• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay şimdi çıldırıcam ya bi bebek hiç uyumaz mi yok ya uyumuyo delircem aynı oğlum gibi ya gece uykusu sıfır ne günah işledim bilmiyorum ki benim çocukların uykuyu sevmiyo:KK43:
bizde 1.5 aydır öyleyiz.yarim saate bi uyanıyor.bebek arabasını dene.biz öyle bulduk çareyi.arabada uyutup dalınca yatağına alıyoruz.

bizde 1.5 aydır öyleyiz.yarim saate bi uyanıyor.bebek arabasını dene.biz öyle bulduk çareyi.arabada uyutup dalınca yatağına alıyoruz.
Oyu fikir yapanları görüyorum bizimkilerde yapıordu. Ama oğlum bırakmaz o da girmek ister içine denemesem daha iyi uykusuzluğa alıştım artık oğlumda uyumazdı hiç.hala da oyle

Verirsin canim biraz daha hareketlendi peşine koşmaktan verirsin bende oğlumda öyleydi hiç dışarı çıkamadım yürüyüşe falan ama haretlenince bide yaza doğru çıkınca artik kalmamıştı 48 kiloya kadar düşmüştüm ki hamile olduğunu ogrenmistim:) bu kişi atlatsak artik evde kimse tutamaz bizi hep öyle motive ediyorum kendimi kizim a büyümüş belkide yürümüş olur yaza kadar oh misss:)))
yaza 1 yasinanda olacak minnaklar insallah, yurur hatta kosarlar. bu yazi evde hapis gecirdik seneye her yere goturucem, bol bol da yuzdurucem insallah kizimi :anne:

yaza 1 yasinanda olacak minnaklar insallah, yurur hatta kosarlar. bu yazi evde hapis gecirdik seneye her yere goturucem, bol bol da yuzdurucem insallah kizimi :anne:
Inşallah kuzum. Biz hapis geçirmedik hatta oğlum güneşten kapkara olmuştu 2 yaşında yüzme öğrendi nerdeyse ama yinede sıkıntılıydı bu sene inşallah köye annemlerin yanına da gidicem esimin ailesinin yazlığına gitmeyi bi süre erteledim yazın bakalım ablası gitmezse denk gelmezsek giderim yoksa gitmicem. Bu kişi atlattık mi tamamdir:)

Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı

Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 7 aylık son iki gündür poposunda baya kızarıklık var neden oluyor anlamadım çok üzülüyorum sudocream kullandım geçmedi sebamed kullandim geçmedi farklı bit krem önerisi olan var mı
ben gecen gun yerfistigi yemistim baya, sonrasinda kizimin poposu pisik olmustu iki gun. yedigin veya ona yedirdigin birsey alerji yapmis olabilir. ben penaten ile pudrayi donusumlu kullandim. pudraya ilk basta cok karsiydim mecbur olmasam kullanmazdim.

pişik gibi değilde benek benekse alerjidir.alerjen etkisi geçince düzelir.alerji başlıyor olabilir

ben gecen gun yerfistigi yemistim baya, sonrasinda kizimin poposu pisik olmustu iki gun. yedigin veya ona yedirdigin birsey alerji yapmis olabilir. ben penaten ile pudrayi donusumlu kullandim. pudraya ilk basta cok karsiydim mecbur olmasam kullanmazdim.
Bende biraz bekleyeyim eğer geçmesse bende öyle yaparım çık üzülüyorum bu duruma

Ek gıdalardan dolayı oluyordur canim benim kizimada oluyo ben bepanthol kullanıyorum hemen geciyo dene istersen canim.

Eger alerji degil de pisik ise; zeytinyagi cok ise yarıyor. Ben cok az saf zeytinyağı sürüyorum once pipisine sonra poposuna. kırmızılıktan eser kalmıyor.. ek gıdaya başladı başlayalı benim oğlumun da poposu sık kızarır oldu. Hatta geçen pütürlü olduğunu farkettim poposunun :( kaka biraz bile dursa cildini yakıp , tahriş ediyor anladığım kadarıyla..

Günaydın kızlar,oğlum ek gıda olrak ne versem yiyor ama bizim şöyle bir problemimiz var.Oğlum su içmiyor alışmadı mı sevmedi mi çözemedim.Kaşıkla veriyorum içiyor.Artık oyun yaparak ağzına biberonla sıkıyorum mecbur içiyor.Ama böyle istekli içtiğini hiç görmedim

poposunun kenarı kızarmıştı bizimkinin de, bepanthol baby kullanınca geçti. sudo kullanıyordum normalde.

Günaydın kızlar,oğlum ek gıda olrak ne versem yiyor ama bizim şöyle bir problemimiz var.Oğlum su içmiyor alışmadı mı sevmedi mi çözemedim.Kaşıkla veriyorum içiyor.Artık oyun yaparak ağzına biberonla sıkıyorum mecbur içiyor.Ama böyle istekli içtiğini hiç görmedim

Bizde de aynı canım, 2 tatlı kaşığı içiyor sonra oyuna başlıyor, biberon almadığı için onu da emmiyor, alıştırma bardağı aldık diş kaşıyıcı yaptı :)) anlayacağın bende çaresizim ama 1-2 kaşık da yeter diye düşünüyorum. Anne sütünden su ihtiyaçlarını alıyorlar bence.. yaza kadar da büyürler ihtiyaçları artar ama bardakla içerler herhalde???

Bizde de aynı canım, 2 tatlı kaşığı içiyor sonra oyuna başlıyor, biberon almadığı için onu da emmiyor, alıştırma bardağı aldık diş kaşıyıcı yaptı :)) anlayacağın bende çaresizim ama 1-2 kaşık da yeter diye düşünüyorum. Anne sütünden su ihtiyaçlarını alıyorlar bence.. yaza kadar da büyürler ihtiyaçları artar ama bardakla içerler herhalde???
İnşallah valla hiç bir şeye kafa çevirmeyip suya çevirmesi çok ilginç geliyor :)

Back