2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cok üzgünüm kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak bu hafta beni emmedi doğru düzgün. Sagilmis sütü biberonla emiyor ama göğsüme gelince kıyameti koparıyor uyurken birazda olsa emiyor ama uyanıkken ac da olsa göğsünde kıyamet kopuyor. Hee defasında göğsümü yıkıyorum ediyorum ama almıyor var mi bir tavsiyesi olan

Kizlar rota virus aşısı ne zamana kadar yapiliyor biz iki gun sonra 3 aylik olcaz doktor daha bahsetmedi boyle bir seyden
ilk dozu 2. ayda, ikinci dozu 4.ayda vuruluyor yada ilk doz 3.ay, ikinci doz 5.ayda oluyor. doktorun bahsetmemis olsa da sen sor. istege bagli bir asi zorunlu degil ama onemli bana gore

Kızlar oğlumun kolundaki aşısı morardi ve biraz sisti. Asi patlıcak sanırım ama iltihap falan olabilir mi acaba

Ben 15 gun neler cektim. Cigris bagris agliyodu daha koluma yatirirken bile. Cok uzuldum. Sehir degistirmistik bizimki ondan oldu sanirim. Bi kac yontemim var tabi deneme yanilmayla biraz astik sende dene belki care olur. Oncelikle sabah uayndiginda 2 3 saat ac kalsin karni cok tok olmasin yani. Sonra ciplak dusa gir bi sandalyeye otur kuvette onuda kucagina al eşin yikasin. Sen emzirir gibi kucagina yatir. Esin ilik ilik su dokerken mayisir zaten bizimki hemen mayisiyo suda o sirada memebi agzina dokundurr. Bu iae yaradi. 2. De koluma yatiriyorum kafasini ters tarafa ceviriyodu direk. Televizyona sirtimi dondum o da tv ye bakmak icin mecbur kucagimda kafasini memeye cevirdi. Oyle oyle versim bi kac sefer. Ama memeyi alir almaz tv den uzaklastirdim. Guzel sakin ninniler aciyorum ve hep ayakta sallayarak emziriyorum. Oncelikle stres olma geciyo. Ama cok biberon verme emme icgudusu doygunlasmasin.

Canım okadar uzun raporu nerden alacaksın ? Ben bulamadım rapor

Anladım. Ben de bir befroloji doktoruna götüreyim çocuğu. Yaşadığım yerde YoK ama yakın bir hastaneye gideceğim
Her hastahanede yok canım.Ne olur ne olmaz bana da devlet hastahanesinde çocuk dr. Bundan birşey olmaz dedi ama çocuk hastahanesinde öyle denmemisti.cok kötü birşey değil ama sonuçta böbrek yani bi çok farklı test yapılıyor orada onun için söylüyorum

Canım okadar uzun raporu nerden alacaksın ? Ben bulamadım rapor

Birer aylik heyet raporu almaya calisacagim ama ben de emin degilim alabilir miyim? Simdi annemle alamazsak ne yapariz onu konusuyordum Ücretsiz izim alsam bizim ev kirasi+kredi odemesi+benim ve esimin ogrenim kredisini dusunce esimin maasindan SIFIR tl kaliyor

Ama ben bulundugum ilcede cok okul gezdim gorevlendirme olarak Hepsinde boyle heyet raporu alanlar vardi

Sen ne yapacaksin

ben de kredi mağduruyum, çalışıcam. izinleri ben de bilmiyorum. sütüm çok az, biberon almıyo bebiş nolcak bakalım. yarın kopacak dananın kuyruğu.Allah yardımcımız olsun.

Ben rapor bulamadım kimse heyet raporu vermiyor . Biberon tutmuyor . Ücretsiz izne ayrılacam mecbur 15 inde
nüm

Teşekkür ederim. Benim doktorum da önemli değil dedi aynı şekilde. En kısa zamanda götüreceğim

Sağol canım deneyim bakalım inşallah olur. Bir arkadasimda göğsünün ucuna azıcık üzüm sür dedi deneyeceğiz artık her yolu

Kızlar oğlumun kolundaki aşısı morardi ve biraz sisti. Asi patlıcak sanırım ama iltihap falan olabilir mi acaba
Yok canım aslında o durum asinin tuttuğunu gösteriyor normal 2.ay asisi hanı bizlerde de iz kalan asi varya ondan.daha çok o şekilde kalıcak sonra kabuk atıcak falan biraz uzun sürücek yani merak etme

3.ayında sadece kilo ve boy kontrolü oldu.bizimde aynı eller hiç çıkmıyor ağzından .eller ve çene devamlı ıslak olduğu için isiliğimiz geçmiyor.şimdilik sadece sol yanına dönüyor

Kızlar oğlum grip oldu yaa.
Ne yapıcam bilmiyorum gözler kıpkırmızı ve yaş geliyo burnu açık tutuyorum ve calpol veriyorum çok huysuzlanınca

ben öğretmen değilim,memurum.bende deneyeceğim heyet raporunu.en az imzayla ve en rahat lohusa sendromu diye psikiyatırdan alınıyormuş

Kızlar bizim gaz problemi devam ettiği için gündüz uyku ekibimiz daha oluşmadı.o yüzden gündüz uyanıksa en fazla 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum.çokmu uyutmaya çalışıyorum acaba.sizinkiler kaç sefer kaç saat uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…