2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Merhaba canim uzun zamandir yoktun
6 ay kınası ne ki?

Merhaba canim uzun zamandir yoktun
6 ay kınası ne ki?
Bursada bir gelenek gibi olmuş bebek 6 aylık olunca hem okuyup hem Eğlenme gibi bişey kızsa bindallı erkekse kıyafet giydirilip kına yakıyolar bebişe ama ben mecazi kına yaktım tabi bende bu 3. Çocuğum ilk Kez yaptım hoş bişeymiş

maşallah, eğlenmişsinizdir ne güzel. zarar verici olmadıktan sonra gelenek görenekleri yaşatmak güzel bence. antalyalıyım biz de yok bebek kınası. 40 uçurma ve diş dirgiti(buğdayı)var sadece.

Pazar günü ateşi çıktı diş çıkarırken, düne kadar günde 2 kez ağrı kesici verdik çok şükür bugün patladılar artık. Ayy ne mızmız oldu ne ağrı çekti üfff.. bir de bugün 6.ay aşısını oldu..
ohhh herşeyi atlattık gibi :)) 1.yaşına kadar aşı da yokmuş en çok buna sevindim.

Hadi bakalım hayırlısı :) artık emekledi suraladı yürüdü gibi neşeli bilgiler kaldı bize.

maşallah, eğlenmişsinizdir ne güzel. zarar verici olmadıktan sonra gelenek görenekleri yaşatmak güzel bence. antalyalıyım biz de yok bebek kınası. 40 uçurma ve diş dirgiti(buğdayı)var sadece.

Ben de muglalıyım ilk kez duydum 6 ay kinasini Internete baktim ege yoresi adetidir diyor bir de :) annem de duymamis ama fotolardan gordugu kadariyla cok hosuna gitti torunuma ben de yapacagim diyor simdi :)

Ben de muglalıyım ilk kez duydum 6 ay kinasini Internete baktim ege yoresi adetidir diyor bir de :) annem de duymamis ama fotolardan gordugu kadariyla cok hosuna gitti torunuma ben de yapacagim diyor simdi :)
ben iş nedeniyle ankaradayım, eş dost akraba antalyada, kına gibi şeyler de kalabalıkla güzel. imkan varsa eğlenin bahaneyle.

Bu ayda kesintisiz pek mümkün değil gece beslemesi yapmanız gerekli. Gece beslemesini kesmek için doktorunuzla görüşüp eğer onay verirse o şekilde eğitim verirsiniz. O zaman kesintisiz olmuş olur. 7. Aydan sonra kesebilirsiniz en erken.

kizlar merhaba, kizimin poposunda, idrarindan kaynakli kirmizilik var, idrari tahris etmis belli ki. doktor daha da ilerlerse tahlik yapariz dedi ama neden boyle oldu diye bir aciklama yapmadi ben de o karmasada unuttum sormayi. idrar neden popoyu tahris eder, ne yapmak gerekir gecmesi icin?

makati pistiyse normal pisik kremi sur canim, ön tarafsa bepantol kizarikligini geciriyor ama merhem olan krem olan degil, losyonlu islak mendil kullaniyorsan birak pisik yapiyo, gunde iki kez dudaklarin ic tarafini sicak suyla yikayip kurulayip bephantol sur gecer hemen.
ek gidaya gectiyseniz yediklerinde pisik oluyor, benim oglan gunde 1 kez yogurt yiyor azcik, popo cevresi kizariyo kaka yapmasa bile.

gece beslemesi yaparım onda sorun yok da gece üçten sonra birer saat ya da yarım saat arayla uyanıyor, ona çözüm bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…