• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
d vit i kasikla verdigim icin aliskin herhalde aciyor agzini, ama tukuruyo, bizim de sadece 200 gr almis 5. ayda dr yogurt ver bu ay sadece dedi.yalniz benim sütum var her seferinde de fazlasini kusuyor , neden kilo almadi anlamadim.2 tane dis cikatdi grip oldu 20 gun iyilesmedi, ondan mi bilemedim. dun yogurt vermedim bugun tekrar mayaladim vercem bakalim.
Doktor deviti demir kaşıkla verme demişti canım Bana ağzına danlatiyorum ben

d vit i kasikla verdigim icin aliskin herhalde aciyor agzini, ama tukuruyo, bizim de sadece 200 gr almis 5. ayda dr yogurt ver bu ay sadece dedi.yalniz benim sütum var her seferinde de fazlasini kusuyor , neden kilo almadi anlamadim.2 tane dis cikatdi grip oldu 20 gun iyilesmedi, ondan mi bilemedim. dun yogurt vermedim bugun tekrar mayaladim vercem bakalim.
Canim sutun olsaydi ve bebegin emseydi emin ol kilo alırdı. Bende oyle diyodum sutum col diyodum ama kizimda meme reddi vardi emmiyodu anladimki emmedigi icin sutum hep dolu doluymis. Belki seninde emmiyodur hastaliktan flan.

Hanimlar bebislerentv izlettiginizden bahsetmissiniz 15 dakkaligina rahat is yapmak icin benn soyle bi cozum buldum. Mama sandalyesine oturtuyorum. Ben mutfakta is yaparken beni seyrediyo cok rahat ettim. Denesenize. Hee ben 5. Aydan itibaren oturtmaya baslamistim bu arada ilk baslarda kafasni dayiyodu ama artik rahat oturuyo

Doktor deviti demir kaşıkla verme demişti canım Bana ağzına danlatiyorum ben
beni de kimse uyarmadi plastikle veriym bari, agzina damlatamiyorum kafasini ceviriyo.
Canim sutun olsaydi ve bebegin emseydi emin ol kilo alırdı. Bende oyle diyodum sutum col diyodum ama kizimda meme reddi vardi emmiyodu anladimki emmedigi icin sutum hep dolu doluymis. Belki seninde emmiyodur hastaliktan flan.
bilemedim aynen, ac gibi de davranmiyo, sagilmis sut veriyorum mama veriyorum yok almiyo, kalicinmi gecici mi istahsizligi gorcez.
kizima 5 aylikken yogurt baslamistim, mayalamayi da bilmiyodum 8 saat bekletiyodum, turşu gibi yogurtlari hapur hupur yiyordu:)

Bende kaşıkla veriyorum. Ağzını açmıyor denk gelmiyor dışarı damlıyor. Kaşığı görünce açıyor hemen

O uyku eğitimcisi bizi görse işi bırakır.salondaki halıyı topladık ve bebek arabasını çıkardık salona.başka türlü zor uyuyor ya meme ya araba
uyusunlar diye her yolu deniyoruz. sallama, pispislama, emzirme, gezdirme... yeter ki uyusun da buyusunler. cok sukur bugunlere, ilk zamanlar uykuyu unutmustuk, simdi zor da olsa gozumuzu kapatabiliyoruz.

beni de kimse uyarmadi plastikle veriym bari, agzina damlatamiyorum kafasini ceviriyo.

bilemedim aynen, ac gibi de davranmiyo, sagilmis sut veriyorum mama veriyorum yok almiyo, kalicinmi gecici mi istahsizligi gorcez.
kizima 5 aylikken yogurt baslamistim, mayalamayi da bilmiyodum 8 saat bekletiyodum, turşu gibi yogurtlari hapur hupur yiyordu:)
Banada kadın doğumcum söylemişti ya ekmeğe damlatma ye yada ağzına direk damlatma demişti etkisi azalıyor sanırım

kizlar havalar sogudu, bebekleri nasil giydiriyorsunuz? bizim ev 24-25 derece, kalorifer acmadik henuz. kolsuz atlet, uzun kollu zibin, uzun alt ve corap giydiriyorum uyurken. uzerini de polar battaniye ile ortuyorum. dun gece soguk hissettim, klima actim. uyanikken de yelek giydiriyorum. daha mi kalin giydirmeliyim. uyanikken daha kalin giydirince fazla hareket ettiginden terliyor hemen.

Mrb anneler nasilsiniz ? Nasil gidiyor bebislerle valla biz baya yorucu bi tempoya girdik artik eksi 2 den de geksek enerjileri eksi falan degil yani artik durdurmaiyorum hic birini.gucum kalmiyo valla aksama pert bi sekilde kaliyorum.bo sorum olcakti bizim ufakligin birinde bez bolgesi ve popoya yayilan ufak noktlar halinde bi seyler cikti.ilk basta onemsemedim normal pisik kremlerini nemlendiricisni falan surdum.ama suan anormal bi boyutta buyudu ve yayildi.sanki yanmis gibi duruyo ve dokundugumda pütürtülu bi yuzey var ne yapmali bu ne olabilirki anlamdm gitti
bu durumda acaba ne olmus olabilir.dierlrin de se az vardi gecti cok.sukur ama bu kuzumun ki baya kotu ya
Yeni gördüm çok üzüldüm görünce.ins. düzelmistir nasıl oldunuz ?

kizlar havalar sogudu, bebekleri nasil giydiriyorsunuz? bizim ev 24-25 derece, kalorifer acmadik henuz. kolsuz atlet, uzun kollu zibin, uzun alt ve corap giydiriyorum uyurken. uzerini de polar battaniye ile ortuyorum. dun gece soguk hissettim, klima actim. uyanikken de yelek giydiriyorum. daha mi kalin giydirmeliyim. uyanikken daha kalin giydirince fazla hareket ettiginden terliyor hemen.
Ben petekleri en fazla 45 e açıyorum. Ev genis olduğundan zor isiniyor. Yatak odam yanıyor ama ısınmıyor yaktığım kdr. Salonumda öyle. O yüzden uzunkollu zıbın uzun kollu badi altına da iki tane alt giydiriyorum. Duruma gore bir tane giydirdigimde oluyor. Geceleri tek corapla yatiriyorum. Salonda oturuyorum ben ayriyetten kanepeli bi oda var küçuk oraya geçtim bu kis orda yatıcam.yatak odam da yeni bina olmasına ragmen rutubet oldu küf attı oğlum hasta olur diye korkuyorum yatirmiyorum artık orda. Gündüzleri uyanınca yelek giydiriyorum üstüne

Ben petekleri en fazla 45 e açıyorum. Ev genis olduğundan zor isiniyor. Yatak odam yanıyor ama ısınmıyor yaktığım kdr. Salonumda öyle. O yüzden uzunkollu zıbın uzun kollu badi altına da iki tane alt giydiriyorum. Duruma gore bir tane giydirdigimde oluyor. Geceleri tek corapla yatiriyorum. Salonda oturuyorum ben ayriyetten kanepeli bi oda var küçuk oraya geçtim bu kis orda yatıcam.yatak odam da yeni bina olmasına ragmen rutubet oldu küf attı oğlum hasta olur diye korkuyorum yatirmiyorum artık orda. Gündüzleri uyanınca yelek giydiriyorum üstüne
sen bana gore baya destekli giydiriyormussun. dune kadar sorun yoktu burada, dun birden sogudu hava. bilemedim nasil giydirmem gerektigini. gunduz usutmusum, yemyesil sumuksu kaka yapti, ishal gibi. kalin giydiriyim dedim terledi hemen. corabi ciftleyip zeytinyagi ile yagladim. klimayi da 26 ya getiricem, insallah bir daha olmaz, gecer hemen.

Ay beslenme menüsünü atabilir misin benim kızımda 1 hafta sonra 6 ayı doluyor hala ne yapacagimi bilmiyorum yoğurtla başladım 3 gün verdim yarında kabak mı havuç mu patates mı hangisiyle başlasam bilemedim bide sen yumurta vermeye başlamışsın hemen veriliyor mu öyle çok cahilim yaa

Canım menü böyle ama sen yine de doktoruna danış, bu fikir olsun. Ben oğluma erken başladım, geçen ay kilo almamıştı, günde üç defa meyve bir defa yoğurt veriyordum, bagırsakları bir nevi hazırlanmış oldu

Eklentiler

• 14FAB55B-B89A-487A-9821-7EA3D3852B70.jpeg
    14FAB55B-B89A-487A-9821-7EA3D3852B70.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 73
Ay isterim tabi istememmi. Valla benim kiz az kilo aliyo 300 400 gr son iki aydir. Eger 700lerde aliyo olsa ben bu ek gida isini 1 ay otelerdim cidden zormus. Bizr sadece havuc kaabak patates dedi 3 gun kuraliyla. Menu fln yok. Sen atsana kuzucum
Bizim menü kolay canım, bugün havuç kıyma pirinç haşladım, rondodan geçirdim yedi benimki. İnşallah sen de zorlanmazsın. Geçen ay kuzey de 150 gr almıştı, o yüzden işte yoğurt ve meyveye başlamıştık. Biz hızlı girdik ek gıda işine, hayırlısı olsun :)

Eklentiler

• 06B21940-50C2-43DB-8B14-F9F2D8400D75.jpeg
    06B21940-50C2-43DB-8B14-F9F2D8400D75.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 61
O uyku eğitimcisi bizi görse işi bırakır.salondaki halıyı topladık ve bebek arabasını çıkardık salona.başka türlü zor uyuyor ya meme ya araba
Valla aldım oğlumu koynuma emerek uyuyo :) tabi ilerde bana nasıl döner bu bilmiyorum ama çok mutluyuz biz erken de uyuyo şükür gecede açılırsa yanaşıp arıyor memeyi alıp devam ediyor. Beni tasa tutarlar keisn uyku eğitimcileri :)

Hanimlar bebislerentv izlettiginizden bahsetmissiniz 15 dakkaligina rahat is yapmak icin benn soyle bi cozum buldum. Mama sandalyesine oturtuyorum. Ben mutfakta is yaparken beni seyrediyo cok rahat ettim. Denesenize. Hee ben 5. Aydan itibaren oturtmaya baslamistim bu arada ilk baslarda kafasni dayiyodu ama artik rahat oturuyo
Bende öyle yapıyorum 15-20 dk sonra al beni diyor.

Uzun kollu zıbın bir üst tek alt giydiriyorum 24 derece oda cnm. Ama vuzcu sıcak yüz el soğuksa terledigi için olurmuş kendini soğutmaya çalışırmış

Back