2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah yardım etsin ne diyeyim senin öküz cilveli öküzmüş

Şeyy pardon eşiniz kısmi felç falan mı?

Problemli mi kiz kocan?

Neden yapıyorsun?
Eli yok mu bu adamın

Kuzum senin kocan çocuk falanmi

Şeyy pardon eşiniz kısmi felç falan mı?
Neden yapıyorsun?
Eli yok mu bu adamın
Problemli mi kiz kocan?
Kuzum senin kocan çocuk falanmi
Yapmayın kızlar yaa sizinkiler hep mi ideal davranıyor. Oturur halime ağlarım valla. Herkesin böyleymiş aynıymış benzermiş ya diyemiyecekmiyim. Bir erkek bir kadındaki ozan ve Zeynep değil mi herkes biraz. Eskiden hamileliklerimizde falan buraya eşlerimizi yazıp gülerdik. Noldu nerede onlar. Herkes özellikle zihnen çok yoruluyor anlaşılan. Benim mesai başladı ben gider.

böyle almaya devam ederse ilerde fazla olurmuş cnm kilosu. Seninde fazla olduğu için mi emzirmeyi azalt dedi.

Meyve püresi verebilirsin dedi hazır pureleri sordum raf ömrü uzun olan şeyleri verme dedi. Kendim yapicam pureleri de

Benim oglan 5. Ay da 9.5 kiloydu. Ama 6. Ayina dolduracaz ayin 1 inde daha hic kilo almadi hala 9,5. Birden duraklayabilir yani kilo alimi.

Tabi ki böyle değil, bebeğe bırak ağlar susar beni doyur ne demek bu adam baba olduğunun farkında değil mi?
Bana makyaj yap dicek, salona kıyafet beklicek
Hösst yani

Kızzz ideal kocamın üstüne bir de ideal cocuğumu koyar çıldırtırım seni :))

benim oglum da ayni, 5 aylik gecen hafta disleri cikti 1 aydir gece gunduz uyumuyo surekli salliyorum.dis olayi bitmeyecegine gore uyku bitti galiba.
Erken cikmis disiniz hayirli olsun canim. Ay onlar iyi olsun da. Ama kesinlikle bizlerinde dinlenmesi gerekiyo ki bebeklerimize daha iyi bakabilelim. Dis doneminde Allah bize sabir bebelerimize de huzurlu uyku versin

Cok
kız benim kocam eve gelir çamaşır yıkar tuvalet temizler çocuğa bakar. Duble ideal koca. Sen uyu hayatım der dinlen der işini bile görmek istemez.

böyle almaya devam ederse ilerde fazla olurmuş cnm kilosu. Seninde fazla olduğu için mi emzirmeyi azalt dedi.
Evet cnm bizimki fazla gerçekten anne sütü zararı olmaz denildi hep işte 10 gün önce yaşlı bir doktor çocuğa yük bazı annelerin sütü yağlı olur o yüzden her istediğinde emzirme elma suyu yoğurt sebcs çorbası falan ver dedi günde 5 saat yokum zaten 3 saatte bir emiyor baskada birsey yapamam bağışıklığı için anne sütü lazım

Kız ne ideali değil tabi ama senin eşin de cidden çok yuz bulmuş annesi gibi davranıyor sana yazik hep mi böyledir bebekle mı değişti

Yani ideal değil ama bu kadar da çocuk gibi değil yani kocam aya kovdurmak bebek ağlarken O da ağlamak çok saçma değil mi sence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…