2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
geçmiş olsun kuzum ya bidaha olmasın inşallah istahida yerine gelsin bı güzel Allah'ın izniyle gerçekten bu gurup başka

Geçmiş olsun canım inş atlattıniz hepsini olmasın bir daha. Hayırlı olsun dişi de güzel mamalar yesin

Anneliğini ölçüyorum şuan canısı
Sen ölç bebeyim
Oy kiyamam Allah yardimciniz olsun canim nasil gidiyo hamilelik bebekle zor mu?

Özur dilemissin canim ama kimsenin anneligini öyle ölçemezsin. Ben de emziremedim kendime gore de sebepleerim vardi bunu açiklamak ya da izah etmek zorunda degilim mesela. Keyfi de emzirmeyebilirdim kime ne? Meme benim cocuk benim sut benim keyif benim. Bak emziremeyenler demiyorum, emzirmeyenler de anne. Belki ilerde cocugu icin canini verecek nerden biliyorsun?

Oy yerim ben onu özledik seni gir arada cnm

Emzirme konusuyla anneliği bir tutan bir cümle ve sonrasında gelen özür ben kesinlikle böyle bir özrü kabul etmiyorum. Oğlum tam 2 aylıkken emzirmeyi bıraktı ki doğduğundan 2 ay olana kadar hep zor bela emzirdim ağlama krizlerine girerdi emmicem diye sabahlara kadar uyumadığımı biliyorum emsin diye uğraşmaktan. Sağmaktan mememim şekli değişti. Denemediğim yöntem yapmadığım şey kalmadı banyoya çıplakta girdim sabahlara kadar memem açık emsin diye bir umut yanımda uyuttum çocuğumu hergün allaha dua ederken göz yaşları döktüm nolur bir şey olsunda emsin diye her mama hazırlamaya kalktığımda halen içimde uktedir mama hazırlamaktan cok emmediği koyar yüreğime. Çok üzüldüm şuan gerçekten annelik emzirmeyle ölçülemez uyandıramadığım bir günde ağlaya ağlaya hastaneye gittim gözlerim şişti ağlamaktan kalp krizi geçiriyorum sandım cocugum 6 saat uyanmadı diye ben şimdi anne değilmiyim doğduğu 1 hafta emmedi ama ben bir saat bile uyumadım birşey olurda ya duymazsam diye saat kur uyandır emsin dedi doktor dedim uyumuyorumki saat kurayım. Her emziren gördüğümde acaba emseydi nasıl olurdu diye iç geciriyorum simdi benim anneliğimi neyle ölçeceksiniz acaba. Cok kırıcı düşünülmeden söylenmiş bir cümle sonrasında gelen özür benim.bu üzüntümü asla telafi edemez. Ben emzirmiyorum ama cok ta iyi bir anneyim cokta güçlü bir anneyim kendimdende anneliğimden de çok ama çok eminim !!

Çok stres yapma,sen stres yaptıkça bu cocugada gecer her çocuk farklıdır 6ay kontrolünde doktora sor içini ferah tut canım,birde oyun halısı al veya evde yap belki uzanıp almak ister oyle

Ben de dün sağlık ocağının verdigine başladım bugün kaka yaptı ama normaldi dünden beri de huysuz damladan mı acaba
Evet bizdede huzursuzluk yaptı doktor 1 damla 1 damla başla dedi bir anda 5 damla huysuzluk yapar dedi ama 1 damlada bile huysuz oluyor kızım oyuzden bıraktım kan tahlilinde değerleri iyi çıkmıştı bıraktım bende çünkü surekli rahatsız oluyordu yıpranıyordu aglamaktan

Canim Allah hakkinizda hayirlisini versin Gecen gun arkadaslar bana geldi ve buyuk cogunlugu cocuklari kucukken esiyle bosanma aşamasına geldiğinden bahsetti Yazini okuyunca aklima bu geldi

saglikci degilim canim ama hem cocuk doktorumuz hem aile hekimi her seferinde uyarir ve not alir.ornegin 2 ay asilarini oldu tam 1 ay sonra rotavirus asisini oldu, 4. ayda yine normal asilarini oldu, 5. ayda rotavirua 2. dozunu oldu.simdi 1 ay sonra 6. ay asilari olacak.
buyuk kizima da grip asisi yaptirdim. mennjit asisi icin 1 ay gecince gel dedi.
sadece 2 aylikken vurulan verem asisinda bu kural yokmus. belki odur sizinki.

Bende eminim senden askım. Seni seviyorum, edizimi de

Elada öyleydi, cocugun meğer alerjisi varmış. Simdi düzeldi.

İyi geceler anneler size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim gece uykularını falan güzel uyuyordu lakin son3 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyumuyor bebeğim 5 ay 23 günlük ateşi hastaliği falanda YÖK karnıda tok ama uyumuyor uyuyuncaya dalamıyor hemen uyanıyor varmi bu aylarda bizim gibi olan acaba diş mi

5 aydır sütümü sağıp veriyorum.Ara ara deniyorum ama memeyi asla almıyor.Gece ondan önce uyan sütünü makineyi temizle sütünü ver yine temizle bir buçuk saat gidiyor en az.O senden önce uyandıysa vay haline ! Çocuğa bir dakika ben bi süt sağacam diyemiyorsun.Meme uçlarımı hiç söylemiyorum bile! Hala yara hiç iyileşmedi mesela.Ama acısına alıştım sanırım artık bazen sağarken mememin ucu sütün içine düşecek diye korkuyorum :) sağsanda sağmasanda,emzirsende emziremesende,mama versende vermesende annelik zor ama çok güzel :)

Sağma aparatlarını steril etmek de cok sinir bozucu dimi :))) bende meme ucum kopacak sanırdım. İlk 5 6 cekişte cıglık atardım sonra alısırdım :))))) annelik dünyanın en zor ama en güzel şeyi. Onlara hersey değer. Rabbim sağlıklarını versin yeterki ne yapılmaz evlat icin

Dodine de senin gibi kuzu demin söyledi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…