2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun size de aşı olmuş senin bebeğinde

Geçmiş olsun size de aşı olmuş senin bebeğinde
Teşekkürler canm. Koltuk altından ölçtüğüne 0.6 derece ekleyecekmişsin canm. Dün gece hiç uyumadım. Koltuk altı sürekli 37.5, arada 37 ve altına düşünce oh diyorum yine çıkıyor. Buna 0.6 eklesem 38 demek ateşi diyorum. Şuan alnına koltuk altına ılık suyla ıslatılmış mendil koyuyorum. Aşı vursan bi dert vurmasan bi dert

Aa kim söyledi dr mu bebeginin maşallah ateşi o kadar yüksek değil durumu iyi

Kizlar 2. Ayda yapilan asilari 4. Ayda 2. Dozlarini yaptiricaz ya ondada ateşlenme riski var mi 2. Ay gibi
Bizde sali günü olduk sali akşam ve Çarşamba ateşi vardı genelde 38 lerde idi bugun çok şükür düştü ama 2 gün sürekli takip ettim 38 oluncada yarım fitil verdim fitil şuruptan daha etkili birde ılık duş aldirdim sürekli

Bu bahsettiğiniz fitil nedir ? Ağız yoluyla mı veriliyor ? İsmi var mı? Bizimde aşı var hazırlıklı olayım diye soruyorum.geçmiş olsın bu arada sizede

Aa kim söyledi dr mu bebeginin maşallah ateşi o kadar yüksek değil durumu iyi
Dr söylemişti canm yarım derece ekle sen die, netten araştırdım 0,6 ekleyin yazıyordu. Eklemeden 37.5 kızımın. Hep başında müdahale ettim 38 olmasına izin vermedim yıkadım falan, hala 37den yüksek ateşi ve hala uyumadım ama uykum da gelmiyor endişeden. Sanki uyusam 38 ve üstüne çıkıvercek.

Geçmiş olsun canm

Kızlar merhaba, b'şey sormak istiyorum.. benim oğlan 3ay kontrolünde 69 cm'di. 52cm doğdu bu arada. Fazla uzun değil mi ayına göre ¿ 52cm civarında doğan bebeklerinizin şimdiki boyları ne kadar acaba?

Kızlar merhaba, b'şey sormak istiyorum.. benim oğlan 3ay kontrolünde 69 cm'di. 52cm doğdu bu arada. Fazla uzun değil mi ayına göre ¿ 52cm civarında doğan bebeklerinizin şimdiki boyları ne kadar acaba?
Maşallah güzel uzamış boylu olacak demekki benim kızım 50 doğdu 3.ayda 60cmdi oğlum 52 doğdu oda 3.ayda 64tu

Maşallah güzel uzamış boylu olacak demekki benim kızım 50 doğdu 3.ayda 60cmdi oğlum 52 doğdu oda 3.ayda 64tu

Boylu olacak diyorlar da ne bileyim fazla gibi geldi (endişe edecek bsy bulacam ya illa) deve dikeni gibi de olmasın yani çocuğum ☺

Teşekkür ederim canım cvbn için.

Bizim de 3. Ay kontrolünde boyu 62 cm olmuş. 53 doğdu. Normal sesi doktorumuz. Anne baba olarak ortalama boylardayız. Genetik faktör olabilir.

en iyisi koltuk altı civalı olanlar.bende uzaktanda dahil olmak üzere 3 tane derece var ve uzaktan 39 gösterirken civarı 36.5 gösteriyordu.ben uyanıkken ölçersem kolunu tutuyorum dereceyi alana kadar

peki 2 ay aşısında ateşi çıkmışmıydı

bizim 51 cm doğdu 16 dan önce 63 cm di.bugün dr kontrolümüz var.yazarım yine ölçümüzü.16 mayıs doğumluyuz

Cnm sirke ateşi hızlı düşürüp daha çok çikmasina neden olurmus paraben olmayan hicbirsey yok ki malesef.

Kizim 4 aylik oldu. Annem baston araba almis. Tam yatabiliyi. Simdi tatile gidecegiz travel olan cok yer kapliyor bastona koyabilir miyim bebegimi? Normalde yari yatan yada hic yatmayanlar 6 aydan sonra kullanin diyorlar bu tam yatiyor buna koysam sikinti olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…