• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.

Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Bende olmadım canım. Ilk doğumunda oglum 6 aylıkken olmuştum. Kızım tam 3 buçuk aylıkken önce sağına birkaçgün sonrada soluna dönmeye başladı. Bugün de sırt üstü yatırdım yanina gittiğimde yuzuustu dönmüştü. Buarada 4 aylığız biz.

Merhaba hanımlar bir sorum olacak bebeğinizin 4 ay aşisini nasıl yaptırdınız ben sadece bir tane diye biliyordum ebe 2 tane bacaktan yaptı 2 ay aşilarının devamıymış öyle söyledi sizdede öyle mi oldu

Merhaba hanımlar bir sorum olacak bebeğinizin 4 ay aşisini nasıl yaptırdınız ben sadece bir tane diye biliyordum ebe 2 tane bacaktan yaptı 2 ay aşilarının devamıymış öyle söyledi sizdede öyle mi oldu
Bugün yaptırdım evet iki bacakta da yapıldı 5. Ayda aşı yokmus

Kızlar ya bebişin kakasında pirinç tanesi kadar kan lekesi var endişelenmeli miyim?
bir sonraki kakasini da gozle tekrar olacak mi diye. bizde de olmustu sut alerjisi cikti. sut urunlerini kesince cok sukur gecti. tabi tahris icin fito krem ve madecassol krem kullandim. 1bebeginin poposunu kontrol et kizariklik tahris var mi diye. eger tekrarlarsa ihmal etme.

Haydarinna Haydarinna nasıl gidiyor canım paşa nasıl minik bebisi nasıl
Canım bayram tatilindeyiz köye geldik sinekler oğluşumu beni yedi :) şükür büyüyor ama kilo alımı azaldı muzlu pirinç unu mamasına başladım biberonla veriyorum. Diğer bebiş için ikili test var önümüzde ki hafta inşallah iyi çıkar sonuçlar sen nasılsın. Prensesin nasıl :)

Canım bayram tatilindeyiz köye geldik sinekler oğluşumu beni yedi :) şükür büyüyor ama kilo alımı azaldı muzlu pirinç unu mamasına başladım biberonla veriyorum. Diğer bebiş için ikili test var önümüzde ki hafta inşallah iyi çıkar sonuçlar sen nasılsın. Prensesin nasıl :)
İyi canim.bu ay benimkide az almış artık yavaşlıyor kilo alimlari testlerde iyi çıkar inşallah herşey yolunda gider zamanını bekler bebiş

ÇOK teşekkür ederim cevabınız için benim kızım acayip huzursuz landi emmede zorlandı sizdede oldu mu yavrum çok ağladı kıyamam ona
Yok canım her zamanki halleri değişik birşey gözlemedim çok huzursuzsa yarım fitil atabilirsin ağrısı varsa gecirir

Kendi kokunuza mi bulastirdiniz bezi. Yoksa oylece mi yanina koyuyorsunuz?
Önce kendi kokuma alıştırdım şimdi koku farketmiyor yıkayıp yıkayıp koyuyorum. Bizimki sadece mememde uyuyordu ama emmeden bende önce gögsüme müslin bez koydum bir kaç gün onla birlikte beraber uyuduk sonra tek müslin bezi koydum uyudu yanımda yatar gibide yan çeviriyorum arkasına yastık dayıyorum hemen uyuyor cok sükür

Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.

Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Henüz bende adet olmadim canım. Doktorum iki yıla kadar olmayabilirsin dedi...kızımda Bayadır sırt üstü yatırinca dönmeye çabalıyordu.nihayet bayramın ilk günü yüzustü donmeyi başardı. Hala yüzüstü yatırinca sırt üstü donemiyor
2 tane yapıldı canım. Biri bir bacaktan diğeri diğer bacaktan

olamaz diye kesin konuşamazsıniz ben yaşadım maalesef yetmiyor işte. Damla damla geliyor sık sık emziriyorum.bende istemezdim herhalde mama vermeyi ama çocuğum açlıktan katıla katıla ağlarken görmek çok acı verici.üstelik benim kızımın anne sütüne alerjisi var günde 3 kez mama vermek zorundayız. Mama öcü değil sende bunu bilin..her anne ister sadece emzirmek olmayınca olmuyor.hem maddi açıdan hem manevi acidan
Yanlış anlaşılmak istemem, sizi üzdüysem lütfen kusuruma bakmayın. Mama elbette kötü bsybdeğil, sadece ben o yanılgıya düştüm sütüm yok diye mama verdim. Yumusama olmustu göğüslerimde ve sağınca damla damla geliyordu cok üzülmüştüm. Oysa bi süre sonra terbiye olurmus göğüsler ve yumuşarmış. Sagm makineleri ile bebeğin emme tekniğide oldukca farklıymış. Yani sağdıgımızda sit az ise süt yok demek değilmiş. Bunbilgiyi öğrenmek bebeğimin beslenme düzenini değiştirdi bunyüzden yazmak istedim. SiZi yada baska anneleri üzmek istemedim. Öyle bir durum yasayan vars aklınızda bulunsun

Masallah ya
Canm özel bişi yapmadım baktım gözlerini ovuşturuyor esniyor aldım sessiz ortama götürdüm yatak odasına yatırdım yanına uzandım çok geçmeden kendi uyudu. Geceleri de 11.30 12 gibi götürürüm yatağa lambayı kaparım, koridordan ışık sızar az bişi ona doğru bakarız beraber, bazen emmek ister uyur çok geçmeden. Gündüz 7 de uyanır 1 saat uyanık kalır kendi gider yine küt die. Gündüz emerken uyuyor genelde. Yerine yatırırım baya uyur. Bunu kendi düzenledi. Şuan tatilde bozuldu biraz. Uyaran çok die. Benim kız uykuya düşkün. Gece 3 saatte 2 saatte falan bir o uyurken emziririm altını değiştiririm uyanmaz. Gündüz uyandırıp emziririm. Bekle bakalım 3 ayın dolsun senin bebiş de düzen koyar kendine belki.
masallah ya.

Kizlar 2. Ayda yapilan asilari 4. Ayda 2. Dozlarini yaptiricaz ya ondada ateşlenme riski var mi 2. Ay gibi
Bugün vurulduk 4. Ay aşılarını ve akşam başından beri ateş düşürmeye çalışıyorum, bu gece uyumam sık sık ölçüyorum. Sirkeli ılık su ile yıkadım uyuttum kızımı. Hareket ettikçe ısınıyor. Uykusunda ağlıyor ara ara. Calpol şurupta paraben mi ne varmış minafen yazdı doktor keşke fitil de alsaydım.öğlen ve akşam birer çay kaşığı verdim. Ama çok düşmedi, şuan iyi şükür. Yani önlemini al, hazırlıklı ol arkadaşım.

Kizlar 2. Ayda yapilan asilari 4. Ayda 2. Dozlarini yaptiricaz ya ondada ateşlenme riski var mi 2. Ay gibi
Dün bizde 4. Ay aşılarını olduk.bende ölçuyorum 35.8 ateş normal çok şükür.2. Ayda hemsire tedbir icin calpol icirin demisti.doktorumuz ise gerekirse verin diyordu.bu 4. Ay aşisında doktorumu dinlemek istedim.bende koltuk alti ates olceri var.pek guvenmiyorum bebek hareket ediyor diye fakat simdi bebek uykuluyken iyi ölctüm 35.8 ates.bir sikıntı degil bu değil mi ölçüm doğru

Yarım saat arayla şimdi tekrar ateş ölçtüğümde ateş 36.7 demek derece doğru.emzirirken yarı uykulu ölçmek iyi oluyormuş.bende bugün sabahtan ılık banyo yaptırıp sık sık ateşini ölçerim tatlışımın

Back