• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güzel yemeye yeni yeni başladı canım.önceden birazı ağzına çoğu yere gidiyordu.şimdi eliyle güzel yemeye başladı.hatta yiyecekleri çatala batırıyorum kendisi çatalla yiyor.sadece çorba ve yoğurdu kaşıkla veriyorum ama elimden almaya çalışıyor birlikte tutuyoruz.alışması için böylesi daha iyi.Kilosu benimkinin de biraz az.10 aylık 8150 gr dı.Ben de takmaya başladım kiloyu.Ama klasik de beslesem çocuk istemedikten sonra zorla ağzına tıkamam ki.seninki kaç kilo canım?
Ya bende oyleyim aslinda. Corba ve yogurdu sadece kasikla veriyorum. Dedigin gibi elime saldiriyor. 7 8 kasikla sofraya oturuyoruz. 10, 5 kilo bizimki. Kilosu ayina gore iyi. Ama hic alniyoe ya onu dert ediyorum :(

Oradaki adminlerden birinin sözü var "doğada ki hiçbir canlı kendini aç bırakmaz" :super: zaten ilk yıl adı üzerinde ek gıda. Asıl olan anne sütü ya da formül süt. Mesela bazı besinler alerji yaptı ben hep bir hafta on gün ara verdim ek gıdaya. Hatta şu ara kabızlık sorunu var tekrar ara vermeyi düşünüyorum

Ara verirken yani sadece anne sutu yada formul sutmu veriosun sadece??

Masallah canim. Allah bagislasin.. Nasil saglik durumu yerinde mi? 2siyle bas etmek zor olmali ankatsana biraz :)

Henüz bir rutin oluşturamadım maalesef. Genel anestezi Doğum yaptım yanımda kayınvalidem kaldı diğer bebeğime görümcem bakmaya çalıştı. Bebeğimle ben ilgilendim hep eve geldik gelen giden oldu bugün herkes gitti bugünden sonrasına bakalım neler yapıcaz :)

Erkek canım ama Benin’im sarılık oldu süt gelmedi boş emmiş çok bilmişler mama verdirmeyince sarılığı yükseldi :KK43:
Gecmiş olsun canım bebeğini iyi günlerde büyüt inş.hala çok bilmisleri mi takıyorsun sen hepsini sollarsın artık.bende biliyorum, sarılıkta beslenme çok önemli.dr.um sayesinde bebegimin sarılığında bol bol mama verdim.önce emzirip sonra mama veriyorsun.dr. kontrollerini ihmal etme dr.u dinle canım.fazla da misafir kabul etme hasta çocuktan arkadaşın bebegi zatürre gecirdi.arkadaşimın 2. Bebegi bu.istedigi zamandan çok geç zor oldu bebek doğal yoldan.haketmiyorlar bebeler böyle seyleri.ins. bizimde bundan sonramız da iyi gećer.

Kızlar ya sunny baby plus mama sandalyesi alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Şimdi geldi sandalye de ne yaptım ettiysem sırt kısmını takamadım. Elimde kalacak. Oturmuyor bir türlü yuvaya. Nasıl yaptınız siz ya :/

Selam kızlar ayin 16 da 10 ayımız bitecek 11 den gün alacağız ama ben hala adet olmadım.var mi benim gibi bekleyen hala

Back