• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
arkadaşlar bebişlerin
Ateşini düşürmek için kolonya, alkol, sirke ve buz uygulamak damarların ani büzülmesi ve genişlemesine, ateşin daha da yükselmesine neden olurmuş. onun yerine üzerini inceltin hala düşmüyorsa ayaklardan başlayarak başa doğru ılık su ile yıkayın. ilkyardım kursunda söylemişlerdi işinize yarar umarım. sevgiler.

Kizim 4 aylik oldu. Annem baston araba almis. Tam yatabiliyi. Simdi tatile gidecegiz travel olan cok yer kapliyor bastona koyabilir miyim bebegimi? Normalde yari yatan yada hic yatmayanlar 6 aydan sonra kullanin diyorlar bu tam yatiyor buna koysam sikinti olurmu?
niye sorun olsun ki, ben kullaniyorum dogdugundan beri tam yatar baston, uyanikken de bir kademe yukseltiyorum etrafi goruyor, dik konuma getirmiyorum, getirsek de zaten oturamazlar devrilirler.

Cnm sirke ateşi hızlı düşürüp daha çok çikmasina neden olurmus paraben olmayan hicbirsey yok ki malesef.

arkadaşlar bebişlerin
Ateşini düşürmek için kolonya, alkol, sirke ve buz uygulamak damarların ani büzülmesi ve genişlemesine, ateşin daha da yükselmesine neden olurmuş. onun yerine üzerini inceltin hala düşmüyorsa ayaklardan başlayarak başa doğru ılık su ile yıkayın. ilkyardım kursunda söylemişlerdi işinize yarar umarım. sevgiler.
Dün öğlen sonrası düzeldi 36, 3 e düştü şükür. Teşekkürler bilgi için arkadaşlar dikkat edicem. Ebe kan damlası verdi içeriğini okudum paraben yazıyor. Aile hekimi paraben kullanma sakın dedi, ebe nie verdi ozaman :KK64:biliyorum herşeyde olabilir ama açık açık paraben yazarken elim vermeye gitmez, içermeyen damla ararım içim rahat etmez :anne:

Buarada 4. Ay kontrolünde 700 gr almış kızım 4 cm de uzamış. O iştahla emsin die süt olsun die kara üzüm hoşafı içtim sabah akşam. Lohusa şerbeti de süt yaparmış sabah akşam bir su bardağı ondan da içtim. Faydası var kızlar deneyin.

Selam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim

Eklentiler

• 298EE461-E10D-41BF-BE86-708408F35B5E.jpeg
    298EE461-E10D-41BF-BE86-708408F35B5E.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 130
Selam arkadaşlar bebeğim kafasını geriye doğru atarak uyuyor sizce normal mi resim ekledim bilgisi olan varmı acaba birde mama yerken yay gibi kasılıyor ağlıyor endişeliyim
Yattığı yer biraz eğimli gibi düz yerde de mi öyle, benimki de kafasını geri atıyor uyurken, ben doktora tarif ettim bişi demedi gazı vardır falan dedi, bu konuda bilgisi olanın cevabını ben de merak ettim

Yattığı yer biraz eğimli gibi düz yerde de mi öyle, benimki de kafasını geri atıyor uyurken, ben doktora tarif ettim bişi demedi gazı vardır falan dedi, bu konuda bilgisi olanın cevabını ben de merak ettim
Düz yerde de aynı şekilde yatıyor maalesef resimde salıncakta uyuyordu. İlk günler çok gaz sorunumuz vardı şimdi biraz azaldı bu seferde mama yememe sorunumuz var

Bu
Bu uyku şekli normal benimkide böyle uyuyo acikmadim için veroyodur belki de kendini yada gaz sikistirir

Bu

Bu uyku şekli normal benimkide böyle uyuyo acikmadim için veroyodur belki de kendini yada gaz sikistirir

Canım çok az yiyor 70 içiyor 5 saat geçiyor hala yemek istemiyor sıvısız kalıcak diye korkuyorum valla. Direniyor yememek için eskisi gibi gazı da Yok gibi ama bilmiyorum doktora sorucam artık

Oy boncuk gözlüm masallah sana olur olur benim oğlum vaktinde doğru ama 13 aylık yürüdü herşeyin zamanı var
İnşallah canımm acaip bulantım var kusuyorum karnımda ki kız mı acaba :) bunda pek kusma durumu olmadı bulantı çok azdı

Back