- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.161
Ortopedist ve pediatristler yürüteç önermiyorlar.Kızlar kv yürüteç almış kızıma, kaba bişi baya hantal. Heryerde 80 tlye satılıyor aldığı yürüteç, görmüştüm bebek alışverişlerimde 200 tl verdim diyor. Eşime dedim hem kazık yemiş yazık değiştirip mama sandalyesi alalım hem ben yürüteç kullanma taraftarı değilim pek. Elle itilen eğitici yürüteçlerden bakıyordum fisher price ın eğitici köpekçiği falan, oturarak düşünmüyordum. Eşim alınırlar küserler kullanacaksın diyor. Oturup kullanılan Yürüteç konusunda sizin fikirleriniz nedir. Zararlı mı sizce de.
Ya allahım şu cahil tipler bi de müdahale etmiyormu böyle dayanamıyorum!!! 4aylık cocuk emeklermi hadi onu geçtim yürüteçe koyulurmu!! Daha ayaklarının üzerine bastıröa zamanı gelmedi bile.. isterse aran bozulsun al cocugunu ellerinden, sessiz kalma ya! Sinir geliyo böyle şeyleri gördükçeginerva Canm çok erken biliyorum. Evimde boy boy çocuk gelişim kitabı var okudum hep. Bunlar acele etmişler. Lafını ediyorlardı hayır demiştim ben düşünmüyorum ortopedik zararı çokmuş. Biraz daha araştırıcam almayın sakın 9 aydan önce erken demiştim. Dinlemeyip alıp gelmişler bide bindirip gezdirmeye kalktılar 4 aylık bebeği. Eşimle aramız düzelmişti yine bozuldu.
Yere yatırıp emekletmeye çalışıyorlar falan. cahil hepsi sinirlerimi bozdular. Bana evhamlı diyorlar.
Banada hediye geldi canım ama cesaret edemedim.Doktorum kullan derse kullanmayı düşünüyorum.Yapmam dediğim her şeyi yaptım ben emzik vermem diyordum kurtarıcım oldu.Yürüteçde öyle olacak gibi hissediyorum doktorda kullan derse kullanırım kontrol altında tutarakKızlar kv yürüteç almış kızıma, kaba bişi baya hantal. Heryerde 80 tlye satılıyor aldığı yürüteç, görmüştüm bebek alışverişlerimde 200 tl verdim diyor. Eşime dedim hem kazık yemiş yazık değiştirip mama sandalyesi alalım hem ben yürüteç kullanma taraftarı değilim pek. Elle itilen eğitici yürüteçlerden bakıyordum fisher price ın eğitici köpekçiği falan, oturarak düşünmüyordum. Eşim alınırlar küserler kullanacaksın diyor. Oturup kullanılan Yürüteç konusunda sizin fikirleriniz nedir. Zararlı mı sizce de.
Ortopedist ve pediatristler yürüteç önermiyorlar.
Ya allahım şu cahil tipler bi de müdahale etmiyormu böyle dayanamıyorum!!! 4aylık cocuk emeklermi hadi onu geçtim yürüteçe koyulurmu!! Daha ayaklarının üzerine bastıröa zamanı gelmedi bile.. isterse aran bozulsun al cocugunu ellerinden, sessiz kalma ya! Sinir geliyo böyle şeyleri gördükçe
Kızlar düşünmek için önümde 4 ay var diyordum ben de lafını edince daha erken de demiştim ama birden getiriverdiler. Çok aceleleri var kızımı büyütmeye. Aldım kızımı ellerinden eşim de benden çekti aldı. Anlatıyorum güzel güzel anlamıyorlar. Elimden tutup yürütmek yerine dede nine yürüteci gibi eğlenceli şeyleri araştıracaktım başında durarak yürütürüm die ama eşim yürüteci var artk başka şeye para vermem dedi. Kavga ettik bana evhamlı dedi sorunluymuşum çocuk hırpalanarak büyürmüş. Kayınpeder tek omzunun üstüne yatırıp uçurum gezdiriyor falan. Ay neyse sıkmayım sizi. Ben baya baş ağrısı çekiyorumBanada hediye geldi canım ama cesaret edemedim.Doktorum kullan derse kullanmayı düşünüyorum.Yapmam dediğim her şeyi yaptım ben emzik vermem diyordum kurtarıcım oldu.Yürüteçde öyle olacak gibi hissediyorum doktorda kullan derse kullanırım kontrol altında tutarak
Ne diyim allah kolaylık versinKızlar düşünmek için önümde 4 ay var diyordum ben de lafını edince daha erken de demiştim ama birden getiriverdiler. Çok aceleleri var kızımı büyütmeye. Aldım kızımı ellerinden eşim de benden çekti aldı. Anlatıyorum güzel güzel anlamıyorlar. Elimden tutup yürütmek yerine dede nine yürüteci gibi eğlenceli şeyleri araştıracaktım başında durarak yürütürüm die ama eşim yürüteci var artk başka şeye para vermem dedi. Kavga ettik bana evhamlı dedi sorunluymuşum çocuk hırpalanarak büyürmüş. Kayınpeder tek omzunun üstüne yatırıp uçurum gezdiriyor falan. Ay neyse sıkmayım sizi. Ben baya baş ağrısı çekiyorum
Canım önce bi otur derin nefes al, hayatın herkese farklı zorluğu var. Büyüdüklerini hayal et. Bayramların nasıl şen olacağını. Allah sabır versin yardım edenin çok olsun. Herşeyi bırak kenara bi duş al açıl.5 yaş 1 yaş 4 ay hepsi erkek evden çıkamıyorum yalnızım hepsini seviyprum ama artık dayanamıyorum kendimi musalla taşında hayal edip mutlu olmaya başladım artık ... hepsi ağlıyo 4 aylık hiç susmuyo 5 taş hiç oturmuyo 1 yaş ağluyo ..yemek çamaşır bulaşık cabası ... offf allahım ölüm ne güzel bişeymiş ya
daha onceki yazdiklarindan hatirliyorum senin kv biraz sıkıntılıydı. cehaleti asmak cok zor. daha minnacik yavru, basini bile henuz tutamiyor, yurutece bindirmek ne demek, hersey yavas yavas olacak zaten, bu ne acele. sanki onlar oynasin diye cocuk yaptik biz, senin yerine ben sinirlendim walla.ginerva Canm çok erken biliyorum. Evimde boy boy çocuk gelişim kitabı var okudum hep. Bunlar acele etmişler. Lafını ediyorlardı hayır demiştim ben düşünmüyorum ortopedik zararı çokmuş. Biraz daha araştırıcam almayın sakın 9 aydan önce erken demiştim. Dinlemeyip alıp gelmişler bide bindirip gezdirmeye kalktılar 4 aylık bebeği. Eşimle aramız düzelmişti yine bozuldu.
Yere yatırıp emekletmeye çalışıyorlar falan. cahil hepsi sinirlerimi bozdular. Bana evhamlı diyorlar.
Ben kayınvalidem ve kayınbabamda tam tersi o kadar güzel ilgileniyorlarki bana çok büyük destek oluyorlar.Alıp gezdiriyorlar karnını doyuruyorlar uyutuyorlar :)) ama kendi annem babam hırpalayarak seviyor ama kızamıyorum:)Kızlar düşünmek için önümde 4 ay var diyordum ben de lafını edince daha erken de demiştim ama birden getiriverdiler. Çok aceleleri var kızımı büyütmeye. Aldım kızımı ellerinden eşim de benden çekti aldı. Anlatıyorum güzel güzel anlamıyorlar. Elimden tutup yürütmek yerine dede nine yürüteci gibi eğlenceli şeyleri araştıracaktım başında durarak yürütürüm die ama eşim yürüteci var artk başka şeye para vermem dedi. Kavga ettik bana evhamlı dedi sorunluymuşum çocuk hırpalanarak büyürmüş. Kayınpeder tek omzunun üstüne yatırıp uçurum gezdiriyor falan. Ay neyse sıkmayım sizi. Ben baya baş ağrısı çekiyorum
gercekten gereksiz cahil insanlarmis, ama anladigim kadariyla laftan anlamayan insanlar, aa cok guzelmis kullanirim deseydin, hatta koy yurutece zaten duramaz ki cocuk, aglar, 8 veya 9 aylikken kullaniliyor, benim ilk cocugum yerde sıkıldığı icin ara ara koyardim, onda da zaten surekli durmazlarki, sen bi 10 dakka işini yaparsin wc ye gidersin, saatlerce durmadigi surece zarari olmaz niye olsun, gozetiminde arada kullansin, anladigim kadariyla sana inat yapiyorlar,aslinda eşini ikna edebilirsen gerekeni o soylese sen hic kötü olmazsin. esinle beraberken doktora soruverin, gereken cevabi verir oKızlar düşünmek için önümde 4 ay var diyordum ben de lafını edince daha erken de demiştim ama birden getiriverdiler. Çok aceleleri var kızımı büyütmeye. Aldım kızımı ellerinden eşim de benden çekti aldı. Anlatıyorum güzel güzel anlamıyorlar. Elimden tutup yürütmek yerine dede nine yürüteci gibi eğlenceli şeyleri araştıracaktım başında durarak yürütürüm die ama eşim yürüteci var artk başka şeye para vermem dedi. Kavga ettik bana evhamlı dedi sorunluymuşum çocuk hırpalanarak büyürmüş. Kayınpeder tek omzunun üstüne yatırıp uçurum gezdiriyor falan. Ay neyse sıkmayım sizi. Ben baya baş ağrısı çekiyorum
canim henu erken..benim ilk cocugunda kullanmistim 7ayindan itibaren hergun 15.20dakika rn fazla koyardim.valla hicbir sorun olmadi 11aylikkende yurumeye basladi emeklemeden :) doktorlarin bile bu.konuda farkli gorusleri var ama yurutece koyupta zarar gorenini duymadim henuz yakin cevremdeKızlar kv yürüteç almış kızıma, kaba bişi baya hantal. Heryerde 80 tlye satılıyor aldığı yürüteç, görmüştüm bebek alışverişlerimde 200 tl verdim diyor. Eşime dedim hem kazık yemiş yazık değiştirip mama sandalyesi alalım hem ben yürüteç kullanma taraftarı değilim pek. Elle itilen eğitici yürüteçlerden bakıyordum fisher price ın eğitici köpekçiği falan, oturarak düşünmüyordum. Eşim alınırlar küserler kullanacaksın diyor. Oturup kullanılan Yürüteç konusunda sizin fikirleriniz nedir. Zararlı mı sizce de.
daha onceki yazdiklarindan hatirliyorum senin kv biraz sıkıntılıydı. cehaleti asmak cok zor. daha minnacik yavru, basini bile henuz tutamiyor, yurutece bindirmek ne demek, hersey yavas yavas olacak zaten, bu ne acele. sanki onlar oynasin diye cocuk yaptik biz, senin yerine ben sinirlendim walla.
Ben kayınvalidem ve kayınbabamda tam tersi o kadar güzel ilgileniyorlarki bana çok büyük destek oluyorlar.Alıp gezdiriyorlar karnını doyuruyorlar uyutuyorlar :)) ama kendi annem babam hırpalayarak seviyor ama kızamıyorum:)
gercekten gereksiz cahil insanlarmis, ama anladigim kadariyla laftan anlamayan insanlar, aa cok guzelmis kullanirim deseydin, hatta koy yurutece zaten duramaz ki cocuk, aglar, 8 veya 9 aylikken kullaniliyor, benim ilk cocugum yerde sıkıldığı icin ara ara koyardim, onda da zaten surekli durmazlarki, sen bi 10 dakka işini yaparsin wc ye gidersin, saatlerce durmadigi surece zarari olmaz niye olsun, gozetiminde arada kullansin, anladigim kadariyla sana inat yapiyorlar,aslinda eşini ikna edebilirsen gerekeni o soylese sen hic kötü olmazsin. esinle beraberken doktora soruverin, gereken cevabi verir o
Eşimle güzel güzel konuştuk araştırmalar yaptım bulduklarımı okusun die ona yolladım, tamam dedi erken kullanması için zorlamıycam. Tatlıya bağladık yine gibi. B beloved11 arkadaşın dediği de hiç aklıma gelmemişti, haklı tuvalet banyo ihtiyacı sırası koyarım hantal zaten halıda gitmiyor , emekleyerek istemeyeceğim şeyler yapacağına orda durur ihtiyacımı giderene kadar. Bu vakkayı da atlattık derken eşim annem bisiklet bakıyor alıcakmış dedicanim henu erken..benim ilk cocugunda kullanmistim 7ayindan itibaren hergun 15.20dakika rn fazla koyardim.valla hicbir sorun olmadi 11aylikkende yurumeye basladi emeklemeden :) doktorlarin bile bu.konuda farkli gorusleri var ama yurutece koyupta zarar gorenini duymadim henuz yakin cevremde
Allah sabır versin, insanın bebeğine istediğini alamaması da kötü. belki sen daha kaliteli birşey alacaksın onlar önceden alıp ona da engel oluyorlar. gıcık olur insan.Eşimle güzel güzel konuştuk araştırmalar yaptım bulduklarımı okusun die ona yolladım, tamam dedi erken kullanması için zorlamıycam. Tatlıya bağladık yine gibi. B beloved11 arkadaşın dediği de hiç aklıma gelmemişti, haklı tuvalet banyo ihtiyacı sırası koyarım hantal zaten halıda gitmiyor , emekleyerek istemeyeceğim şeyler yapacağına orda durur ihtiyacımı giderene kadar. Bu vakkayı da atlattık derken eşim annem bisiklet bakıyor alıcakmış dediya ne güzel alsın da bize de danışsın nasıl özellik istersin ne zaman kullanacak falan die... bakalım 4 yada 5 aylık bebek bisiklet kullandırılırken görüldü die haberlerde görürsünüz belki bizi arkada deli gelin koşturuyor bırakın yavrumu die
Canım çok kasma kendini hepimiz aynıyız İnan bende ev kredim olmasına rağmen kızım için ayrıldım izne seminere bile gitmedim rapor aldim sende keşke rapor alsaydın semineriseminer dönemi başladı sıkıntılar da başladı bizde.ne anne sütü ne mama içiyor biberondan. kaşıkla vermeye çalışıyo annem o da olmuyor.aç beni bekliyo, üzüntüden sütüm de kesiliyo gibi oldu çok çok azaldı sağınca 10 ml anca çıkıyor. kredi borcuna rağmen izne ayrılıcam mecbur. ama asıl derdim sütüm kesilirse ne yapacak yavrum. içim şişiyor valla düşünmekten. kısır bir döngü içindeyim.
Ben anne sütü ve mama verdigimden suyu bir suredir biberonla vermeye baßladım.üç yudum su günde aralıklarla veriyorum.esimin tarafinda 3 çocuk büyüten kuzeni var.onlar suyu biberonla içir kaşık yetmez diye söylediler.Çoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
çalışıcam diye planlamıştık o yüzden gidiyordum, artık alırım. sonra da ücretsiz izine bağlarım.Canım çok kasma kendini hepimiz aynıyız İnan bende ev kredim olmasına rağmen kızım için ayrıldım izne seminere bile gitmedim rapor aldim sende keşke rapor alsaydın semineri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?