2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar.oğlum grip oldu.çok üzülüyorum.burnunda öyle sümük yok ama tikaliymis.ben gaz uyutmuyor sanıyordum ama burnu tıkanıyor sanırım.ondan geceden beri 1 saat aralıksız uyumadı.şimdi fizyolojik serum damlattim uyuyor.ama hiril hiril ses geliyor.tam açmadı sanırım.günde kaç damla ve kaç sefer uyguluyorsunuz bide başka ne yapabilirim

Ben sadece burnu tıkalıyken uyguluyorum şırıngaya bir tüpü boşaltıyorum birazını bir burun deliğine kalanını diğer burun deliğine sıkıyorum.Rahatlamazsa bir tane daha yapıyorum

bizim doktor gunde 5-6 defa 2'ser damla damlatabilirsin demisti. benim kiz da biraz oksuruyordu o zaman soylemisti. burnunun ici temiz gorunse bile damlat demisti. bir de odayi mutlaka nemlendir. benim buhar makinem yok ben kettle ile yapiyorum, agzini aciyorum dugmesine basiyorum. yarim saat oyle suyu kaynatiyorum odada. baya buhar cikartiyor

Gunaydinlar herkese uzun zaman sonra. Ben de hasta oldum valla havalar sofumaya basladi yakti bizi:) hic dermanim yok insallah bebege gecmez.

Gunaydinlar herkese uzun zaman sonra. Ben de hasta oldum valla havalar sofumaya basladi yakti bizi:) hic dermanim yok insallah bebege gecmez.
Geçmiş olsun canm
Geçmiş olsun, Serum fizyolojik damlattıktan sonra Aspiratör ile çekiyoruz biz canm, görünen bişi olmasa da baya çıkıyor içinden, rahat ediyor baya uzun zaman

Geçmiş olsun canm

Geçmiş olsun, Serum fizyolojik damlattıktan sonra Aspiratör ile çekiyoruz biz canm, görünen bişi olmasa da baya çıkıyor içinden, rahat ediyor baya uzun zaman
Ben aspire etmekten nefret ediyorum çok ağlıyo kuzum
Gözleirni kocaman açıyo korkuyor da sanırım
Gözümün içine öyle baka baka ağlıyp yaparken cidden benim psikolojim bozuluyo
Artık çekmiyorum sadece deniz suyu sıkıyorum
Bi açılanadı gitti tam

Nasılsıniz canlar biz iyiz soğuyan havalar korkutuyor hepimizi biliyorum.... Allah yardım etsin hepimize ben bugun ek gıda için başlangıç yapmaya karar verdim ufak ufak tattırma yapıyorum mama sürekli ister oldu mama saati gelince meme almıyo asla sadece gece istiyo memeyi bu durum beni germeye başladı zaten ufak doğdu hala yeni doğan gibi 5.350 falan oldu sanırım şuan kilo alımı çok az gidiyor aylık 200 300 aldı minnak

masallah boyu ne kadar guzel, uzun boylu olacak galiba kizin :))
Boya gidiyor ondan kilosu az die avutuyorum kendimi ben de
Canm en nefret ettiğim şey aspire etmek ama başka çarem kalmıyor, kızım hortumu tutuyor, elinde sıkıp kırıyor hava akımını kesiyor, kafasını çevirip eliyle itiyor, vuruyor bana, çok ağlıyor, ben bitiyorum ben de ağlıyorum. Ama nefesi açılınca gülmeye başlıyor, rahat uyuyor ben de rahat ediyorum.

Kilo almıyor ek gıdaya erken mi geçsek die öyle sesli düşündüm eşimin yanında hemen elma soydu dayadı kızımın ağzına yuhhh, ne sanıyor kütürdete kütürdete yiceğini mi , öyle olmaz o dedim dilim yaptı verdi ağzına bakalım yrn Bi gün şu çorbayı yedir dediğimde de böyle istekli olcak mı benim herif

Bebegimin burnuna kirk yilda bir yani bugün burun aspiratorü yaptim hüpp dedigimde gözleri kocaman açıldi :)) ben mecbur kalinca yapiyorum bebek saşırıyor cidden gözleri kocaman açip bana bakiyor.sevmedigim herseyide annem yapiyor diyor teselliyi yine benim kollarimda buluyor.evde kimse bunlara cesaret edemiyor biberonu bile veremiyor teyzesi :))

Ben de başladım. Babaennenin evindeyiz. Evde ne pişirse ondan verdik. Kuşkonmaz çorbası, tarhana , başka bir karışık sebze çorbası verildi. Babaanne de kaliyoruz. Üç gün kuralı uygulayamadim. Alıngan babaannemiz biraz, aynı dili de tam konuşamayınca durun etmeyin diyemedim.

Daha önce kendim eline kemirmesi için havuç ve sert elma vermiştim. Yemese de tadını almıştır.

Ne verirsem seviyor. Ama bu gün burada bir doktora gittik, doktor beş aydan önce vermeyin dedi. İki hafta daha bekleyeceğiz.

Alerjisi olsa çıkardı. Azıcık peynir de tattirdim. Sofraya otel bir bakışı var ki, ne yiyorsunuz bana da verin ifadesi okunuyor suratindan. Biz yerken kucagimizda oturuyorsa heyecanlanıyor, agzimiza giden bardağı, kaşığı takip ediyor

aman dikkat edin, ben tatsin diye mandalina uzatmistim, bi baktim ucu yok mandalinanin. damagi ile kopartmis, bogazina kacacak diye cok korktum
tum, dilim biseyler vermeyin, tehlikeli olabilir.

Kizlar bebeklerinjz artkk biseyleri uzanip tutuyor mu. Benimki henuz tutmuyor tuttugunda bende eline biseyler vermeyi dusunuyorum yemesi icin. Bide bebeklr ne zmn biseyleri uzanip tutuyolar

burnu temizlenince rahatliyor ama bebisler
ilk zamanlar herhangi biriydik onlar icin ama artik taniyorlar bizi kokumuzu. kollarima alinca aglamasi kesiliyor ya, beni benden aliyor kucuk sey.

Kizlar bebeklerinjz artkk biseyleri uzanip tutuyor mu. Benimki henuz tutmuyor tuttugunda bende eline biseyler vermeyi dusunuyorum yemesi icin. Bide bebeklr ne zmn biseyleri uzanip tutuyolar
benimki elini uzatiyor tutmak icin ama henuz elleri ile tam kavrayamiyor. 5.ayda gelismis olurlar bu konuda. tutabildigi ne varsa hemen agzina goturuyor, pecete, bez, benim parmagim...

Canım benimki şu an 4 ay 10 günlük uzun süredir tutuyor.Hatta babasının kucağındayken gel gel yapıyorum elleriyle bana doğru yöneliyor.ama dönmeyi bıraktı bu konuda tembel çıktı.Yüzüstünden sırta dönüyordu şimdi ağlamaya başlıyor çözemedim

Son düzenleme:
Biraz mama verin gece mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…