2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar çok canım sıkkın geçen gün kızımın ayaklarını seviyordum geçen gün yanyana uzattım birinde çizgi var birinde yok iç baldır kısmında sağlık ocağına götürdüm aşı için orda sordum kız çocuklarında kalça kemiği sıkıntısı olabiliyor dedi 6. Ay tekrar kalça çıkığı çektir dedi sizin çizgiler ne durumda İnternetten baktım biraz orda bazı çocuklar da bu çizgiler dengesiz olabilir diyo

Çoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
Kan damlasindan sonra bir çay kaşığı kadar veriyorum ağzı yikansin diye

Hiçbir fikrim yok hiçte aklıma gelmedi bacak çizgilerine bakmak

benimkininde bi bacaginda 2 digerinde 1 bogum var. 3 aylik kontrolde doktora sormustum, olabilir esit olmasi gerekli degil demisti ama aklinda kalmasin 6.ayda kontrol ettirirsin.

Uzun zamandir giremiyodum arkdslar konulardan pek haberim yok ama oglum 4 ay 1 haftalik oldu cok skur yalnz panik bir anneym sanirim ara ara taktgm seyler oluyor ama bu sefrkini atlatamyrm iki gundur oglum ismini soyledgmde pek bakmiyo yuzune konusunca guluyo fln ses cikariyo tamm ama cogu zaman ismine donmuyo korkmali mym

Çoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
Eloş 5.5 aylık oldu diye ben her öğün sonrası 2 cay kasıgı veriyorum kuzum

Kız daha ismini nasıl algılasın :))

Kızlar ben az veriyorum ama şu disaridakilerdrn gına geldi aaaa şu verilmez mi ver ver diye yaa.
Ayrıca yarın ise başlıyorum ben

Ayy susmaz millet. Bana inek sütü ver diyen oldu. Yok zıkkımın dibi !
Ay seda çok hoşsun ya ben o hatayı ilk oğlum 7.8 aylıktı yaptım hemde çok ünlü bi çocuk doktoru söyledi ver bizde öyle büyümedik mi diye bende 1ay kadar verdim sonra pınarın 6aydan itibaren devam sütü var ondan alıp veriyordum

Kızımın ayakları sürekli ağzında, çorap giydiremiyorum çok ıslatıyor. Hapşurup duruyor. Diş kaşıyıcı aldım onla da uğraşıyor ama bi bakıyorum yuvarlanmış yine ağızda ayak. sarılık nedeniyle su ver demişti başta doktor, su aranıyor doğduğundan beri içtiği için. Çay kaşı ile az bişi veriyordum yetmiyor artk daha çok istiyor. Küçük cam alıştırma biberonu ile biraz arttırdım suyu bu hafta. Bıraksam hepsini içecek.

Kızlar kv yürüteç almış kızıma, kaba bişi baya hantal. Heryerde 80 tlye satılıyor aldığı yürüteç, görmüştüm bebek alışverişlerimde 200 tl verdim diyor. Eşime dedim hem kazık yemiş yazık değiştirip mama sandalyesi alalım hem ben yürüteç kullanma taraftarı değilim pek. Elle itilen eğitici yürüteçlerden bakıyordum fisher price ın eğitici köpekçiği falan, oturarak düşünmüyordum. Eşim alınırlar küserler kullanacaksın diyor. Oturup kullanılan Yürüteç konusunda sizin fikirleriniz nedir. Zararlı mı sizce de.

senin kiz ne kadarlikti, yurutec falan erken degil mi. ben almayi dusunmuyorum, evde gerceklesen kazalari buyuk cogunlugu yurutec sebebiyle oluyor diye okumustum. zaten kalcasi icin de ortopedik yapili degillermis. ya guzel bi dille kv ye anlat kullanma istememe sebebini yada kabullenip onlar geldiginde arada bindirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…