2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebeklerinjz artkk biseyleri uzanip tutuyor mu. Benimki henuz tutmuyor tuttugunda bende eline biseyler vermeyi dusunuyorum yemesi icin. Bide bebeklr ne zmn biseyleri uzanip tutuyolar

Bizimki 5 aylik oldugundan beri cok degisti her seye el uzatiyo tutucam diye ve tutuyo bu aya kadar da bazen kavrayamazdi bazen de tutar eli titrer ya da dusururdu. Artik biberonu bile tutuyp hatta dikiyo mama gelsin diye.

burnu temizlenince rahatliyor ama bebisler
ilk zamanlar herhangi biriydik onlar icin ama artik taniyorlar bizi kokumuzu. kollarima alinca aglamasi kesiliyor ya, beni benden aliyor kucuk sey.
Evet biz sunnette bilemedik.bebek ağlıyarak geldi o yatak gibi seyde gezdirdik hemsire böyle susuyor deyince.gaz maskesi verilmisti bebege kendinde degildi.bir sure sonra başka hemsire soyleyince bebeği kucağıma aldım hemen sustu.narkozlu bile kucağımda susup sakinlesti hayret ettim sevgisine

Maasalah kuzuya. Gecen ay kac kg di. Ve boyu ne kadardı
5700 kilosu, 64 cm boydu. Boy konusunda kafam karışık ebe başka ölçüyor biz başka ölçüyoruz evde
aman dikkat edin, ben tatsin diye mandalina uzatmistim, bi baktim ucu yok mandalinanin. damagi ile kopartmis, bogazina kacacak diye cok korktum
tum, dilim biseyler vermeyin, tehlikeli olabilir.

Ben de koparır ne yapıyorsun Diyorum, nasıl koparacak diyor. Memem yara içinde, yiyecekler kolay olur ona
Kizlar bebeklerinjz artkk biseyleri uzanip tutuyor mu. Benimki henuz tutmuyor tuttugunda bende eline biseyler vermeyi dusunuyorum yemesi icin. Bide bebeklr ne zmn biseyleri uzanip tutuyolar
Uzun süredir tutuyor canm, son bir haftadır daha iyi tutuyor ve elinden alamıyoruz bazen

ay çok güldüm ya

canim benim oglan neredeyse 10 gundur uzaniyor .henuz yiyeceklwri tutup yemesi icin cok erken ama.dun ekmek kenari verdim yemesi icin degil tepkisini merak ettigim icin elime bakiyordu cunki hemen kavrayip agzina goturdu.salyasinda hemencecik yumsamis az kalsin bogazina kaciyordu.ben yaaaptim bir hata bidahada 7ayini doldurmadan yapmam.cok korktum.benim kuzu 5ay 2gunluk

Kizlsr bebegimin kakasinda bu sekilde kan gordum. Dr. süt urunleri tuketme dedi bana. Boyle bir durum yasayan var mi ne diyosunuz. Cok korktum sabah sabah.
Ben yaşadım. Kan ilacina başlayınca böyle oldu bir kere. Sürekli de yeşil ve sümüksü yaptı kakasını. Kakasinda tahlil yaptılar temiz çıktı. Süt alerjisi diye düşünüyordum ben . Hala da böyle devam ediyor bazen çok açık sarı bazen yeşil yapıyor. Temiz çıkınca bende kendi haline bıraktım artık. Düzelir mis zamanla

Uzun zamandir verdiklerimi tutuyor hemen ağzına goturuyor. Cay iciyorum bardaga uzaniyor. Yemek yiyorum kasiga uzaniyor. Benim beş ay 4 günlük oglum bugün gozlemledim oyuncaklara uzanmaya başladı

Idrar tahlili yaptır benimde öyleydi meğer enfeksiyonu varmış bi yaptır en azından o aklından gider

Idrar tahlili yaptır benimde öyleydi meğer enfeksiyonu varmış bi yaptır en azından o aklından gider
idrar numunesi almak icin oyle sacma sapan bir poset yapmislar ki, cocugun onun icine cisini yapmasi mucize olur heralde.
kizimin aglama nobetleri azaldi cok sukur, anlattigin durum hic aklima gelmemisti, tekrarlarsa aklimda olacak. tesekkur ederim

şu an aynı durumdayım. Uyumuyor bebeğim 1 hafta önce 4 5 saat kesintisiz uyurdu. Sizin bebeğimizin uykusu düzeldi mi ne kadar sürücek acaba bu durum

Benimde şuan öyle yaklaşık bir haftadır özellikle akşamları yıkıyor ortalığı . İlaç mı verdi doktor . Bizde idrar verdik ama sonucunu almadık daha pazartesi gitcez doktora

bugun kizimin kakasinda sumuksu kan vardi. doktora sordum, genzindeki balgamdir buyuk ihtimalle telas yapma dedi. kakali bezin resmini cekip yollamistim doktora. boyle bir durumla karsilasan var mi ? sut alerjisinden kaynakli degil cunku ben sut urunu tuketmiyorum, alerjisi var bizimkinin

Kızlar oğlum iki gündür kulağını tutuyor. Beş kere olmustur. Ağrıyor mu denk mi getiriyor bilemedim. Sizin bebekleriniz yapıyor mu. ginerva ben kan damlası kullanmaya başladığimda oldu bir kere. Sonra olmadi.

Kızlar kızımı az önce emzirirken tirtir titredi, uykuya dalıyordu, o zangırdadı ben zangırdadım. Hemen ateşine baktım yok, eşime dedim doktora gidelim, evhamlısın dedi. 4. Ayda uzman doktora görünmedik bu ay da götürmek istemiyor. Aslında her hangi gözle görülür bir hastalık olmadığı sürece götürmem, aile hekimi yeter diyor. Deli edicek ben adam yaa, ne rahat insan.

Bnmki de aynı biliyor musun. Kulağı ağrıyor galiba diyorum çocuk ağlıyor mu yok keyfi yerinde mi evet .böyle söylüyor . Bnm oğlan çok güluyor oda ona güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…