor kuaförler emzirdiğinizi ya da hamile oldğunuzu söylerseniz.

kizlar 4 nisanda a101 markete mama sandalyesi geliyor. hem de fisher price 299 tl. bir de ev guvenlik urunleri de geliyor. dolap kilidi, cekmece kilidi...vb gibi. fiyati da uygun gibi. aklinizda olsun

Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum.. bebeğinde aşırı anne düşkünlüğü başlayan var mı?

Oğlum yaklaşık 1 haftadır kucağımdan inmiyor. Inanın hiç abartmıyorum tuvalete dahi gidemiyorum. Feryat figan acı acı ağlamalar.. geceleri de ağlayarak uyanmaya başladı. Benden baska kimseyi gözü görmüyor. Koala gibi yapışık yaşıyor resmen. Mental olarak fiziksel olarak bitmis haldeyim. Anneden ayrılma sendromu dedikleri süreçe girdi herhâlde ya. Var mı aynı durumda olan??

Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum.. bebeğinde aşırı anne düşkünlüğü başlayan var mı?

Oğlum yaklaşık 1 haftadır kucağımdan inmiyor. Inanın hiç abartmıyorum tuvalete dahi gidemiyorum. Feryat figan acı acı ağlamalar.. geceleri de ağlayarak uyanmaya başladı. Benden baska kimseyi gözü görmüyor. Koala gibi yapışık yaşıyor resmen. Mental olarak fiziksel olarak bitmis haldeyim. Anneden ayrılma sendromu dedikleri süreçe girdi herhâlde ya. Var mı aynı durumda olan??
benim kiz da ayni. wc ye gidemiyorum. kapinin onunde feryat figan agliyor. boynuma yapisiyor birakmamak icin.
ben simdiue kadar kizima hep kendim baktim,baska ilgilenen kimse olmadi. ben o yuzden boyle oldu diye dusunmustum.

benim kiz da ayni. wc ye gidemiyorum. kapinin onunde feryat figan agliyor. boynuma yapisiyor birakmamak icin.
ben simdiue kadar kizima hep kendim baktim,baska ilgilenen kimse olmadi. ben o yuzden boyle oldu diye dusunmustum.

Hekimlere göre bu aylarda olması gereken bir şeymiş, hatta anneye özel bir düşkünlük izlenmemesi anormal bir durummuş ama bu kadarı da fazla değil mi ya :)

Sanırım tek başına bakmak veya kalabalık bir ortamda büyümesi ile de pek ilgili değilmiş. Benim oğlan babada bile durmuyor. Anneanneye babaanneye deli olan çocuk onlardan bile şeytan görmüş gibi kaçıyor.krize giriyor resmen. Anne de anne... kucak da kucak.

Ateşlendiği için doktora gitmiştik, orada serum falan derken ürküttü de yavrucum. Ondan sonra da pik yaptı zaten.

Back