- Konu Sahibi kardelen384
- #68.921
ben adet olmaya baslarsam toparlanır diye umud ediyorum senin doğum normal miydiNasıl düzelecek peki geçmeyecek mi hiç(((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adet olmaya baslarsam toparlanır diye umud ediyorum senin doğum normal miydiNasıl düzelecek peki geçmeyecek mi hiç(((((
bizde 1.5 aydır öyleyiz.yarim saate bi uyanıyor.bebek arabasını dene.biz öyle bulduk çareyi.arabada uyutup dalınca yatağına alıyoruz.Ay şimdi çıldırıcam ya bi bebek hiç uyumaz mi yok ya uyumuyo delircem aynı oğlum gibi ya gece uykusu sıfır ne günah işledim bilmiyorum ki benim çocukların uykuyu sevmiyo
Yok ikiside sezeryan olaylı ilk doğumum hem sezeryan hem normal zordu. Iki dogim arasında 22 ay var ikincide zordu o yüzden. Ben bu ay adet oldum inşallah toparlanmaya baslar. Oglum da 10 ay olmamıştım.ben adet olmaya baslarsam toparlanır diye umud ediyorum senin doğum normal miydi
Oyu fikir yapanları görüyorum bizimkilerde yapıordu. Ama oğlum bırakmaz o da girmek ister içine denemesem daha iyi uykusuzluğa alıştım artık oğlumda uyumazdı hiç.hala da oylebizde 1.5 aydır öyleyiz.yarim saate bi uyanıyor.bebek arabasını dene.biz öyle bulduk çareyi.arabada uyutup dalınca yatağına alıyoruz.
yaza 1 yasinanda olacak minnaklar insallah, yurur hatta kosarlar. bu yazi evde hapis gecirdik seneye her yere goturucem, bol bol da yuzdurucem insallah kizimiVerirsin canim biraz daha hareketlendi peşine koşmaktan verirsin bende oğlumda öyleydi hiç dışarı çıkamadım yürüyüşe falan ama haretlenince bide yaza doğru çıkınca artik kalmamıştı 48 kiloya kadar düşmüştüm ki hamile olduğunu ogrenmistim:) bu kişi atlatsak artik evde kimse tutamaz bizi hep öyle motive ediyorum kendimi kizim a büyümüş belkide yürümüş olur yaza kadar oh misss:)))
Inşallah kuzum. Biz hapis geçirmedik hatta oğlum güneşten kapkara olmuştu 2 yaşında yüzme öğrendi nerdeyse ama yinede sıkıntılıydı bu sene inşallah köye annemlerin yanına da gidicem esimin ailesinin yazlığına gitmeyi bi süre erteledim yazın bakalım ablası gitmezse denk gelmezsek giderim yoksa gitmicem. Bu kişi atlattık mi tamamdir:)yaza 1 yasinanda olacak minnaklar insallah, yurur hatta kosarlar. bu yazi evde hapis gecirdik seneye her yere goturucem, bol bol da yuzdurucem insallah kizimi
ben gecen gun yerfistigi yemistim baya, sonrasinda kizimin poposu pisik olmustu iki gun. yedigin veya ona yedirdigin birsey alerji yapmis olabilir. ben penaten ile pudrayi donusumlu kullandim. pudraya ilk basta cok karsiydim mecbur olmasam kullanmazdim.Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
pişik gibi değilde benek benekse alerjidir.alerjen etkisi geçince düzelir.alerji başlıyor olabilirKızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
Evet sanki benek benek o zaman verdiğim bir şey alarji yaptıpişik gibi değilde benek benekse alerjidir.alerjen etkisi geçince düzelir.alerji başlıyor olabilir
Bende biraz bekleyeyim eğer geçmesse bende öyle yaparım çık üzülüyorum bu durumaben gecen gun yerfistigi yemistim baya, sonrasinda kizimin poposu pisik olmustu iki gun. yedigin veya ona yedirdigin birsey alerji yapmis olabilir. ben penaten ile pudrayi donusumlu kullandim. pudraya ilk basta cok karsiydim mecbur olmasam kullanmazdim.
Ek gıdalardan dolayı oluyordur canim benim kizimada oluyo ben bepanthol kullanıyorum hemen geciyo dene istersen canim.Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
poposunun kenarı kızarmıştı bizimkinin de, bepanthol baby kullanınca geçti. sudo kullanıyordum normalde.Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
Günaydın kızlar,oğlum ek gıda olrak ne versem yiyor ama bizim şöyle bir problemimiz var.Oğlum su içmiyor alışmadı mı sevmedi mi çözemedim.Kaşıkla veriyorum içiyor.Artık oyun yaparak ağzına biberonla sıkıyorum mecbur içiyor.Ama böyle istekli içtiğini hiç görmedim
Yaa benimki de öyle gece uykusuna 12 1 gibi yatıyor ama dalana kadar 20 dk da bir uyanıyor sonra saat başı çok zorluyor büyüme atağı falan mi acaba benim ki 17 mayıs doğumluArkadaşlar neden uyumuyor bu bebekler çare bulan var mi ya saat başı kalkiyo saat ya
İnşallah valla hiç bir şeye kafa çevirmeyip suya çevirmesi çok ilginç geliyor :)Bizde de aynı canım, 2 tatlı kaşığı içiyor sonra oyuna başlıyor, biberon almadığı için onu da emmiyor, alıştırma bardağı aldık diş kaşıyıcı yaptı :)) anlayacağın bende çaresizim ama 1-2 kaşık da yeter diye düşünüyorum. Anne sütünden su ihtiyaçlarını alıyorlar bence.. yaza kadar da büyürler ihtiyaçları artar ama bardakla içerler herhalde???
10 mayis dogumlu bizimki de canim valla anlamış değilim saat başı uyanıyor sallıyorum 3 saatYaa benimki de öyle gece uykusuna 12 1 gibi yatıyor ama dalana kadar 20 dk da bir uyanıyor sonra saat başı çok zorluyor büyüme atağı falan mi acaba benim ki 17 mayıs doğumlu