- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.061
ilk dozu 2. ayda, ikinci dozu 4.ayda vuruluyor yada ilk doz 3.ay, ikinci doz 5.ayda oluyor. doktorun bahsetmemis olsa da sen sor. istege bagli bir asi zorunlu degil ama onemli bana goreKizlar rota virus aşısı ne zamana kadar yapiliyor biz iki gun sonra 3 aylik olcaz doktor daha bahsetmedi boyle bir seyden
Canım sisme olabiliyor pamuğa kolonya döküp oraya bastır demişti hemsirwKızlar oğlumun kolundaki aşısı morardi ve biraz sisti. Asi patlıcak sanırım ama iltihap falan olabilir mi acaba
Ben 15 gun neler cektim. Cigris bagris agliyodu daha koluma yatirirken bile. Cok uzuldum. Sehir degistirmistik bizimki ondan oldu sanirim. Bi kac yontemim var tabi deneme yanilmayla biraz astik sende dene belki care olur. Oncelikle sabah uayndiginda 2 3 saat ac kalsin karni cok tok olmasin yani. Sonra ciplak dusa gir bi sandalyeye otur kuvette onuda kucagina al eşin yikasin. Sen emzirir gibi kucagina yatir. Esin ilik ilik su dokerken mayisir zaten bizimki hemen mayisiyo suda o sirada memebi agzina dokundurr. Bu iae yaradi. 2. De koluma yatiriyorum kafasini ters tarafa ceviriyodu direk. Televizyona sirtimi dondum o da tv ye bakmak icin mecbur kucagimda kafasini memeye cevirdi. Oyle oyle versim bi kac sefer. Ama memeyi alir almaz tv den uzaklastirdim. Guzel sakin ninniler aciyorum ve hep ayakta sallayarak emziriyorum. Oncelikle stres olma geciyo. Ama cok biberon verme emme icgudusu doygunlasmasin.Kızlar cok üzgünüm kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak bu hafta beni emmedi doğru düzgün. Sagilmis sütü biberonla emiyor ama göğsüme gelince kıyameti koparıyor uyurken birazda olsa emiyor ama uyanıkken ac da olsa göğsünde kıyamet kopuyor. Hee defasında göğsümü yıkıyorum ediyorum ama almıyor var mi bir tavsiyesi olan
Bizim doktor 2. Ayda siser morarir demisti. Iltihap gibi demisti. Olmadi. Normalmis endise etmeCanım sisme olabiliyor pamuğa kolonya döküp oraya bastır demişti hemsirw
Canım okadar uzun raporu nerden alacaksın ? Ben bulamadım raporKizlar benim öğretmen meslektaşlar kimlerdi ? Yanlis hatitlamiyorsam @Fonetik ve birkac arkadas daha vardi Seminer donemi yarin basliyor seminerde süt izni nasil oluyor konuştunuz mu idareyle? Bizim mudur yeni pek tanimiyorum yarin konuscam gidince semimer programina baktim yarin 14.30 diger gunler 13.30a kadar Ve benim bebis cok sık emiyor
Bu arada 1.donemi raporla gecirmeyi dusunuyorum Imkanlar el verse bir sene ucretsiz izne ayrilirdim tabi o baska
Ama krediler izin vermiyor ..
Her hastahanede yok canım.Ne olur ne olmaz bana da devlet hastahanesinde çocuk dr. Bundan birşey olmaz dedi ama çocuk hastahanesinde öyle denmemisti.cok kötü birşey değil ama sonuçta böbrek yani bi çok farklı test yapılıyor orada onun için söylüyorumAnladım. Ben de bir befroloji doktoruna götüreyim çocuğu. Yaşadığım yerde YoK ama yakın bir hastaneye gideceğim
Canım okadar uzun raporu nerden alacaksın ? Ben bulamadım rapor
ben de kredi mağduruyum, çalışıcam. izinleri ben de bilmiyorum. sütüm çok az, biberon almıyo bebiş nolcak bakalım. yarın kopacak dananın kuyruğu.Allah yardımcımız olsun.Kizlar benim öğretmen meslektaşlar kimlerdi ? Yanlis hatitlamiyorsam @Fonetik ve birkac arkadas daha vardi Seminer donemi yarin basliyor seminerde süt izni nasil oluyor konuştunuz mu idareyle? Bizim mudur yeni pek tanimiyorum yarin konuscam gidince semimer programina baktim yarin 14.30 diger gunler 13.30a kadar Ve benim bebis cok sık emiyor
Bu arada 1.donemi raporla gecirmeyi dusunuyorum Imkanlar el verse bir sene ucretsiz izne ayrilirdim tabi o baska
Ama krediler izin vermiyor ..
nümBirer aylik heyet raporu almaya calisacagim ama ben de emin degilim alabilir miyim? Simdi annemle alamazsak ne yapariz onu konusuyordum Ücretsiz izim alsam bizim ev kirasi+kredi odemesi+benim ve esimin ogrenim kredisini dusunce esimin maasindan SIFIR tl kaliyor
Ama ben bulundugum ilcede cok okul gezdim gorevlendirme olarak Hepsinde boyle heyet raporu alanlar vardi
Sen ne yapacaksin
Teşekkür ederim. Benim doktorum da önemli değil dedi aynı şekilde. En kısa zamanda götüreceğimHer hastahanede yok canım.Ne olur ne olmaz bana da devlet hastahanesinde çocuk dr. Bundan birşey olmaz dedi ama çocuk hastahanesinde öyle denmemisti.cok kötü birşey değil ama sonuçta böbrek yani bi çok farklı test yapılıyor orada onun için söylüyorum
Ben 15 gun neler cektim. Cigris bagris agliyodu daha koluma yatirirken bile. Cok uzuldum. Sehir degistirmistik bizimki ondan oldu sanirim. Bi kac yontemim var tabi deneme yanilmayla biraz astik sende dene belki care olur. Oncelikle sabah uayndiginda 2 3 saat ac kalsin karni cok tok olmasin yani. Sonra ciplak dusa gir bi sandalyeye otur kuvette onuda kucagina al eşin yikasin. Sen emzirir gibi kucagina yatir. Esin ilik ilik su dokerken mayisir zaten bizimki hemen mayisiyo suda o sirada memebi agzina dokundurr. Bu iae yaradi. 2. De koluma yatiriyorum kafasini ters tarafa ceviriyodu direk. Televizyona sirtimi dondum o da tv ye bakmak icin mecbur kucagimda kafasini memeye cevirdi. Oyle oyle versim bi kac sefer. Ama memeyi alir almaz tv den uzaklastirdim. Guzel sakin ninniler aciyorum ve hep ayakta sallayarak emziriyorum. Oncelikle stres olma geciyo. Ama cok biberon verme emme icgudusu doygunlasmasin.
Yok canım aslında o durum asinin tuttuğunu gösteriyor normal 2.ay asisi hanı bizlerde de iz kalan asi varya ondan.daha çok o şekilde kalıcak sonra kabuk atıcak falan biraz uzun sürücek yani merak etmeKızlar oğlumun kolundaki aşısı morardi ve biraz sisti. Asi patlıcak sanırım ama iltihap falan olabilir mi acaba
3.ayında sadece kilo ve boy kontrolü oldu.bizimde aynı eller hiç çıkmıyor ağzından .eller ve çene devamlı ıslak olduğu için isiliğimiz geçmiyor.şimdilik sadece sol yanına dönüyorSelam kızlar nasılsınız biz kızçeyle iyiz şükür pazartesi 4. Ay aşımızı var 3. Ay aşı olmadık sizde olmadınız demi özel aşı dışında... Ağzımız sulanıyor elbiselerimiz çok lezzetli sanırım hep emiyoruz ıslatıyoruz onları... Daha dönmeleri başlamadı ama başını kaldırmaya uğraşıyor minnakım geçen ay 300 gram almış 4800 olmuştu bakalım bu ay nolcak sanırım yine almadı bu kız ama boy uzaması var donlardan anlaşılıyor bu durum....
Bizimki de 23 temmuzda olmuştu.daha yeni kızarmaya başladıKızlar oğlumun kolundaki aşısı morardi ve biraz sisti. Asi patlıcak sanırım ama iltihap falan olabilir mi acaba
ben öğretmen değilim,memurum.bende deneyeceğim heyet raporunu.en az imzayla ve en rahat lohusa sendromu diye psikiyatırdan alınıyormuşBirer aylik heyet raporu almaya calisacagim ama ben de emin degilim alabilir miyim? Simdi annemle alamazsak ne yapariz onu konusuyordum Ücretsiz izim alsam bizim ev kirasi+kredi odemesi+benim ve esimin ogrenim kredisini dusunce esimin maasindan SIFIR tl kaliyor
Ama ben bulundugum ilcede cok okul gezdim gorevlendirme olarak Hepsinde boyle heyet raporu alanlar vardi
Sen ne yapacaksin
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinKızlar oğlum grip oldu yaa.
Ne yapıcam bilmiyorum gözler kıpkırmızı ve yaş geliyo burnu açık tutuyorum ve calpol veriyorum çok huysuzlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?