Hamileyken bir gün burda yazıyorken eşim kimle yazışıyorsun len deyip çekip teli elimden aldı, baktı gördü burda iç döküyorum. Dedim bu forum benim nefes aldığım alan, sakın karışma, yeri geliyor senin öküzlüğünü yazar rahatlarım yeri gelir başkasınınkini. Sorularıma cevap bulduğum bildiklerimi cevapladığım yer. Tamam dedi hiç karışmadı. Arada takıldı bana napıyon bu öküzlüğümü mü anlatıyorsun die. Yani arkadaşlar hayat zaten yeterince zor. Ev geçindirmek hem maddi hem manevi geçindirmek yıpratıyor insanı. Ne olur burda gerilmeyelim. Ben kimseyi kötü niyetli görmüyorum burda. Sadece iletişim sorunları oluyor diyorum. Sarılık ne deniyle bir dönem mama verdim. Hazırlaması emzirmekten zor. Memeyi cuk çıkarıyorsun steril derdi yok sıcak soğuk derdi yok. Ama inanın emzirmek de zor. Ben okula gidiyorum eşim 1 ders saati kıza bakıyor. Her zaman denk getiremiyorum emzireyim derse gireyim o sıra oynasın çıkınca yine emzireyim olmuyor. Bazen 2 saat emmemiş oluyor derse giriyorum. Eşim arıyor kız çıldırdı aç saldırıyor die. Mama yemiyor (ilk ay dışında yemedi hiç hep tükürdü) sağdığım sütü içmiyor. Biberonu diş kaşımak için kullanıyor ordan ne su ne süt içmiyor. Kaşıkla çileden çıkıyor eşim bakınıyor die. Mama alsa başkası besler sen işini yaparken. Kaç kere ağladım kızımla dersten çıkıp. Aç kaldı die. Yani beslemek zor iş her ne şekil olursa. Zaten ek gıdaya da geçiyoruz hepimiz yavaş yavaş. Daha ne dertler çıkacak. Burda dert yanınca birbirimizi yanlış almayalım. Herkesin anneliği kendincedir. Kendi bilir evladı için kendi için doğruyu. Kimseyi haddimizi aşıp yargılamayalım. Fevri çıkışlar yapmayalım. Lütfen nefes alanımızı daraltmayalım. Ben hepinizi görmeden sevdim. Hepiniz burda daha iyi ne yapabilirim arayışındasınız. Ben benim herifle uğraşmaktan pek giremiyorum ama kavga görünce inanın eşimle kavga etmiş gibi üzülüyorum. Herifle uğraşmayı da şöyle açayım:kız ağlıyor aç, benim ki diyor ki önce beni doyur kız ağlar ağlar susar. Yada ayağımı ov, yada sigaram bitti al gel, yada kek yapsanaaa. Yeminle kızımın bakımı daha kolay.