2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

hatta annem tövbe tövbe nasıl oluyo öyle diyo beni de tedirgin ediyordu. senin bebişi görünce ben de rahatladım.

Çoklu alıntıyı tam becerememiş olabilirim teşekkürler İçim rahatladı şimdi teşekkür ederim hepinize :) birde mama yemek istemiyor yay gibi kasılıyor gazıda yok elleri hep ağzında salya akıyo diş olabilir mi acaba :/

acaba antibiyotik tam etki yapmıyor mu

Kizlar siz bebisleri boyle yan mi yatıriyosunuz. Benimki ilk gunden beri sirtustu yatiyor oyle oluncada kafasini boyle koymak gibi durum olmuyor. Sirt ustu kafa saga bakar pozisyonda yatıyor

Sırtüstü yatıyor hep ve kafa ya sağa ya sola dönük oluyor ve sanırım söbü kafalı oldu biraz

Dis olabilir canım istahsızlıķ ve salya oluyor birde disler baskı yaptıgı icin emmek istemiyorlarmış

Benim oğlumda da genişleme vardı annekarnında. 3 aydın kontrol ediliyor. 2mm düştü. Onunla ilgili midir acaba?? Yani mikrop olduğunda antibiyotik şart ama tekrarladığı için tedirginim
Valla benim buyuk oğlumda daha tam kapanmadı böbrek genişlemesi olduu için her ay idrar tahlili yaptırıyorum böyle hastalarda idrar yolu enfeksiyonu olmaması lazımmış.ben sırf bu yüzden 4ay içinde ev bile taşıdım usutmesin diye sizi hangi bölüm kontrol ediyor nefrolojiye gitmeniz gerek

Bayanlar merhaba ozel bi sorum olacak ama iliski esnasında canı hala acıyan varmı yada bu konuda bilgisi olan normal mi 4 ay olcak nerdeyse ve muayenede oldum dr normal dedi hersey

Bayanlar merhaba ozel bi sorum olacak ama iliski esnasında canı hala acıyan varmı yada bu konuda bilgisi olan normal mi 4 ay olcak nerdeyse ve muayenede oldum dr normal dedi hersey
Bende rapor aldığım medicalpark hastanesinde kadın doğumcuya bos çıkmayım diye sordum.sağolsun 5 güncükte olsa rapor verdi.şimdi aile hekimi 10 günlük rapor yazacak sağolsun.bu medicalpark doktoru Ainara vajinal nemlendirici jel yazdi acı için.doğal dedi.burada okuduklarıma göre omega vs istedim.oslea formula kalsiyum ve nbl nin algae oil omega 3 yazdı.özellikle omega 3 olan çok yararı olur dedi
Bir bakayım fiyatlarına belki alırım.masraflar çok malum

Çocuk doktoru ultrasona yönlendiriyor. Orda raporlanıyor çocuk doktoru inceliyor. 8mm doğduğunda. 2 aylıkken 2 mm düşmüştü. Bu ay düştüğü için böbrek kontrolü istemedi nefrolojiye gitmedim hiç

Canım bende çocuk doktoruna gitmiştim ultrason istedi sonucu gösterdim bundan birşey olmaz dedi sonra tanıdık bi doktor nefrolojiye gitmem gerektiğini allah korusun böbreğin çürüme bile yapabileceğini söyledi ağlaya ağlaya nefrolojiye gittim doğduğundan beri kontrol ettiriyorum 3ayda 1 e düştü artik her ayda idrar tahlili yapıyoruz ama kapanana kadar devam edicez bizimde 10mmdi şuan 3mmde hala devam ediyoruz

Selam kızlar nasılsınız biz kızçeyle iyiz şükür pazartesi 4. Ay aşımızı var 3. Ay aşı olmadık sizde olmadınız demi özel aşı dışında... Ağzımız sulanıyor elbiselerimiz çok lezzetli sanırım hep emiyoruz ıslatıyoruz onları... Daha dönmeleri başlamadı ama başını kaldırmaya uğraşıyor minnakım geçen ay 300 gram almış 4800 olmuştu bakalım bu ay nolcak sanırım yine almadı bu kız ama boy uzaması var donlardan anlaşılıyor bu durum....

biz de 1 hafta sonra insallah 4 aylik olacagiz. 3.ayda asi olmadi kizim, ozel rota virusu asisini 2.ayda olmustuk cunku. simdi 4.ayda hem bacaklardan 2 asi hem de rotanin 2.asini olacak.
bizimki de henuz yuz ustu donmeyi beceremedi ama yana donebiliyor kisa sureli sanirim hosuna da gidiyor. burada bebeklerin yana yatarak uyurken resimlerini gordum arkadaslardan. becerebilse bizimki de onu yapacak sanki.
salya herkesde var gibi. herseyi emmek istiyor, elbise, agiz bezi, oyuncak, kendi eli ve yakalarsa benim elim de dahil bir istahla emiyor. goren ac birakiyoruz zanneder

Kizlar rota virus aşısı ne zamana kadar yapiliyor biz iki gun sonra 3 aylik olcaz doktor daha bahsetmedi boyle bir seyden

Kizlar benim öğretmen meslektaşlar kimlerdi ? Yanlis hatitlamiyorsam Fonetik ve birkac arkadas daha vardi Seminer donemi yarin basliyor seminerde süt izni nasil oluyor konuştunuz mu idareyle? Bizim mudur yeni pek tanimiyorum yarin konuscam gidince semimer programina baktim yarin 14.30 diger gunler 13.30a kadar Ve benim bebis cok sık emiyor

Bu arada 1.donemi raporla gecirmeyi dusunuyorum Imkanlar el verse bir sene ucretsiz izne ayrilirdim tabi o baska
Ama krediler izin vermiyor ..

Anladım. Ben de bir befroloji doktoruna götüreyim çocuğu. Yaşadığım yerde YoK ama yakın bir hastaneye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…