- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.121
Herkese selam kizlar. Yaklasik bir senedir birlikte herseyi konusarak size danışarak yol aldigim icin yine sizinle dertlesme ihtiyaci duyuyorum. Kizim 7 mayista dogdu 5 ay 2 haftalik. Daha oncede endisemi belirtmistim. Yine yaziyorum cunku bi ilerleme olmadi. Kizim hala nesnelere uzanmiyor. Internette biseyler okudukca cildircak gibi oluyorum. Cunku nesnelere uzanmak onemli bir gelisim asamasiymis. Simdiyr kdr herseyi normaldi. Dogdugu gunden beri basini tutabikliyor. 2 aylikken agulamalar uzun uzunn konusmalar basladi. 2. Aydan itibaren beni takio ediyor. Isikli oyuncaklari yine 2. Aydan itibaren dikkatini cekiyor. 4. Ayda elleri gogsunde birlestirip agzina almaya basladi. Ama baslangic o baslangic hala ayni seye devam ediyor. Nr oyuncaklar salladim ne kdr cok dikkatini cekecek sey yapiyorum yok. Elleri birlestitip agza. Rmior isiriyor. Asla oyuncaklara dokunmak icin kolunu uzatmiyor. Parmagina dokundurunca kapiyor. Moralim cok bozuk canim cok sikkin. 6. Ay kontrolunu bekliyorum bakalm