2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynen bende ole diorum.benmi yapamiuorum diom ya gece sen gene 12ymus biz 2 3 bazen 4 bile oluyor yani.gnduz 2 saat uyuyir gene.ama gece acayip sık uyaniyor.ben uyumadan aciyo gozunu.aynen muz koyayim yarin bakim deneyim napcak.evet bizde tesvik ediyoruz yana donuyor ama tam deil daha.birde ben 1 ay erken dogum yaptim 8aylik yani.onunda etkisi vardir sanirim.haziran annesiydim birden mayis annesi oluwerdim :)

Kızlar iyi akşamlar . Kısadan sorucam kızımı uyutmaya çalışıyorum oglum a fitik olduğunu ogrendim bugün kasıkta ameliyat dedi doktor yarın randevu aldım başka doktora yine baktiricam çok korkuyorum çok kötü oldum ne yapicam nasıl oluyo sizde bilenleriniz var mı bu konu hakkinda

Ben gunde 1 -2 kere doyacak kadar ek gida veriyorum..Bugun kahvalti yaptirdim ve aksama dogru ispanak yemegini blendrdan gecirip yedirdim .onun haricii hep emiyor..

Benim ki 1 kere uyuyor zorla oda yarim saat sonra uyaniyor hemen yetişip emzirirsem 1 1.5 saati buluyor (disarda daha iyi uyuyor ama malum havalar soğuk evdeyiz bu aralar)
Himmm .... benim ki bazen 2 bazen 3.
Ama en fazla yarim saat..
Gecede 10 kere uyaniyor

Kahvaltida ne veriosun peki cnm?sebze corbasi yada meyve puresi yogurt veriomusun
Yumurtayi hasliyorum sadece sarisini ayri olarak yediriyorum.
Biraz ekmek ici yada bebe biskuvisi 1 tatli kasigi pekmez 1 tatli kasigi labne ihlamurla karistirip yediriyorum ..
Yogurt yediriyorum ,bazen icine muz rendeliyorum ....
Yogurt corbasi tarhana ,sehriye ,brokoli ve sebze corbalarindan veriyorum.
Irmiği hafif suyla pisiriyorum icine 1 tatli kasigi pekmez ve 1 meyve rendeliyorum com guzel kilo aldiriyor ... ve surekli emiyor.

Kizlar bebisleriniz gunde kac kere uyuyor?
Günde olarak birşey diyemem ama bazen 2 saat bazen 3 saat arayla uyuyor.tabi gaz durumuna gore 15 dk ile 1.5 saat arasında uyuma suresi oluyor.ilk yarim saatte %90 uyanıyor,ilk uyanmasinda fark edip geri daldırabilirsem 1.5 saate çıkabiliyor

Kızlar benim oğlan yaninda biri olmadan durmuyor hiç.önceden oyun halısında falan kendi oyalamıyordu bi 10 dk kadar şimdi oda yok.yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz.sizde durumlar nasıl?

Evet bizimkide oyle:)yanliz kalmak istemio.yaninda illa biri olcak oynatcak onu.bazen oda kesmiyo hemen kucak istiyor.iyce alisti zaten kucaga kuzum.

Ihlamur yerine suyla yada meyve suyuyla yapsak olurmu??birde irmik pisiriyorum demissin ya nekadardan yapiosun bnde deniyim.birde sizde dis ciktimi??benim oglum bilmem neden yapiyo yemek istemio bu ara hcbisey.diste yok.istahsiz olurmus bebek dis cikarken ama bakiom yok yani

Ihlamur yerine suyla yada meyve suyuyla yapsak olurmu??birde irmik pisiriyorum demissin ya nekadardan yapiosun bnde deniyim
Su ile veya cay ile de yapabilirsin .icine 1 cay kasigi terryagida atiyorum.
1 cay bardagi suya 1 yemek kasigi irmigi ocaga aliyorum katilasana kadar pisiriyorim. Sonra 1 tatli kasigi pekmeZ ve 1 muz veya elma rendeliyorum cok guzel bir ara ögun oluyor.Bebisin kac kilo suan .

En son 7 kilo 150 gramdi cnm kntrolde.deniyeyim bnde cnm saol tarifler icin.8aylik dogdu benim oglum 1 ay erken dogdu.haziran annesiydim normalde:)ama cok skur 35.haftada 3kilo dogdu.birde ara ogun derken irmik tarifini sen corba yerine mi veriosun mesela gun icinde???hani bunu verdiysem corbaya gerek yok gbimi?

selam kızlar, oğlum emerken diş kaşıma niyetiyle beni yemeye çalışıyor. diş eti hafif kabardı ama henüz çıkmadılar. kararlı bir tonda hayır diyorum garibim korkuyor mu üzülüyor mu bilmiyorum ama içlenşp dudaklarını büze büze ağlıyor. siz nasıl öğrettiniz ısırmaması gerektiğini?

Selam cnm.sakin hayir deme ole yaptigi zaman.biyerde okudum onu oyun sanip herdefasinda isirirmis bukez.aklinda olsun

Bu kadar şeyin tadımını hangi ara yaptırdınız

Kizlar ek gıdaya baslayalı bebis hic kilo almiyor gibi geliyor bana Kilo aldiran neler verebiliriz? Kizlar bir gunluk ek gida listenizi ölçüleriyle paylasir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…