2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bak bi de etiketlemeden yazmışsın, görmesek arada kaynardı, ayıp değil mi ya? Bi problemin varsa etiketleyip yazsana, sorup anlasana? Ne kadar art niyetlisin?
Hepinizin nickini aklımda tutmuyorum k.bakma.Alıntı yapmayıda beceremiyorum.Art niyetli değilim herkes kendi fikrini söylerken bende söyledim.Nicklerin sahiplerini bile bilmiyorum.Sizinle derdim yok.Ama yazdıklarınızı okuyunca gülmeden edemedim.Akşam akşam güldürdünüz beni valla iyi oldu.bknz . özürlü dese üzülürdüm ama engelli demiş tüm iyi niyetiyle yazmış bir arkadaş.Asıl siz nasıl bu kadar art niyetli olabiliyorsunuz anlamış değilim.Ama burda sizinle tartışmaktan daha önemli işlerim var.Selametle

İşlerin var :)) eyvallah hangimizin yok ki. Seni güldürebildiysek ne mutlu yavrum, insanları güldürmek zeka işidir, neye gülüp gülmeyecegini bilmek de öyle.. Maksat tartışmak değil seni güldürmekti zaten malum sebepsiz üzülmüşsün işlerinde kolaylıklar dilerim, Sevgilerimle

Emin ol evboregi de tüm iyi niyetiyle yazmıştır biz burda 9 ay geçirdik birlikte kimsenin bir art niyetini görmedim kimse tartışmadi burda şimdi siz önemli işlerinizle ilgilenin en iyisi selametle

Ben araya giriyim
Teşekkür ederim EvBöreği ben de aynı fikirde karar kıldım

Peki sizin bebişler ortalama saat kaçta uyuyorlar acaba?
Bu duyduğum erken uyuyan bebekler(maşallah) hep bana mı denk geliyor yoksa

EvBoregi iyiyimm kuzumm 6. Aya dogru gidiyoruz. Bizimki ek gidadan anlamadi kasigi emiyo agzini fln acmiyo cok komik. Kuzeyimiz nasil. 6 doldu dimi sizin. Hee bide hala nesnelere uzanmiyorz burun gun elimde çıngırak sallıyorum sallamadigim zmnlardada kucagimda bebe salliyorum uyusun diye

Ben araya giriyim

22-23:00 arasi uyuyor, 6 gibi kalkiyor. o sansli annelerden degilim yani. 4 aydir 8 de uyutmak icin odaya geciyorum ama yine de alismadi erken yatmaya. bir de bikac gundur yeni huy edindi, kesintisiz 3 saat uyuyan bebek gitti, 1 saat arayla uyanan bir bebek geldi. dun gece 2 den 5e kadar ayaktaydi mesela sanki gunduzmuş gibi.

canim bizim dr muz buharda pisince yiyecekler kuru oldugunu soyledi normal tencere haslamami önerdi bende senin gibi arayistaydim.. sonra banafa mantikli geldi kuru kuru cocuk yutamazki

o zaman ek gidaya tam hazir degil, ara ara deneyerek alisir bence, 6. ay bitmeden hazir olmalari zor, benimkide agzina verdigim yogurdu tükürdü, ara ara deniycem.
Ya bnde oyle dusunuyorum. Daha 5.5 aylik cunku. Zat3n az kilo aldigindan tadım seklinde basladik. Agzini aciyomu senin bebis.

Canim bebegin agzini acip kasigi kapiyo mu. Ben cok zorlaniyorum. Kizim agzini acmayi bilmiyo kasigi emiyo.
Benim kızda kitliyor ağzını yoğurt veriyorum sadece ama zorla şimdi bırakıyorum biraz unutsun yine baslicam ay sonunda 6 ay bitiyor

Küstüm oynamıyorum

Tartışma o zaman

Ben araya giriyim

Evet kuzucum sen avent al yine, onu kullananlar çok memnun
Benimki uyumuyor tatlım ya, çok da yaramaz sürekli mızıldıyor.

Ayy ama sinir oluyorum, kırk yılın başı bakayım diyorum, hep de biri denk geliyor böyle.. sen yine sor kuzu ben sana cevap veririm her zaman

6 ay doldu bizim canım, 5. Ayda fazla kilo almamıştı yoğurt ve meyve başlamıştık, on gündür sebze püresine de başladık, kahvaltıda yumurta falan veriyorum. Çok hevesli değil ama alışır inşallah. Çıngırağı zorla eline ver, bi de dokusu farklı şeyler ver, farklı kumaşlar, iplikler falan gibi, daha fazla sağından solundan parçalar uzanan oyuncaklar al, oyun halısı vardır zaten. Her bebek aynı değil yavaş yavaş başlar artık 6 ayı bitirmeye az kalmış baksana. İstersen beslenme menüsünü atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…