• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kız cok cekti kaka yapamamaktan meğer alerjisi varmış süte. Simdi ek gıdada da korkuyordum ama olmadı allaha sükür. Zeytinyagı koyunca yumusuyor bence onun da etkisi var. Doktoru demişti zaten cicegim ❤️ Korkma
Seninki kaç günlük ve neler veriyorsun canm, çorbasına neler eklesem. Armut verdim kustu çıkardı. Meyve ne versem.

Cevaplariniz için teşekkür ederim kızlar. Çoklu alıntı yapamadım. Cuma günü aldım randevu soylucem. Ben kan damlasını kullanmayı bıraktım kakasinda kan oluyordu. Sidefer kullanınca olmuyor mu. Ne kdr onun fiyati
Olmuyor canim sideferde. 65 liraydi yanlis hatirlamiyorsam. Hicbir yan etkisi yok.

Merhaba hanımlar nasılsınız? Bebeklerinize kavuşmuşsunuz ne güzel:KK51:
Uykusuzluk, gaz, kolik bebeklerle savaş, emiyor emmiyor, kakasını yapıyor yapmıyor, ek gıda heyecanı :KK68:
Herşeye rağmen yavrularınız kollarınızda. Allah ayırmasın sizleri.

Bende geçen sene bir kaç hafta sizinleydim ama boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Hatırlarmısınız bilmiyorum.
Yine hamileyim, daha kalp atışını duymadık. Bize Dua edin olur mu?:anneadayı:

Seninki kaç günlük ve neler veriyorsun canm, çorbasına neler eklesem. Armut verdim kustu çıkardı. Meyve ne versem.
Yavrum benimkinin süt alerjisi var. Sebzeleri döndürüp corba yapıyorum. Hipp in tahıllı kaşık mamasına pekmez elleyip muz falan kahvaltı ettiriyorum. Cogu sey yasak elaya sınırlı benim yedirdiklerim

Uykusuzluk, gaz, kolik bebeklerle savaş, emiyor emmiyor, kakasını yapıyor yapmıyor, ek gıda heyecanı :KK68:

Bende geçen sene bir kaç hafta sizinleydim ama boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Hatırlarmısınız bilmiyorum.
Allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlünce olsun.
Herseyde bir hayır vardır lütfen böyle düşün :*

Ederizzz kuzumm sağlıkla al insallah yavrunu kucagına aminnn ❤️

İyiyim canim sen nasılsın. 14 Ekim'de adet oldum yapmadım test geçen ay 2 sinde olmuştum. Korktum haliyle gecikince. Ama yine de belki üstüne olmusumdur diyorum. Öyle de oluyor ya üstüne görmek deniyor hamileliğin.
Yerleşme kanaması o söylenen o da öyle adet gibi değil kahve pembe lekelenme şeklinde olur için rahat olsun

Merhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?
Ferrum ama kullanmıyorum çünkü iki gün verdim kabız oldu mahvolduk

Şükür etmek için ne çok sebebim olduğunu hatırlattın :KK200: rabbim seninde kucağını doldursun,sağlıkla gelsin yavrukuş:anne:

Kızlar,zencefil,zerdeçal ve yoğurt kürüne başladım.Kilo verdirirse haber ederim.Herkes zayıflıyormuş inşallah bende de etkili olur :)

Kızlar ben öğlene doğru elma rendeleyip veriyorum, çok az yiyor, akşam yemeği zamanında da patates havuç ve kabaktan çorba yapıyorum, az koyuca yapıyorum, pişince içine 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum, az yerdi artıra artıra bu akşam 2 fincan yedi çorbadan. Yrn yoğurt denicem, sorun olmazsa öğlenleri pirinçli yoğurt çorbası vereyim diyorum. Pirinç kabız yapar mı acaba ya:emir_bebek: bunlar dışında emzirmeye devam ve bolca su içiyor. Ama kilo almadı gibi bu ay bakalım Dr kontrolü yakında ne çıkıcak. 6 ay aşılarını da farklı günlere yayarak vurduralım diyorum. Sürekli kulağını çekiyor bide ya.
canim aşilari farkli gunlere yayamazsin, ya hepsi ayni gun yapilir ya da iki aşinin arasi 20 gunden fazla olmali. senin dedigin gibi yapilmaz

20180929_084726-min.jpg 20181001_160928-min.jpg
gunaydin kizlar aslinda ara ara okuyorum sizi ama yazmaya firsatim olmuyor kuzusumu goruyorsunuz cok sukur gayet iyi ve saglikliyiz cok sukur 6 aylik olduk 6. ay asisi olduk cuma gunu gece boyu ateşlendi.. cok sukur bugun iyi .. bizde sidefer kullanıyoruz.. ek gidaya tam gecmedik yogurt meyve veriyorum bu hafta corbalara gececegim insallh. saglicakla kalin..

Allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlünce olsun.
Herseyde bir hayır vardır lütfen böyle düşün :*

Ederizzz kuzumm sağlıkla al insallah yavrunu kucagına aminnn ❤️

Şükür etmek için ne çok sebebim olduğunu hatırlattın :KK200: rabbim seninde kucağını doldursun,sağlıkla gelsin yavrukuş:anne:
Çok teşekkür ederim hanımlar :KK15: Akıbetimizi yazarım sizlere. İnş bu sefer güzel olur herşey:KK51:

Eki Görüntüle 2199674 Eki Görüntüle 2199675
gunaydin kizlar aslinda ara ara okuyorum sizi ama yazmaya firsatim olmuyor kuzusumu goruyorsunuz cok sukur gayet iyi ve saglikliyiz cok sukur 6 aylik olduk 6. ay asisi olduk cuma gunu gece boyu ateşlendi.. cok sukur bugun iyi .. bizde sidefer kullanıyoruz.. ek gidaya tam gecmedik yogurt meyve veriyorum bu hafta corbalara gececegim insallh. saglicakla kalin..
İyi olmanıza çok sevindim maşallah paşam büyümüşte salıncaklar binmeye başlamış :emir_bebek:

Back