- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.161
Kız beni de etiketle bakkk yoksa o verdiğin kiloları geri alll diye beddua ederimKızlar,zencefil,zerdeçal ve yoğurt kürüne başladım.Kilo verdirirse haber ederim.Herkes zayıflıyormuş inşallah bende de etkili olur :)
Dış donemleri hepsi sapitiyolar bence ondandirİyi geceler anneler size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim gece uykularını falan güzel uyuyordu lakin son3 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyumuyor bebeğim 5 ay 23 günlük ateşi hastaliği falanda YÖK karnıda tok ama uyumuyor uyuyuncaya dalamıyor hemen uyanıyor varmi bu aylarda bizim gibi olan acaba diş mi
Bizim de oyle canim dis mi bilmiyorum ama bittim ya carcarcarİyi geceler anneler size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim gece uykularını falan güzel uyuyordu lakin son3 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyumuyor bebeğim 5 ay 23 günlük ateşi hastaliği falanda YÖK karnıda tok ama uyumuyor uyuyuncaya dalamıyor hemen uyanıyor varmi bu aylarda bizim gibi olan acaba diş mi
bizimki de gece uzun uyurdu şimdi 2 3 saat arayla kalkyorİyi geceler anneler size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim gece uykularını falan güzel uyuyordu lakin son3 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyumuyor bebeğim 5 ay 23 günlük ateşi hastaliği falanda YÖK karnıda tok ama uyumuyor uyuyuncaya dalamıyor hemen uyanıyor varmi bu aylarda bizim gibi olan acaba diş mi
Ben de doktora bi danisayim canım bakalım ne önerecek benim oğlan özellikle akşamları çok huzursuzEvet bizdede huzursuzluk yaptı doktor 1 damla 1 damla başla dedi bir anda 5 damla huysuzluk yapar dedi ama 1 damlada bile huysuz oluyor kızım oyuzden bıraktım kan tahlilinde değerleri iyi çıkmıştı bıraktım bende çünkü surekli rahatsız oluyordu yıpranıyordu aglamaktan
Benimki de 3 gecedir aynı . Gece 2 kere kalkardı şimdi gece sürekli kalkıp ağlıyor . 6. Ayının içinde ek gıdaya başlamayı düşünüyorumİyi geceler anneler size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim gece uykularını falan güzel uyuyordu lakin son3 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyumuyor bebeğim 5 ay 23 günlük ateşi hastaliği falanda YÖK karnıda tok ama uyumuyor uyuyuncaya dalamıyor hemen uyanıyor varmi bu aylarda bizim gibi olan acaba diş mi
Gebelik yoktur o zaman canim henuz adetler duzene girmedi ben mesela daha hic olmadim :)İyiyim canim sen nasılsın. 14 Ekim'de adet oldum yapmadım test geçen ay 2 sinde olmuştum. Korktum haliyle gecikince. Ama yine de belki üstüne olmusumdur diyorum. Öyle de oluyor ya üstüne görmek deniyor hamileliğin.
Emzirme o zaman arkadaşım. Memene bıçak mı dayadılar emzireceksin diye? Bu şikayet neden? Şükretmen gerekirken sikayetlenmeyi mi görüyor sadece gözün? Cocugun icin en faydali olan sey seni bu kadar rahatsiz ediyorsa bırak emzirmeyi. Kim ne derse desin? El laf edecek diye mi emziriyorsun?bebegini emzirmek ne zahmetli iş. memen once sut gelsin, bebek tutabilsin diye cekistirilir. sonra emzirmeye alismamiş meme bunu garipser, çatlar yara olur. aciyla devam edersin emzirmeye. sonra bi bakmissin tas gibi bir meme, hayirli olsun mastit ve sut sıtması olmussun, tir tir titrersin atesten. o gecer, elalemin laflarindan, sinirden sutum kesildi mi, kesilecek mi diye uzulursun. o yetmez bu sut az derler, çogaltmak icin yemedigin icmedigin ot, şerbet kalmaz, hamileyken aldigin kilo yetmezmis gibi emzirirken de kilo almaya devam edersin. rejim yapamazsin, istedigini yiyemezsin gaz yapar, sut alerjisi çikar bebekte, peynir bile yiyemezsin, kemiklerin inceliyor gibi hissedersin. bunca sıkıntı arasinda bi sigara yakiyim bari dersin, aaaa emziriyorsun o da yasak. boyle uzar gider.
emzirmek bile tek basina buyuk fedakarlik demekmis meger.
Annelik yaristiriyoruz arkadaslar. Toplaşın. Emziren anneye 100 puan. Enziremeyen otur sıfır.Hay ağzına sağlık.. bir de süt tok tutmadığı için 2 saatte bir kalkıp emzir gece gündüz emzir uyku düzenin kalmasın...
Annelik emzirmekle ölçülmeli bence :))
Yerim onun dişini ben.Kızlar bizimde dişimiz çıktı
geçmiş olsun kuzum ya bidaha olmasın inşallah istahida yerine gelsin bı güzel Allah'ın izniyle gerçekten bu gurup başka
Geçmiş olsun canım inş atlattıniz hepsini olmasın bir daha. Hayırlı olsun dişi de güzel mamalar yesin
Sen ölç bebeyim
Oy kiyamam Allah yardimciniz olsun canim nasil gidiyo hamilelik bebekle zor mu?
Elada öyleydi, cocugun meğer alerjisi varmış. Simdi düzeldi.
Cok iyi yavrum . Doktor cok kilo aldırma dedi o kadarŞimdi nasıl minişin:)
Cok iyi yavrum . Doktor cok kilo aldırma dedi o kadarSeninki nasıl kuzu iyi mi
Ben bilgim olmayan bir konu hakkında yorum yapmıyorum.Sonuçta yaptığım bir yorum karşımdakini üzebilir veya yanlış yönlendirebilirim.Daha önce uzanmadığını paylaşmıştın bizimki uzanıyor demiştim.Görmemiş olabilir insanlar.Benimde bir çok sorum yanıtsız kaldığı oldu.Bunun için böyle kızmana gerek yok bence benim şahsi fikrim bu yönde.Her bebeğin gelişimi aynı değil canım sıkma canını doktoru bekleyemezsen sağlık ocağına bi göster.Bizimki hala dönmüyor mesela.Gercekten bebegimin zeka gelisimiyle ilgili kaygilarima tek kelime edemeyip annelik emzirmekle olculmeli denildi diye (dogru degil tabiki) panter kesilen sevgili yol arkadaslarim. Hepiniz hoscakalin. Cok paylasim yaptik cok bilgi edindim buradan. Ki o kisilerden kimse kalmadi o ayri. Herkes hakkini helal etsin. Saglikla buyusun yavrularimiz.
burada hepimiz bebeklerimiz olduktan sonra yorulduk, uykusuz kaldik, depresyona girdi kimimiz, uzulduk, agladik, yaralarimizi paylastik. bunlarin hepsi bebeklerimiz icindi. kimse de bunlari cekerken dogurmasaydin o zaman demedi burada. simdi ben bunu paylastim diye ( ki evet mama vermek de, sut sagmakta, emzirmek de kimi zaman zahmetli oldu) bu kadar buyuk hisimla emzirme o zaman denmesi canimi acitti. ben buradaki insanlari dostlar olarak gordum ve bu forumu hem sizleri merak ettigimden hem de cok yardim gordugumden takip ediyorum. benim yazdigimi neden sikayet olarak algiladiniz bilemiyorum ama cok yanlis anladiniz. yazdiklarim birilerine dokunduysa da uzgunum. benimki sikayet degil paylasimdi sadece.Emzirme o zaman arkadaşım. Memene bıçak mı dayadılar emzireceksin diye? Bu şikayet neden? Şükretmen gerekirken sikayetlenmeyi mi görüyor sadece gözün? Cocugun icin en faydali olan sey seni bu kadar rahatsiz ediyorsa bırak emzirmeyi. Kim ne derse desin? El laf edecek diye mi emziriyorsun?
Ama biz doktor değiliz ki ne desek yanlış olurGercekten bebegimin zeka gelisimiyle ilgili kaygilarima tek kelime edemeyip annelik emzirmekle olculmeli denildi diye (dogru degil tabiki) panter kesilen sevgili yol arkadaslarim. Hepiniz hoscakalin. Cok paylasim yaptik cok bilgi edindim buradan. Ki o kisilerden kimse kalmadi o ayri. Herkes hakkini helal etsin. Saglikla buyusun yavrularimiz.
canım öyle hassas bir konu ki ne bizim bilgimiz yeter ne de söylediğimiz seni rahatlatır. aklına takılmış bir kere doktora götür için rahat etsin Allah korusun bekleyerek belki geç kalıyorsun.Rabbim korktuğuna uğratmasın. bu arada öyle küsüp kızıp gitmek olmaz, net ortamı duygular ile yazılanlar paralel olmayabiliyor bazen aynı hissettiremeyebiliyor.Gercekten bebegimin zeka gelisimiyle ilgili kaygilarima tek kelime edemeyip annelik emzirmekle olculmeli denildi diye (dogru degil tabiki) panter kesilen sevgili yol arkadaslarim. Hepiniz hoscakalin. Cok paylasim yaptik cok bilgi edindim buradan. Ki o kisilerden kimse kalmadi o ayri. Herkes hakkini helal etsin. Saglikla buyusun yavrularimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?