- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.001
İnşallahh canımm çok teşekkür ederimİyi canim.bu ay benimkide az almış artık yavaşlıyor kilo alimlari testlerde iyi çıkar inşallah herşey yolunda gider zamanını bekler bebiş
niye sorun olsun ki, ben kullaniyorum dogdugundan beri tam yatar baston, uyanikken de bir kademe yukseltiyorum etrafi goruyor, dik konuma getirmiyorum, getirsek de zaten oturamazlar devrilirler.Kizim 4 aylik oldu. Annem baston araba almis. Tam yatabiliyi. Simdi tatile gidecegiz travel olan cok yer kapliyor bastona koyabilir miyim bebegimi? Normalde yari yatan yada hic yatmayanlar 6 aydan sonra kullanin diyorlar bu tam yatiyor buna koysam sikinti olurmu?
Cnm sirke ateşi hızlı düşürüp daha çok çikmasina neden olurmus paraben olmayan hicbirsey yok ki malesef.
Dün öğlen sonrası düzeldi 36, 3 e düştü şükür. Teşekkürler bilgi için arkadaşlar dikkat edicem. Ebe kan damlası verdi içeriğini okudum paraben yazıyor. Aile hekimi paraben kullanma sakın dedi, ebe nie verdi ozamanarkadaşlar bebişlerin
Ateşini düşürmek için kolonya, alkol, sirke ve buz uygulamak damarların ani büzülmesi ve genişlemesine, ateşin daha da yükselmesine neden olurmuş. onun yerine üzerini inceltin hala düşmüyorsa ayaklardan başlayarak başa doğru ılık su ile yıkayın. ilkyardım kursunda söylemişlerdi işinize yarar umarım. sevgiler.
Yattığı yer biraz eğimli gibi düz yerde de mi öyle, benimki de kafasını geri atıyor uyurken, ben doktora tarif ettim bişi demedi gazı vardır falan dedi, bu konuda bilgisi olanın cevabını ben de merak ettimSelam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Düz yerde de aynı şekilde yatıyor maalesef resimde salıncakta uyuyordu. İlk günler çok gaz sorunumuz vardı şimdi biraz azaldı bu seferde mama yememe sorunumuz varYattığı yer biraz eğimli gibi düz yerde de mi öyle, benimki de kafasını geri atıyor uyurken, ben doktora tarif ettim bişi demedi gazı vardır falan dedi, bu konuda bilgisi olanın cevabını ben de merak ettim
Bu uyku şekli normal benimkide böyle uyuyo acikmadim için veroyodur belki de kendini yada gaz sikistirirSelam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Kocaman olmuş maşallahSelam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Bu
Bu uyku şekli normal benimkide böyle uyuyo acikmadim için veroyodur belki de kendini yada gaz sikistirir
Büyüdü teyzesi yürümesi konuşması da hayırlısıyla vaktinde bi olsaydı :)Kocaman olmuş maşallah
Oy boncuk gözlüm masallah sana olur olur benim oğlum vaktinde doğru ama 13 aylık yürüdü herşeyin zamanı varBüyüdü teyzesi yürümesi konuşması da hayırlısıyla vaktinde bi olsaydı :)
İnşallah canımm acaip bulantım var kusuyorum karnımda ki kız mı acaba :) bunda pek kusma durumu olmadı bulantı çok azdıOy boncuk gözlüm masallah sana olur olur benim oğlum vaktinde doğru ama 13 aylık yürüdü herşeyin zamanı var
Hadi inşallah doktor bı tahminde bulunmadimi 2li test yaptiricaktin ?İnşallah canımm acaip bulantım var kusuyorum karnımda ki kız mı acaba :) bunda pek kusma durumu olmadı bulantı çok azdı
benimki de böyle canımSelam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Yanlız olmadığıma sevindim :)benimki de böyle canım
Bence o onun huyu olabilir öyle rahat ediyordur.benimkide hep aynı tarafa yatiyo artık kafa yamuldu diğer tarafa yatıyorum destek de koyuyorum ama gene olmuyo dönüyo yapicak birşey yok huyudur diye düşünüyorum bence korkulcak birşey yokYanlız olmadığıma sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?