- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.081
Bebeğim dört aylık. Uyku aralığı bir bucuk yada iki saat olması lazım. Ben net iki saat bekletmeye calisiyprum. İki buçuk olursa daha iyi oluyor .gündüz uykusu problemli çünkü . Oyalayabildigim kdr oyaliyorum.Kızlar bizim gaz problemi devam ettiği için gündüz uyku ekibimiz daha oluşmadı.o yüzden gündüz uyanıksa en fazla 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum.çokmu uyutmaya çalışıyorum acaba.sizinkiler kaç sefer kaç saat uyuyorlar
Sağol canım amingeçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Ben de yarın gitcem isticem gerçekten bakacak kimsem yok eşim de çıktı işten iş kurmaya çalışıyor o da para demekben öğretmen değilim,memurum.bende deneyeceğim heyet raporunu.en az imzayla ve en rahat lohusa sendromu diye psikiyatırdan alınıyormuş
peki gündüz uyuyunca kaç saat uyuyorBebeğim dört aylık. Uyku aralığı bir bucuk yada iki saat olması lazım. Ben net iki saat bekletmeye calisiyprum. İki buçuk olursa daha iyi oluyor .gündüz uykusu problemli çünkü . Oyalayabildigim kdr oyaliyorum.
bide ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ama okadar bile izin vermiyorlarBen de yarın gitcem isticem gerçekten bakacak kimsem yok eşim de çıktı işten iş kurmaya çalışıyor o da para demekdepresyon dibindeyim yalan değil kıyamıyorum evladima.
ayyy cok cok gecmis olsun, insallah tez zamanda atlatir. nasil oldu terleyip sogumadan miKızlar oğlum grip oldu yaa.
Ne yapıcam bilmiyorum gözler kıpkırmızı ve yaş geliyo burnu açık tutuyorum ve calpol veriyorum çok huysuzlanınca
acaba islak mendil yerine ilik su+pamuk mu kullansan, belki iyi gelir. bi de altini degistirirken biraz uzun havalandirsan altini, insallah gecer tez zamandaAşı için cevap verenlere teşekkür ediyorum. Birde poposundaki minik minik sivilceler var. Özelde doktor onlar geçmez bişey yapılmaz dedi. Pütür pütür. Bir türlü geçmiyor. Kokulu ıslak mendil kullanıyorum ama suyla yıkıyorum . Sizce başka napmaliyim. Bazen büyük iltihaplı da çıkıyor
Taş çatlasın toplam beş ancadir. Uyutunca bir saat ancak uyuyor. Onu bile uyumuyor bazen.peki gündüz uyuyunca kaç saat uyuyor
acaba islak mendil yerine ilik su+pamuk mu kullansan, belki iyi gelir. bi de altini degistirirken biraz uzun havalandirsan altini, insallah gecer tez zamanda
Fena durumdayım hiç giremiyorum. Oğlum gram uyku uyumuyor. Ne gecem kaldı ne gündüzüm. Bütün gece uykusuz oturuyor. O kadar harekete nasış yorulmuyor anlamıyorum. Artık ayakta duramıyorum. Başım dönüyor. Başım çatlıycak gibi ağrıyor bütün vücudum kesildi ağrılardan. Dayanacak gücüm kalmadı valla o yüzden kndimi bulamıyorum ki gireyim. Sorduğun için çok sağol. Ama ağlıyor sürekli ağlıyor. Bni göremediği her an ktıla katıla ağlıyor. Kimseye bırakıp da bi iş yapamıyorum. Rezene anason gece çayı hiç biri işe yaramıyo. Uyku için şurup verecem en sonunda o olacak sabrediyorum. Ama zombi gibi dolşmaktan bıktım usandım. Sende bir dedin bin ah işittin kusura bakma.NAber kiz keremin annesi. Nerelerdesin @Kereminannesi22 @Kereminannesii @kereminannesiiiKereminin Annesi
Yok ben tekim ordaHepsi aynı üye mi kız
Sağol canım yok ya ben ve abisi griptik ona da bulastıayyy cok cok gecmis olsun, insallah tez zamanda atlatir. nasil oldu terleyip sogumadan mi
Bence normal kaç aylık bilmiyorum ama benm doktor 4 kere ikişer saat bir kere de şekerleme tadında ni uyku çekmesi gerekiyoe gündüz dedi. Ona göre ayarla dedi. Haa sorsan uyuyo mu hayır tabiki de gündüz toplasan 2 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo. O da parça parça bölük pörçük sallanacak da öyle. Gece uykusuda yok o yüzden haliyle. Bence sende öyle yapabilirsin sanki. Hani uyuyosa bebeğin 4 kere uyut bebeğini gündüz. Olmadı 3 uyut yani. Ne kadar uyursa onlar için o kadar iyi. Büyüyorlar gelişiyorlar. Ben bütün ggece ayakta kaldığım için isyanlardayom ama gündüz güzel uyuyunca gece de uyuyolarKızlar bizim gaz problemi devam ettiği için gündüz uyku ekibimiz daha oluşmadı.o yüzden gündüz uyanıksa en fazla 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum.çokmu uyutmaya çalışıyorum acaba.sizinkiler kaç sefer kaç saat uyuyorlar
Allah kolaylik veesin, 3 cocuk hele ki yaslari bu kadar birbirine yakinken bakimlari muhakkak ki cok zordur. ben de 1 tane var ve onunla zor bas edebiliyorum hatta cogu zaman eve, yemege yetisemiyorum ve yardim aliyorum. ikinci cocuk suan sadece hayal bana. kim bilie sen ne kadar zorlaniyorsun. 1 cocuk, 3 cocuk, Allahim tum annelere sabir, guc kuvvet versinselamlar...ben hala ve hala tek bebek bakıpta yorlanlara anlam veremiyorum kızmayın noolur..5 yaş erkek 1 aş wrkek ve 4 aylık erkek bide kocam var size yemin ediyprum totom yer görüyosa ne olayım ...5 yaş oyun ilgi yemek bekler 1 yaş tamamen bakım 4 ay komple bakım kocam hepaine bedel...hergün ölüm istitodum o derece..kesinlikle uykum yok 4 aylık oğlum sürekli uyanıyo hayıt o uyusa 1 yaşındaki gece 3 kere kalkıyo gecede 10 kwre kalkıyorum güç bela sabah ediyprum kahvaltı sendromu hergün çamaşır bulaşık birini sırtıma bağlıyorum biri tezgahta hop banyoya biri sırtımda biri çamaşır makınesibin üstünde hop salona masanın üatüne .. 5 yaşındaki 1 taşındakini hıtpalıyo 1 yaşındaki 4 aylığı hırpalıyo sürekli ayırmak zorunda kalıyorum .....offff çok zor kimsem yok yalnızım yemeklikte bittiyse resmen sıçıyorum biri anakucağında sol kolumla onu tutuyorum biri bebek arabasında tek elle bebek arabası ititorum biri eteğimden tutuyo hoop market eve gel bekliyorum biri geçssinde bebek arabama yardım etsin eve gelene kaar tansiyonum 20 leri buluyo yüksek tansiyon hastasıyım ....çok aşırı zorlanıyorum çok ...diyceksinizki niye art ardına yaptın valla tam boşanıcaktum para biriktiriyodum hop hamile kaldım...yani çok şanslısınız ...
tez zamanda ucunuzun de hastaligi gecer insallah. yeniden cok gecmis olsun canimSağol canım yok ya ben ve abisi griptik ona da bulastı
Iyiymis benim kizim gündüzleri 0 uyku 10 dk anca uyursaTaş çatlasın toplam beş ancadir. Uyutunca bir saat ancak uyuyor. Onu bile uyumuyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?