• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mrb anneler nasilsiniz ? Nasil gidiyor bebislerle valla biz baya yorucu bi tempoya girdik artik eksi 2 den de geksek enerjileri eksi falan degil yani artik durdurmaiyorum hic birini.gucum kalmiyo valla aksama pert bi sekilde kaliyorum.bo sorum olcakti bizim ufakligin birinde bez bolgesi ve popoya yayilan ufak noktlar halinde bi seyler cikti.ilk basta onemsemedim normal pisik kremlerini nemlendiricisni falan surdum.ama suan anormal bi boyutta buyudu ve yayildi.sanki yanmis gibi duruyo ve dokundugumda pütürtülu bi yuzey var ne yapmali bu ne olabilirki anlamdm gittiEki Görüntüle 2200146 Eki Görüntüle 2200147 bu durumda acaba ne olmus olabilir.dierlrin de se az vardi gecti cok.sukur ama bu kuzumun ki baya kotu ya
allerji olmasın canım.Bizde de alerjik birseyde pişiyor hemen

Ay kızlar bugün cooook fenaydı.ay ne zaman geçecek bu huysuzluklar.gün geçtikçe artarak devam ediyor yaaaaa

Yazılanları okuyunca üzüldüm.Bir kadının eşine engelli mi ? Çocuk mu ? vs yazmayı doğru bulmadım.geçenlerde bir yazı okudum ve çok etkilendim.Anne ve babalarınızı suçlamayın.Hepimiz kurbanların kurbalarıyız..eşi belki ailesinden öyle gördü onu doğru biliyor bu konuda kendini tam geliştirememiş bu davranış biçimi ona doğru geliyor olabilir.atıyorum Ben kocama her şeyi söyleyebilirim öküz diyebilirim çocuk musun derim ama bir başkası bunları kocama dediğinde sahiplenme ihtiyacı hissederim.Çünkü biz eşimize çocuğumuza her şeyi deriz ama başkası diyemez.Aslında sadece eş çocuk da değil kardeşimiz vardır bir çoğumuzun.Kardeşinle kavga edersin her şeyi söylersin ama birisi ona laf etse onun için kavga edersin.kendinizi bayanın yerine koyun empati yapın.Belki bu kadar özeli paylaşıp bu yorumlara da meydan vermemek gerekebilir.İster doğru ister yanlış davranış olsun yazılan yorumlar oldukça kırıcı geldi bana .
Söyleyene değil söyletene bakacaksın.. kocasına laf gelsin istemiyosa kocasını bebeğinden daha bebekmişcesine anlatmasın o zaman.. ayrıca arkadaş engelli mi diye sorarken yermek için değil belli ki gerçekten yanlış anladığı için öyle sormuş.. hepimizin eşi ailesinden bişeyler gördü. Ama evlendi büyüdü nazını kaprisini gitsin ailesine yapsın...

Yazılanları okuyunca üzüldüm.Bir kadının eşine engelli mi ? Çocuk mu ? vs yazmayı doğru bulmadım.geçenlerde bir yazı okudum ve çok etkilendim.Anne ve babalarınızı suçlamayın.Hepimiz kurbanların kurbalarıyız..eşi belki ailesinden öyle gördü onu doğru biliyor bu konuda kendini tam geliştirememiş bu davranış biçimi ona doğru geliyor olabilir.atıyorum Ben kocama her şeyi söyleyebilirim öküz diyebilirim çocuk musun derim ama bir başkası bunları kocama dediğinde sahiplenme ihtiyacı hissederim.Çünkü biz eşimize çocuğumuza her şeyi deriz ama başkası diyemez.Aslında sadece eş çocuk da değil kardeşimiz vardır bir çoğumuzun.Kardeşinle kavga edersin her şeyi söylersin ama birisi ona laf etse onun için kavga edersin.kendinizi bayanın yerine koyun empati yapın.Belki bu kadar özeli paylaşıp bu yorumlara da meydan vermemek gerekebilir.İster doğru ister yanlış davranış olsun yazılan yorumlar oldukça kırıcı geldi bana .
Canım ben konunun gerisini okumamıştım ve gerçekten engelli sandım allah korusun, hatta hayırlı dua bile ettim. Resmen iki çocuğum var gibi deyince aklıma engelli olduğu geldi yani ne var ki? Sen neden onun adına üzülüyorsun. Burda da millet bize taktı, ne desek kabahat, ne söylesek bi üzülmeler alınmalar. Kırmak maksadıyla yazmadım ama böyle düşünmen bana kötü niyetli geldi, arkadaşı da gaza getiriyorsun gibi

Evet ben de indirimi görünce almaya karar verdim açıkçası :KK48:

Avent daha kaliteli daha çok tutuluyor ancak wewell in de fonksiyonu daha fazla o yüzden emin olamadım. Sanırım avent tercih edeceğim ben de :super:

Teşekkürler :21:
Canım weewelin yorumlarını okudun mu bilmiyorum, ben de weewell alıcaktım ama yorumları okuyunca vazgeçtim, e bebekteki indirimden yararlanıp Philips Avent siparişi verdim, aventin kötü yorumunu görmedim hatta kullanan arkadaşlar da var baya memnunlar, aklında olsun

Bak bi de etiketlemeden yazmışsın, görmesek arada kaynardı, ayıp değil mi ya? Bi problemin varsa etiketleyip yazsana, sorup anlasana? Ne kadar art niyetlisin?

Iyi de burasi madem dert yanma ve derdine derman arama yeriyse ve herkes istedigi gibi derdini uzuntusunu anlatabiliyorsa bu platformda bulunanlar da fikrini soyleyebilir. Yani "cocuk aglasin aglar aglar susar sen bana yemek hazirla" diyen bi koca icin cocuk mu bu demek abes degil hafif bile kacar. Asıl kırıcı olan bir hemcinsinin boyle ezilmesine tepki veren bir kadın değil onu bu sekilde yoran ezen kocanın yaptıklarıdır. "Ay kocanin dedigini yap kız, erindir o senin. Çocuk icerde bagirirken otur kocanın ayaklarıni ov sonuçta kocandir ne yapsa haklıdır" mı demeliyiz?

Doğum yaptıktan sonra buraya yazamaz olduk ama sürekli girip okuyoruz arada yazıyoruz batıyor insanlara gerçekten. Küsen gidicem yazmıcam diye trip atanlar. Doğumdan önce hiç böyle şeyler yoktu. Biz cocuklarımızla boğuşurken birde burdaki arkadasların triplerini okuyoruz herkesin düşüncesi farklıdır ama art niyet aramak niye ben anlamıyorum. Artık hergün bir trip bir atar okuyorum burda derdimizi anlatıp içimizi döküyorsak bunu laf sokarak yapmamalıyız bence eğer anlatıyorsakta eleştiriye acık olmalıyız. Kimse burda kimseyi yargılamıyor fikrini sunuyor sadece. Kocasına laf söyleyemeyen burda birbirinden hıncını almaya calısıyor !! Bende trip atayımda girmeyeyim bir daha bari

Iyi de burasi madem dert yanma ve derdine derman arama yeriyse ve herkes istedigi gibi derdini uzuntusunu anlatabiliyorsa bu platformda bulunanlar da fikrini soyleyebilir. Yani "cocuk aglasin aglar aglar susar sen bana yemek hazirla" diyen bi koca icin cocuk mu bu demek abes degil hafif bile kacar. Asıl kırıcı olan bir hemcinsinin boyle ezilmesine tepki veren bir kadın değil onu bu sekilde yoran ezen kocanın yaptıklarıdır. "Ay kocanin dedigini yap kız, erindir o senin. Çocuk icerde bagirirken otur kocanın ayaklarıni ov sonuçta kocandir ne yapsa haklıdır" mı demeliyiz?
Ağzına sağlık kuzum, kaldı ki ben gerçekten engelli sandım yani :işsiz:

Doğum yaptıktan sonra buraya yazamaz olduk ama sürekli girip okuyoruz arada yazıyoruz batıyor insanlara gerçekten. Küsen gidicem yazmıcam diye trip atanlar. Doğumdan önce hiç böyle şeyler yoktu. Biz cocuklarımızla boğuşurken birde burdaki arkadasların triplerini okuyoruz herkesin düşüncesi farklıdır ama art niyet aramak niye ben anlamıyorum. Artık hergün bir trip bir atar okuyorum burda derdimizi anlatıp içimizi döküyorsak bunu laf sokarak yapmamalıyız bence eğer anlatıyorsakta eleştiriye acık olmalıyız. Kimse burda kimseyi yargılamıyor fikrini sunuyor sadece. Kocasına laf söyleyemeyen burda birbirinden hıncını almaya calısıyor !! Bende trip atayımda girmeyeyim bir daha bari
Aynen tatlım arada giriyoruz, eski arkadaşlarımızla görüşüyoruz iyi oluyor diyoruz ama bence ben istenmiyorum burda, ne desem kabahat :KK53: zaten kaç aydır Yorgun’um uykusuzum, sonra biri geliyor arkamdan beni eleştiriyor, bu neyin lüksü ya :oha:

Kimse kimsenin adına üzülmesin, kadın kendi kocasını kendisi zaten aşağılayarak yazmış ve şikayetçi olmuş.. bizde sebebini sormuşuz çok mu?
Etiketlemeden yazayımda modaya uyayım!
Milletin kendi derdi yok çünkü bu grupta başkası adına üzülme modası var

Aynen tatlım arada giriyoruz, eski arkadaşlarımızla görüşüyoruz iyi oluyor diyoruz ama bence ben istenmiyorum burda, ne desem kabahat :KK53: zaten kaç aydır Yorgun’um uykusuzum, sonra biri geliyor arkamdan beni eleştiriyor, bu neyin lüksü ya :oha:
Hepimiz yorgunuz canım bebeler zaten huysuz ataktı dişti derken ne olduğumuzu anlamıyoruz ama kimseden sinirimizi cıkarmıyoruz biz eskiler toptan istenmiyoruz bence canım uzun zaman yazamıyoruz ya arada yazıyoruz ya batıyor heralde :D

Hepimiz yorgunuz canım bebeler zaten huysuz ataktı dişti derken ne olduğumuzu anlamıyoruz ama kimseden sinirimizi cıkarmıyoruz biz eskiler toptan istenmiyoruz bence canım uzun zaman yazamıyoruz ya arada yazıyoruz ya batıyor heralde :KK70:
Sinir oldum gece gece, oğlan da daha uyumadı :mad: batıyorsak daha çok yazalım ya madem öyle

Kızlar benim kızım dişleri çıkıyor sanırım yaklaşık 10 gundurde isal doktora gittik gripten olduğunu söyledi hala devam ediyor ne önerirsiniz

Back