- 19 Mayıs 2017
- 366
- 453
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.561
Bende hala olmadım 17 sinde doğdu benim oğlumda insanın aklına herşey geliyor ya bi olsakta rahatlasakSelam kızlar ayin 16 da 10 ayımız bitecek 11 den gün alacağız ama ben hala adet olmadım.var mi benim gibi bekleyen hala
Çocuk doktoru cocuk gastroenterolojiye yönlendirme yapıyor. Orada bir takım testler yapılıyor neden gelişimi durduguna dair. Eylül ayından beri Elada kilo almıyor bu ay gastrolog değerlendirmek için test istedi. Alerji cıktı altından. Bazen alerji kilo almayarak bile kendini gösterirmiş. İlla kusma yada döküntü olmak zorunda değilmiş. Altından daha baska sebepler de cıkabiliyor.Guzel yiyor mu canim? Ben nornak kasikla basladim ek gidaya. Baktim hic yemiyor blw yapmaya karar verdim. Simdi kahvalti ve oglenleri blw yapiyoruz ama aksamlari ben yedirmeye calisiyorum. Karni tan doysun diye. Ve 6. Ayindan beri hic kilo almadi artik takmaya basliyorum bu durumu.
Gelisimi durmadi gayet her sey yolunca cok sukur. Hem fiziksel hem zihinsel cok yol katettik. Sadece kilo alimi durdu. Belki de asiri hareketli oldugu icin.Çocuk doktoru cocuk gastroenterolojiye yönlendirme yapıyor. Orada bir takım testler yapılıyor neden gelişimi durduguna dair. Eylül ayından beri Elada kilo almıyor bu ay gastrolog değerlendirmek için test istedi. Alerji cıktı altından. Bazen alerji kilo almayarak bile kendini gösterirmiş. İlla kusma yada döküntü olmak zorunda değilmiş. Altından daha baska sebepler de cıkabiliyor.
Allahim sabrini verir. Simdi zor olacak ama buyuyuncr cok guzel olacaktir :))Henüz bir rutin oluşturamadım maalesef. Genel anestezi Doğum yaptım yanımda kayınvalidem kaldı diğer bebeğime görümcem bakmaya çalıştı. Bebeğimle ben ilgilendim hep eve geldik gelen giden oldu bugün herkes gitti bugünden sonrasına bakalım neler yapıcaz :)
Hayırlı olsun. Gozun aydın. Sarılığı var demişsin. Geçecek. Sütün gelene kadar mama, gelince anne sütü, gelmezse de üzülmüyoruz yine mama veriyoruz. Bebeğinin karni tok olsun, annesi de mutlu olsun diyorum.Yaptım canım 37+4 3020 gr :) inanması zor vallahi küvez pre bebekten sonra bunu yaşamış olmam. Tşkler sorduğun için
Başladığımızda beri Bile yapıyorum. Kızımın motor becerileri iyi gelişti, tuttuğunu ağzına götürüyor. Geç kaldığını sanmıyorum. Köy önüne sürekli bir şeyler hemen kaşığa davranma. Siz yemek yerken o da mama sandalyesinde yanınızda otursun. Önünde bir şeyler olsunCnm selam.bana biraz blw den bahsedermjsin?bastan yani 6.aydan berimi bu yontemle ilerliyosun?nasil uyguluyorsun?bebegin kendimi yiyor yiyeceklerini?bende uygulamak istiyorum ama geç mi kaldim acaba
Hep blw yapıyorum.Kızım kesinlikle benim vermemi kabul etmiyor. Gerekirse ağzından çıkarıp eline alıp geri yiyor. Çorba kaşığıni kapıyor. Bir çorbayı üç beş kaşıkla ancak içiyoruz.Guzel yiyor mu canim? Ben nornak kasikla basladim ek gidaya. Baktim hic yemiyor blw yapmaya karar verdim. Simdi kahvalti ve oglenleri blw yapiyoruz ama aksamlari ben yedirmeye calisiyorum. Karni tan doysun diye. Ve 6. Ayindan beri hic kilo almadi artik takmaya basliyorum bu durumu.
blw yada kaşıkla yedirdigimiz ek gıda. Anne sütü ya da formül/mama sütü asıl kilo aldırması gereken ana besin. Blw nin suçu yok. Bebisler kilo alsın diye nişastayı dayamayalim. (Gerçi ben bu konuda suçluyum, kızım kreste alışkanlık edinmiş, iki yaşındaki çocuklarla oturup onlar ne yerse makarna, pizza vs yiyormus. Vermezlerse kiyameti kopariyormus)Hadiya 6.aydan beri 100 gram bile almadimi?peki kilo alamamasinda blw nin olumsuz etkisi warmi?
Yere yun yatak actim kicaman orda yatiyor. Hatta abzen döne döne odanin ortasinda falan uyuyor.Kizlar iyi geceler.sizlere bisey danismak istiuorum.bebekleriniz suan nasil bir yatakta yatiyorlar.yani besiklerinde nasil yataklar kullaniuorsunuz?visco mu lateks mi yün yatak mi pamuk mu?acil fikire ihtiyacim var.bilgisi olan yataklarla ilgili paylasabilirmi lutfen
Aynen bunubende merak ediyorum yatak alacağım anlamıyorum daKizlar iyi geceler.sizlere bisey danismak istiuorum.bebekleriniz suan nasil bir yatakta yatiyorlar.yani besiklerinde nasil yataklar kullaniuorsunuz?visco mu lateks mi yün yatak mi pamuk mu?acil fikire ihtiyacim var.bilgisi olan yataklarla ilgili paylasabilirmi lutfen
Gelişim derken kilo alımı demek istemiştim aslında oda gelişimden sayılıyor diye. Masallah insallah iyidir o zaman. Hareket mutlaka etkiliyordur ama cok iyi alıyordu diye hatırlıyorum kiloyu ondanGelisimi durmadi gayet her sey yolunca cok sukur. Hem fiziksel hem zihinsel cok yol katettik. Sadece kilo alimi durdu. Belki de asiri hareketli oldugu icin.
Gecmis olsun canimSelam kizlar.moralim cok bozuk.bugun alerji testinin sonucu belli oldu sonuc pozitif
Cocugum zaten 2 haftaya yakin yumurta peynir yemiyo simdi sütede alerjisi warmis.napcam smdi ben ne yedircem bu cocugasabah kahvaltida oglen aksam ne yicek
canım bozma moralini.bizimki daha hiç yemedi ne peynir ne yoğurt nede süt ürünü.yumurtaya var mi alerjisi yoksa önlem amacli mi vermiyordunSelam kizlar.moralim cok bozuk.bugun alerji testinin sonucu belli oldu sonuc pozitif
Cocugum zaten 2 haftaya yakin yumurta peynir yemiyo simdi sütede alerjisi warmis.napcam smdi ben ne yedircem bu cocugasabah kahvaltida oglen aksam ne yicek
canım bozma moralini.bizimki daha hiç yemedi ne peynir ne yoğurt nede süt ürünü.yumurtaya var mi alerjisi yoksa önlem amacli mi vermiyordun
6 ay önce alerjisi oldugunu öğrendim. Resmen cocuk otla besleniyor. Seni cok iyi anlıyorum.Selam kizlar.moralim cok bozuk.bugun alerji testinin sonucu belli oldu sonuc pozitif
6 ay önce alerjisi oldugunu öğrendim. Resmen cocuk otla besleniyor. Seni cok iyi anlıyorum.
mama raporumuz var ama tadı çok kötü olduğu için yemiyor.alerji için olan manaları cocuklar zor yiyorlarmis zaten.biz sabahları yumurta sarısı ve meyve püresi yada avakado.öğlen ve akşamları çeşitli çorba bazen yanina köfte veya ıspanak.ama beslenmez diye hiç düşünme gayet iyi besleniyor.hatta ben irmik pirinç unu falanda vermiyorum hiç.hafa da bir yumurtasını krep yapıyorum ruşeymli.peki dr geçicimi kılıcımı bilgi verdi mi.bide aklında olsun 1 yaşından önce yapilan testler doğru sonuç vermiyormuş2 hafta once doktora gttik doktor 2 hafta deneyelim dedi.vucudundaki puturlere bakalim dedi.o yuzden yedirmedim yumurta.ama sanirim oda alerjen.sen ne yediriyosun peki mamami???
:) gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evlatlarını oğlunun tepkisi nasıl çok merak ediyorum.Yaptım canım 37+4 3020 gr :) inanması zor vallahi küvez pre bebekten sonra bunu yaşamış olmam. Tşkler sorduğun için
mama raporumuz var ama tadı çok kötü olduğu için yemiyor.alerji için olan manaları cocuklar zor yiyorlarmis zaten.biz sabahları yumurta sarısı ve meyve püresi yada avakado.öğlen ve akşamları çeşitli çorba bazen yanina köfte veya ıspanak.ama beslenmez diye hiç düşünme gayet iyi besleniyor.hatta ben irmik pirinç unu falanda vermiyorum hiç.hafa da bir yumurtasını krep yapıyorum ruşeymli.peki dr geçicimi kılıcımı bilgi verdi mi.bide aklında olsun 1 yaşından önce yapilan testler doğru sonuç vermiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?