2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok

kız benim kocam eve gelir çamaşır yıkar tuvalet temizler çocuğa bakar. Duble ideal koca. Sen uyu hayatım der dinlen der işini bile görmek istemez.
Ay negzel koca kiz o oyle benimki de sagolsun kendi isini gorur gömleklerini utuler aksam eve geldiginde bebe onun ustundedir halay falan cekerler beraber. Kahvalti falan istemez aksam ne yemek varsa onu yer ilgi falan degil keyfimin yetmesini bekler kızlar kocalarimizi kapistirak mi shshshs

canim cok gecmis olsun hemen eczaneden hamatan mavi sini al hemen geciriyor

evet canim dr onermisti cok sukur hersey yolunda bizimde sol tarafimiz biraz daha tembel otarafini calistirmaya calisiyorum

Bir görümce yazmıştı buraya gıybet yapıyorsunuz falan diye. Senin görümce miydi o ya. Sonra nickini değiştirdin baya bir yazmadın

Bir görümce yazmıştı buraya gıybet yapıyorsunuz falan diye. Senin görümce miydi o ya. Sonra nickini değiştirdin baya bir yazmadın
alsın okusun görümcem burda yazdıklarımı, bizim eşimle yaşadıklarımız hep ortadadır. Azını anlatmışımdır çoğu bende, görümcem de şahittir, ne süreçlerden sıkıntılardan geçtik biz. Valla derdim varken ortalığı yatıştırdı o dönem hep, bana hak verdiğini söyledi,sakinleştirdi kızıma baktı saolsun. Birbirimize az soğuk ve gıcıklığımız vardır o ayrı, zor günlerde destek oluruz o ayrı, saolsun. sayko değil heralde arkamdan böyle saçma şeyler yazacak. O değildir. Adımı değiştirdiğimi söyledim durdum hep birinden çekincem olsa söylemezdim. Doğuma girerken duygulandık ağladık beklemiyoruz artk die değiştirdim bekleyen 16 idi adım. Sezeryan sonrası tebrik mesajlarına bile 2 hafta sonra döndüm ben. Buraya ondan girememişimdir hatırlamıyorum.

Ya sen şiddet de görmüştün sanki eşinden kaynanan da bal yedirecekti o sendin dimi ne zor hayatın var

Eşin engelli mi ? Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok zor

Ya sen şiddet de görmüştün sanki eşinden kaynanan da bal yedirecekti o sendin dimi ne zor hayatın var
Burda bi pencere bulmuştum ama artk buraya da pek girmeme kararı aldım canm. Sıkmayım sizi, herkes iyi hoş anlaşılan. Psikoloğa gitmek zorunda kalmıştım eşimi de çağırdı. İkimizi dinledi uzun süre bi gün beni tek çağırdı boşan dedi adam. Birgün zaten boşanırsın başka bir gelecek göremiyorum dedi. Bidaha gitmedim psikoloğa da. İyiyiz genelde eşimle ama çok saçmalıyor bazen ve peygamber sabrı falan olmalı. Bebek yokken başka uğraşım yokmuş heralde katlanıyormuşum bebekle çok zorluyor beni ara sıra. Dostum arkadaşım var ama anlatmıyorum onlara annemler bilmez duyurmam. Eşim ve ailesi bilir sıkıntılarımızı. Çok gıcık edince beni çok üzünce uzun süre iyi davranıyor eşim. Şimdi iyi mesela. Kızla ilgileniyor oynuyor bana iltifatlar edip öpüyor falan. Neyse kendinize iyi bakın annişler.

Ayy doktora götür belki bisi alerji yapmistir

Allah yardımcın olsun yaa,eminim çok agirdir

Nasıl mutluysan nerde mutluysan yaz tabiki niye gideceksin. BUradan. Ben uzun zamandır yazmıyorum buraya da okuyorum hep seni görünce görümce olayını merak ediyordum sormak istedim okadar. Burası herkese açık bir platform niye gideceksin yaz rahatlıyorsan tabi

Yazılanları okuyunca üzüldüm.Bir kadının eşine engelli mi ? Çocuk mu ? vs yazmayı doğru bulmadım.geçenlerde bir yazı okudum ve çok etkilendim.Anne ve babalarınızı suçlamayın.Hepimiz kurbanların kurbalarıyız..eşi belki ailesinden öyle gördü onu doğru biliyor bu konuda kendini tam geliştirememiş bu davranış biçimi ona doğru geliyor olabilir.atıyorum Ben kocama her şeyi söyleyebilirim öküz diyebilirim çocuk musun derim ama bir başkası bunları kocama dediğinde sahiplenme ihtiyacı hissederim.Çünkü biz eşimize çocuğumuza her şeyi deriz ama başkası diyemez.Aslında sadece eş çocuk da değil kardeşimiz vardır bir çoğumuzun.Kardeşinle kavga edersin her şeyi söylersin ama birisi ona laf etse onun için kavga edersin.kendinizi bayanın yerine koyun empati yapın.Belki bu kadar özeli paylaşıp bu yorumlara da meydan vermemek gerekebilir.İster doğru ister yanlış davranış olsun yazılan yorumlar oldukça kırıcı geldi bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…