2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dış donemleri hepsi sapitiyolar bence ondandir

Bizim de oyle canim dis mi bilmiyorum ama bittim ya carcarcar

bizimki de gece uzun uyurdu şimdi 2 3 saat arayla kalkyor

Ben de doktora bi danisayim canım bakalım ne önerecek benim oğlan özellikle akşamları çok huzursuz

Benimki de 3 gecedir aynı . Gece 2 kere kalkardı şimdi gece sürekli kalkıp ağlıyor . 6. Ayının içinde ek gıdaya başlamayı düşünüyorum

Gebelik yoktur o zaman canim henuz adetler duzene girmedi ben mesela daha hic olmadim :)

Emzirme o zaman arkadaşım. Memene bıçak mı dayadılar emzireceksin diye? Bu şikayet neden? Şükretmen gerekirken sikayetlenmeyi mi görüyor sadece gözün? Cocugun icin en faydali olan sey seni bu kadar rahatsiz ediyorsa bırak emzirmeyi. Kim ne derse desin? El laf edecek diye mi emziriyorsun?
Hay ağzına sağlık.. bir de süt tok tutmadığı için 2 saatte bir kalkıp emzir gece gündüz emzir uyku düzenin kalmasın...

Annelik emzirmekle ölçülmeli bence :))
Annelik yaristiriyoruz arkadaslar. Toplaşın. Emziren anneye 100 puan. Enziremeyen otur sıfır.

Kızlar bizimde dişimiz çıktı
Yerim onun dişini ben.

Gercekten bebegimin zeka gelisimiyle ilgili kaygilarima tek kelime edemeyip annelik emzirmekle olculmeli denildi diye (dogru degil tabiki) panter kesilen sevgili yol arkadaslarim. Hepiniz hoscakalin. Cok paylasim yaptik cok bilgi edindim buradan. Ki o kisilerden kimse kalmadi o ayri. Herkes hakkini helal etsin. Saglikla buyusun yavrularimiz.

Sen ölç bebeyim

Oy kiyamam Allah yardimciniz olsun canim nasil gidiyo hamilelik bebekle zor mu?

Sağol canım çok teşekkür ederim vallahi zorlanıyorum yalnızım gün sayıyorum desem yeridir :/ dikişlerim şişti inşallah bi sorun çıkmaz

Kızlar cevabınız için çok teşekkür ederim inş bu dönemlerinide atlatırız ne zor ya bebek bakmak bir günleri bir günlerini tutmuyor yoruldum artık bel ağrısından birazdan doktora gideceğim sürekli kucağimda kızım çünkü buna bel ne yapsin allah hepimize yardım etsin

Ben bilgim olmayan bir konu hakkında yorum yapmıyorum.Sonuçta yaptığım bir yorum karşımdakini üzebilir veya yanlış yönlendirebilirim.Daha önce uzanmadığını paylaşmıştın bizimki uzanıyor demiştim.Görmemiş olabilir insanlar.Benimde bir çok sorum yanıtsız kaldığı oldu.Bunun için böyle kızmana gerek yok bence benim şahsi fikrim bu yönde.Her bebeğin gelişimi aynı değil canım sıkma canını doktoru bekleyemezsen sağlık ocağına bi göster.Bizimki hala dönmüyor mesela.

burada hepimiz bebeklerimiz olduktan sonra yorulduk, uykusuz kaldik, depresyona girdi kimimiz, uzulduk, agladik, yaralarimizi paylastik. bunlarin hepsi bebeklerimiz icindi. kimse de bunlari cekerken dogurmasaydin o zaman demedi burada. simdi ben bunu paylastim diye ( ki evet mama vermek de, sut sagmakta, emzirmek de kimi zaman zahmetli oldu) bu kadar buyuk hisimla emzirme o zaman denmesi canimi acitti. ben buradaki insanlari dostlar olarak gordum ve bu forumu hem sizleri merak ettigimden hem de cok yardim gordugumden takip ediyorum. benim yazdigimi neden sikayet olarak algiladiniz bilemiyorum ama cok yanlis anladiniz. yazdiklarim birilerine dokunduysa da uzgunum. benimki sikayet degil paylasimdi sadece.

Ama biz doktor değiliz ki ne desek yanlış olur
Uzun zamandır bu sıkıntınız varsa zaman kaybetmeden doktora gitmelisiniz en iyi yorumu o yapar, fırsatınız mı olmadı bilmiyorum ben çok kafama taktığım bir şey olsun soluğu doktorda alıyorum yahut telefonla soruyorum
Benimki her uzatılanı tutuyo, yüzüme dokunuyo falan ama dönmüyo mesela

canım öyle hassas bir konu ki ne bizim bilgimiz yeter ne de söylediğimiz seni rahatlatır. aklına takılmış bir kere doktora götür için rahat etsin Allah korusun bekleyerek belki geç kalıyorsun.Rabbim korktuğuna uğratmasın. bu arada öyle küsüp kızıp gitmek olmaz, net ortamı duygular ile yazılanlar paralel olmayabiliyor bazen aynı hissettiremeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…