• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya kızlar birşey farkettim evde durmadığımda dışarda gezdiğimde sütüm daha çok oluyor.Eşime bu tezimi söyledim o da bana dediki inekleri neden dağa bayıra çıkarıyorlar sanıyorsun :emir_bebek:
çünkü dışarıya çıktığında mutlu oluyorsun ve bebişte değişik yerlerde meme isteği süresi uzuyor

Ben de yarın gitcem isticem gerçekten bakacak kimsem yok eşim de çıktı işten iş kurmaya çalışıyor o da para demek :KK43: depresyon dibindeyim yalan değil kıyamıyorum evladima.
Aile hekiminden iki 10 gün rapor aldım.o bitince ucretli rapor alacağım.esine geçmiş olsun.ins isini hemen kursun.

kizlar benim bebegim hic kusmazdi. simdi arada 2-3 gunde bir bazen sut seklinde bazen de salyali sut gibi agiz dulusu kusuyor. sizce neden boyle oluyor. endise etmeli miyim, doktor kontrolune daha 10 gun var. atesi yok, kakasi normal, cisine dikkat etmemistim onu da takip edicem

Kızlar ya oğlumu sağlık ocağına götürdüm bugün çok şükür boğazı düzelmiş ama 7 kilo olmuş aile hekimide süt vermeyi azalt dedi.Ama kilosu normal aralıkta görünüyor.16sında 4 aylık olcaz

Kızlar ya oğlumu sağlık ocağına götürdüm bugün çok şükür boğazı düzelmiş ama 7 kilo olmuş aile hekimide süt vermeyi azalt dedi.Ama kilosu normal aralıkta görünüyor.16sında 4 aylık olcaz
Bence öyle birşey yapmayın kilosu normal gözüküyor hepimizinki o aralıklar da zaten

Benim 3 aylik 7.500 kg dr asla kesme ne zaman isterse ver diyor. Zaten hareketlenmeye basladikca az emmeye baslicak ve zayiflamaya baslicak.

Bizimde 11 eylül evlilik yıldönümüydü ve bizde o gün öğrenmiştik

Ya bende iş yerinde yapmıştım.Eşime akşam yüzyüze söyleyim diye çatlamıştım.Testi cebimden çıkarıp çıkarıp gülümsüyordum.:KK200:

Ay kizlar anılarım canlandi ben 15 eylülde cift cizgiyi net görmüştüm ve o gun bir arkadasin düğünü icin antalyaya gidiyorduk yolda esime soyledim ve o gun dugunde cekilen fotolarimiza bakariz bazen de gercekten mutluluk insanin yüzüne yansıyor

Canlarim hangi D vitaminlerini kullaniyorsunuz?
Ben saglik ocağının verdigi tera d 3 ü huzursuzluk ve kabiz yapiyor diye vermemeye karar vermistim Wellcare diye bir marka almaya karar verdim babam bugun eczaneye almaya gitmis ama wellcare degil ocean diye bir marka vermisler
Prospektusunde 4-10 yas cocuklar icin kullanilir diyor bu durumda bebise nasil verecegim?

Kızlar kan ilacını hangi marka kullanıyorsunuz bana bugün sağlık ocağı yazıcak ttı bende doktoruna yazdıralım drdim ama doktor tatilde görüşemedim geç kalmam dimi kullanmak için

Canlarim hangi D vitaminlerini kullaniyorsunuz?
Ben saglik ocağının verdigi tera d 3 ü huzursuzluk ve kabiz yapiyor diye vermemeye karar vermistim Wellcare diye bir marka almaya karar verdim babam bugun eczaneye almaya gitmis ama wellcare degil ocean diye bir marka vermisler
Prospektusunde 4-10 yas cocuklar icin kullanilir diyor bu durumda bebise nasil verecegim?
bize doktor ocean d3 400 spreyi onermisti.bastan beri onu kullaniyorum. 1 fis yada 3 damla olacak sekilde

Back