2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım okadar uzun raporu nerden alacaksın ? Ben bulamadım rapor
Bende öğretmenim malesef seminer dönemini raporla geçirecem ayın sonunda 15 itibarinde haziran 14 kadar ücretsiz izin dilekçemi yazdım seminer dönemi için bile raporu çok zor aldim doktorlar rapor vermekten kaçiyorlar tanıdık yoksa çok zor ben edirneye yeni tayin oldum tanıdık olmadığı için baya zorlandım

Canim yeni girebildim evet dun basladi seminerler benim ilk gunum kotu gecti anneme biraktim kizimi 9 da 10 da aglamaya baslamis mama, sut biberonla icmemis normalde iciyodu annem paniklemis 12 de geldim bende aglayarak izin verdiler. Bugun okula goturdum koridorlarda turladik kucakta. Ben napicam bu kizi caresizim alisir ama annem panikliyor. Ben gelince biberonla icti derdi benmisim ilk defa ayrildik cok zor. Bu arada seminerler bizim 9.30-12.30 3 saat cunku 3 saat ekders verilir. Sizin niye oyle saatler anlamadm. Zor valla bende de uc kredi var mecbur calisicam. Allah yardimcimiz olsun

Seminer dun ve bugun uzundu bundan sonra 9.30-12.30 arasi bizim de Ben de bugun kurul toplantisindan ciktim, babam mesaj atmis uyandi gel diye, bes dakika sonra evdeydim Aglamiyordu ama ben kucagima alip meme verince aglamaya basladi Hem de ne aglama Uzun uzun agladiktan sonra da uzun uzun emdi Butun gun de cok huysuzdu baya bi cektirdi yani

Ay Allah yardimcimiz olsun aynen

Canım 400i.u mu yazıyor 400lukse 1puf sıkıyorsun yeterli oluyor ayrıca vitamin takviyelerinde hepsinde 4.10yas diye belirtilir bu sağlık bakanlığının bi uygulaması zorunluluk getirdiler 2 3 sene oldu

Biz 23 Ağustos ta dört ayı bitirdik. Sekiz kilo. Doktor kilosu önde gitmiş ama bundan sonra yavaslicak dedi hareketlendigi için. Seninde bence normal. Süt vermeyi derken emzirmeyi mi azalt dedi

Bizim devit bitmek üzere. Tera d 3 verdi. Kabızlık mi yapiyor ki duymamıştım hiç ..
Kızlar kan ilacını hangi marka kullanıyorsunuz bana bugün sağlık ocağı yazıcak ttı bende doktoruna yazdıralım drdim ama doktor tatilde görüşemedim geç kalmam dimi kullanmak için
Bana sağlık ocağından vegaferon verdiler. Günde üç damla. Dört aylık aşısında aldik

Canım 400i.u mu yazıyor 400lukse 1puf sıkıyorsun yeterli oluyor ayrıca vitamin takviyelerinde hepsinde 4.10yas diye belirtilir bu sağlık bakanlığının bi uygulaması zorunluluk getirdiler 2 3 sene oldu

Aynen canim 400lük Tesekkur ederim

Bizim devit bitmek üzere. Tera d 3 verdi. Kabızlık mi yapiyor ki duymamıştım hiç ..

Bana sağlık ocağından vegaferon verdiler. Günde üç damla. Dört aylık aşısında aldik

Kabizlik ve huzursuzluk yapti bizde ama yapmayan da çok canim her bebiste olacak diye bisey yok

Cnm benim oğlum 1 Mayıs dogumlu 9.5 kilo 68 cm geldi bugün ne ebe ne doktor azalt demedi anne sütü ise sorun yok denildi benimki baya fazla ama yapısal yani

canım dilekçenin cevabını bekliyor muyuz ayrılmak için yoksa verip izinli mi oluyoruz. ona göre tarih ayarlıcam ben de.

Çoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz

b
Çoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
4 aylik olcak 10 gun sonra ben vermiyorum anne sutu aliyor sadece.

yok canim anne sutu aliyor sadece. havalar cok sicak su veriyim mi diye doktora sormustum, susarsa seni emsin bosuna midesini doldurma demisti.

Verin verin su bisey olmaz:) benimki de 5 aylik olcak valla veriyorum aklima geldikce. Mama da yiyo, emiyo da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…