• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kızlaar :) elektrikli buharda pişirici kullanan var mı aramızda :)
Aklıma ne takılırsa soluğu burda alıyorum iyi ki varsınız valla :KK15:

Kullanan varsa da hangi marka ?
Avent vasabi ve wewell petitchef arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz 20 gün sonra ek gıdaya başlıyoruz :skandal:

esmerhatun66 esmerhatun66 benim kızın popo baya pişik olmuştu böyle kanar gibi duruyodu ama yayılmamıştı
Rif ampul sürdüm günde 1 defa 3 gün
Günde 2 kere de travacort sürdüm mantar da olmuş geçti çok şükür çok acıyordu canı
Ama doktor tavsiyesi buydu sana iyi gelir mi bilemedim mutlaka bi doktora götür sen
Eczaneden bi kac krem aldim.etki etti aslinda ilk bi kere ama sonra bi ise yaramadi.insallah canm goturcem doktor gormeden olmicak cunku

canım kayınvalidemle konuştum şimdi banyo yaptırmış kızarıklık bayağı geçmiş dedi. İstersen sende pudra al dene. Ben gece 3 defa pudraladım krem felan sürmedim.
Bugun benim annemde israrla bi pudra alda dok falan diye baya israr etti crsamba giturcem insallah genede yarin bi pudra alip dokuyum belki bi faydasi olur

Alerji gibi sanki ama besin alerjisi gibi. Sanki idrarin değdiği bolgelerde sıkıntı var ya da bezin. Bez falanmi degistirdiniz
Bana da bez ve sampuan gibi geldi.ama sampian olsa dier yerlerinde de olur.bezi de sadece bi kerelgine degistrdim aslinda cokta kalmiyo bez cok cis yapiolar 3 saat 4 saatte bi degistiriyorum bazen daha bile erken.sadece mama kullaniyorum suan daha ek gidya gecis cok.olmadi aslinda ama bilemedim

Avent vasabi ve wewell petitchef arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz 20 gün sonra ek gıdaya başlıyoruz :skandal:
ben avent marka olanini aldim. wewell nasil bilmiyorum. daha ek gidaya gecmedim sadece deneme amacli bir kere kullandim, pratik bir alet. haznesi ufak, bebek icin yeterli buyuklukte. esim ben de brokoli pisirip yerim diye sevinmisti alirken ama oyle bir haznesi yok :)) sadece bebek icin yapilmis.

26sever 26sever ne guzel soyledin, burasi benim icin de bir pencere. derdimi paylasabilecegim, bazen icimi dokebilecegim belki de tek yer. burda biraz da olsa gunluk rutinden uzaklasiyoruz, bilincleniyoruz. o yuzden takibe de yazmaya da devam et bence.

Ben kullanmadim ama ikisi de suan ebebekte baya ciddi indirimde. Alacaksan kacirma wasabi 300 e weewel 260 a düşmüş.

Bebeğini yurutece koyan var mı kızlar yada çizgi film acan

Bana hoppala hediye geldi dr.a sorucam kullan derse haftada 3 gün 15er dakika koyarım o arada yemek felan yaparım en azından ama yürüteç almadm özellikle erkek bebeklere önermiyorlar diye. Tv kesinlikle izletmiyorum biz izlerken arada gözü takılıyor ama önüne yastıkla set yapıyorum yada arkası dönük oturtuyorum hep tv ye.

Eklentiler

• 3BCDB005-7DD8-4B8C-BB12-A54FFAFED5AF.jpeg
    3BCDB005-7DD8-4B8C-BB12-A54FFAFED5AF.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 75
Bana hoppala hediye geldi dr.a sorucam kullan derse haftada 3 gün 15er dakika koyarım o arada yemek felan yaparım en azından ama yürüteç almadm özellikle erkek bebeklere önermiyorlar diye. Tv kesinlikle izletmiyorum biz izlerken arada gözü takılıyor ama önüne yastıkla set yapıyorum yada arkası dönük oturtuyorum hep tv ye.
Ben izlerken izliyor engelliyordum ama artik pes ettimm ben izletmesem eşim izletiyor

Ben izlerken izliyor engelliyordum ama artik pes ettimm ben izletmesem eşim izletiyor

Benim de bazen eşime bıraktığımda bakıyorum ki beraber tv izliyorlar. O zaman sakin duruyormuş yoksa ağlıyormuş. EE bende ağlamıyormu ben nasıl idare ediyorum.. Erkekler hep en kolayını seçiyor zaten.

Bebeğini yurutece koyan var mı kızlar yada çizgi film acan
cizgi film aciyorum maalesef. bu sayede wc ye gidebiliyorum yada kendime yemek alabiliyorum. her cocuk farkli, bizimki kendi kendi oyalanmiyor, sadece agliyor, mecbur kisa sureli izliyor. ilk basta cok karsiydim ama direncim kirildi biraz.

cizgi film aciyorum maalesef. bu sayede wc ye gidebiliyorum yada kendime yemek alabiliyorum. her cocuk farkli, bizimki kendi kendi oyalanmiyor, sadece agliyor, mecbur kisa sureli izliyor. ilk basta cok karsiydim ama direncim kirildi biraz.
Ben yalanci emzige karsiydim tutmadi zaten. sallayıp uyutmaya karşıydım pes ettim sallayarak uyutuyorum. Tv'de özellikle açmıyorum ben izlerken izliyor. Yürüteç te de direnicem yedi aya kdr bakalım. Kararlarımızı bozduruyorlar bize malesef.

Ben kullanmadim ama ikisi de suan ebebekte baya ciddi indirimde. Alacaksan kacirma wasabi 300 e weewel 260 a düşmüş.

Evet ben de indirimi görünce almaya karar verdim açıkçası :KK48:

Avent daha kaliteli daha çok tutuluyor ancak wewell in de fonksiyonu daha fazla o yüzden emin olamadım. Sanırım avent tercih edeceğim ben de :super:

Teşekkürler :21:

Back