- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.241
Ay negzel koca kiz o oyleCok
kız benim kocam eve gelir çamaşır yıkar tuvalet temizler çocuğa bakar. Duble ideal koca. Sen uyu hayatım der dinlen der işini bile görmek istemez.
Heykelini dik kız :)Cok
kız benim kocam eve gelir çamaşır yıkar tuvalet temizler çocuğa bakar. Duble ideal koca. Sen uyu hayatım der dinlen der işini bile görmek istemez.
canim cok gecmis olsun hemen eczaneden hamatan mavi sini al hemen geciriyorMrb anneler nasilsiniz ? Nasil gidiyor bebislerle valla biz baya yorucu bi tempoya girdik artik eksi 2 den de geksek enerjileri eksi falan degil yani artik durdurmaiyorum hic birini.gucum kalmiyo valla aksama pert bi sekilde kaliyorum.bo sorum olcakti bizim ufakligin birinde bez bolgesi ve popoya yayilan ufak noktlar halinde bi seyler cikti.ilk basta onemsemedim normal pisik kremlerini nemlendiricisni falan surdum.ama suan anormal bi boyutta buyudu ve yayildi.sanki yanmis gibi duruyo ve dokundugumda pütürtülu bi yuzey var ne yapmali bu ne olabilirki anlamdm gittiEki Görüntüle 2200146 Eki Görüntüle 2200147 bu durumda acaba ne olmus olabilir.dierlrin de se az vardi gecti cok.sukur ama bu kuzumun ki baya kotu ya
evet canim dr onermisti cok sukur hersey yolunda bizimde sol tarafimiz biraz daha tembel otarafini calistirmaya calisiyorumPiyanolu oyun halimiz var canim. Ama cok koymadim. Gerci arkadasim cocuguna bi tane bile oyuncak almamis gayette uzaniyo degisikler :). Bilmiyorum. Tek farkedebildigim bu kizimda aklim cok karisik. Mesela 10 sn fln desteksiz oturabiliyo. Oyuncak tarzi bi nesne yere dustugunde kafasini egip ariyo. Bunlarda ileriki aylarda olucak seyler ama anlam veremiyorum. Mesela 4. Ayin sonunda döndü. Sizin kontroller nasil. Norolojik olarak insallah hersey yolundadir. Haliyi uzanma icin mi onerdi.
Bir görümce yazmıştı buraya gıybet yapıyorsunuz falan diye. Senin görümce miydi o ya. Sonra nickini değiştirdin baya bir yazmadınBardak değil de yastık yiyor gıcık. Resmen 2 evlat sahibi gibiyim. Tek ebeveynim gibi çoğu zaman. Allah başımdan eksik etmesin bu ara feci öküz. Çayına şekerini koyarım karıştırmamışsın der. Yanında ekmek poşeti durur sen versene yaa nolur der. Saç baş dağınık geziyorum haliyle. Bide diyorki saldın iyice haa. Sabah uyanınca az makyaj falan yap. Uleynnn dedim sabah çişime gidemiyorm ben kız kaka yapar çiş yapar emmek ister. Koca işe gidecek takımını hazırlarım kahvaltısını hazırlarım. Bide beyefendi TV karşısında giyinmek ister oraya götürürüm eşyalarını. Çakmağını bulamaz ben ararım. Anam yargıla bişi demem. Açtım bayrakları son günlerde gelene gidene azar çeker oldum. Bugün diyorki seni tatile götüreyim ben. Çadır yada pansiyon bakıyor dedim valla yolarım seni. Tatil mi o.
alsın okusun görümcem burda yazdıklarımı, bizim eşimle yaşadıklarımız hep ortadadır. Azını anlatmışımdır çoğu bende, görümcem de şahittir, ne süreçlerden sıkıntılardan geçtik biz. Valla derdim varken ortalığı yatıştırdı o dönem hep, bana hak verdiğini söyledi,sakinleştirdi kızıma baktı saolsun. Birbirimize az soğuk ve gıcıklığımız vardır o ayrı, zor günlerde destek oluruz o ayrı, saolsun. sayko değil heralde arkamdan böyle saçma şeyler yazacak. O değildir. Adımı değiştirdiğimi söyledim durdum hep birinden çekincem olsa söylemezdim. Doğuma girerken duygulandık ağladık beklemiyoruz artk die değiştirdim bekleyen 16 idi adım. Sezeryan sonrası tebrik mesajlarına bile 2 hafta sonra döndüm ben. Buraya ondan girememişimdir hatırlamıyorum.Bir görümce yazmıştı buraya gıybet yapıyorsunuz falan diye. Senin görümce miydi o ya. Sonra nickini değiştirdin baya bir yazmadın
Saçmalıyor die kavga ediyorum zatenYani ideal değil ama bu kadar da çocuk gibi değil yani kocam aya kovdurmak bebek ağlarken O da ağlamak çok saçma değil mi sence de
Ya sen şiddet de görmüştün sanki eşinden kaynanan da bal yedirecekti o sendin dimi ne zor hayatın varalsın okusun görümcem burda yazdıklarımı, bizim eşimle yaşadıklarımız hep ortadadır. Azını anlatmışımdır çoğu bende, görümcem de şahittir, ne süreçlerden sıkıntılardan geçtik biz. Valla derdim varken ortalığı yatıştırdı o dönem hep, bana hak verdiğini söyledi,sakinleştirdi kızıma baktı saolsun. Birbirimize az soğuk ve gıcıklığımız vardır o ayrı, zor günlerde destek oluruz o ayrı, saolsun. sayko değil heralde arkamdan böyle saçma şeyler yazacak. O değildir. Adımı değiştirdiğimi söyledim durdum hep birinden çekincem olsa söylemezdim. Doğuma girerken duygulandık ağladık beklemiyoruz artk die değiştirdim bekleyen 16 idi adım. Sezeryan sonrası tebrik mesajlarına bile 2 hafta sonra döndüm ben. Buraya ondan girememişimdir hatırlamıyorum.
Eşin engelli mi ? Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok zorBardak değil de yastık yiyor gıcık. Resmen 2 evlat sahibi gibiyim. Tek ebeveynim gibi çoğu zaman. Allah başımdan eksik etmesin bu ara feci öküz. Çayına şekerini koyarım karıştırmamışsın der. Yanında ekmek poşeti durur sen versene yaa nolur der. Saç baş dağınık geziyorum haliyle. Bide diyorki saldın iyice haa. Sabah uyanınca az makyaj falan yap. Uleynnn dedim sabah çişime gidemiyorm ben kız kaka yapar çiş yapar emmek ister. Koca işe gidecek takımını hazırlarım kahvaltısını hazırlarım. Bide beyefendi TV karşısında giyinmek ister oraya götürürüm eşyalarını. Çakmağını bulamaz ben ararım. Anam yargıla bişi demem. Açtım bayrakları son günlerde gelene gidene azar çeker oldum. Bugün diyorki seni tatile götüreyim ben. Çadır yada pansiyon bakıyor dedim valla yolarım seni. Tatil mi o.
Burda bi pencere bulmuştum ama artk buraya da pek girmeme kararı aldım canm. Sıkmayım sizi, herkes iyi hoş anlaşılan. Psikoloğa gitmek zorunda kalmıştım eşimi de çağırdı. İkimizi dinledi uzun süre bi gün beni tek çağırdı boşan dedi adam. Birgün zaten boşanırsın başka bir gelecek göremiyorum dedi. Bidaha gitmedim psikoloğa da. İyiyiz genelde eşimle ama çok saçmalıyor bazen ve peygamber sabrı falan olmalı. Bebek yokken başka uğraşım yokmuş heralde katlanıyormuşum bebekle çok zorluyor beni ara sıra. Dostum arkadaşım var ama anlatmıyorum onlara annemler bilmez duyurmam. Eşim ve ailesi bilir sıkıntılarımızı. Çok gıcık edince beni çok üzünce uzun süre iyi davranıyor eşim. Şimdi iyi mesela. Kızla ilgileniyor oynuyor bana iltifatlar edip öpüyor falan. Neyse kendinize iyi bakın annişler.Ya sen şiddet de görmüştün sanki eşinden kaynanan da bal yedirecekti o sendin dimi ne zor hayatın var
Ayy doktora götür belki bisi alerji yapmistirMrb anneler nasilsiniz ? Nasil gidiyor bebislerle valla biz baya yorucu bi tempoya girdik artik eksi 2 den de geksek enerjileri eksi falan degil yani artik durdurmaiyorum hic birini.gucum kalmiyo valla aksama pert bi sekilde kaliyorum.bo sorum olcakti bizim ufakligin birinde bez bolgesi ve popoya yayilan ufak noktlar halinde bi seyler cikti.ilk basta onemsemedim normal pisik kremlerini nemlendiricisni falan surdum.ama suan anormal bi boyutta buyudu ve yayildi.sanki yanmis gibi duruyo ve dokundugumda pütürtülu bi yuzey var ne yapmali bu ne olabilirki anlamdm gittiEki Görüntüle 2200146 Eki Görüntüle 2200147 bu durumda acaba ne olmus olabilir.dierlrin de se az vardi gecti cok.sukur ama bu kuzumun ki baya kotu ya
Allah yardımcın olsun yaa,eminim çok agirdirEvet ya baya bi kotu oldu.bi anda bu kadar yayildi anlayamdim.gerci bez degistrdim malsef slepy almak zorunda kaldim bi kere kullandim ve ustune deterjan degistirdik ve sampuan.malesef hersey o kadar pahali ki 3 uzlere gire bunlar okadar fazla gidiyoki.ornegin 45 li bezi 3 gun kullaniyorum.hergun zaten makina calisiyo.sebamedin sampuanini kullaniyodum fiyatlar uctu gitti uni bayby kullandim galiba bunlardan oldu
Nasıl mutluysan nerde mutluysan yaz tabiki niye gideceksin. BUradan. Ben uzun zamandır yazmıyorum buraya da okuyorum hep seni görünce görümce olayını merak ediyordum sormak istedim okadar. Burası herkese açık bir platform niye gideceksin yaz rahatlıyorsan tabiBurda bi pencere bulmuştum ama artk buraya da pek girmeme kararı aldım canm. Sıkmayım sizi, herkes iyi hoş anlaşılan. Psikoloğa gitmek zorunda kalmıştım eşimi de çağırdı. İkimizi dinledi uzun süre bi gün beni tek çağırdı boşan dedi adam. Birgün zaten boşanırsın başka bir gelecek göremiyorum dedi. Bidaha gitmedim psikoloğa da. İyiyiz genelde eşimle ama çok saçmalıyor bazen ve peygamber sabrı falan olmalı. Bebek yokken başka uğraşım yokmuş heralde katlanıyormuşum bebekle çok zorluyor beni ara sıra. Dostum arkadaşım var ama anlatmıyorum onlara annemler bilmez duyurmam. Eşim ve ailesi bilir sıkıntılarımızı. Çok gıcık edince beni çok üzünce uzun süre iyi davranıyor eşim. Şimdi iyi mesela. Kızla ilgileniyor oynuyor bana iltifatlar edip öpüyor falan. Neyse kendinize iyi bakın annişler.
Allah razi olsun kuzum saolAllah yardımcın olsun yaa,eminim çok agirdir
Goturcem canm insallah gin gectikce daha kotu oluyo cunkiAyy doktora götür belki bisi alerji yapmistir
Saol canm 2 tup kulandim valla banamisin demedicanim cok gecmis olsun hemen eczaneden hamatan mavi sini al hemen geciriyor
Valla canm bende suphe ettim aslinda yuzunde ufak para buyuklugunde bisey cikmisti egzamaya benziyodu ama bunu gorunce direk pisik diye dusundum bez yerinde cikinca ddigim gibi egzama da olabilirEgzama mi bu acaba cnm. Bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?