• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Benimde agustos 2012, kasım 2016 ve mayıs 2018 doğumlu 3 oğlum var anlayacaginiz evde 1 cocuk 2 bebekle ugrasıyorum
Gündüz uykusuna gelince pışpışlıyorum uyuyor çok zorlamıyor beni sağolsun 3. Paşazadem

Ya kızlar sanırım oğlum erken diş çıkaracak.Şu an belirtileri başladı.Erken başlarmış ama geç çıkarmış.Sizde var mı sorunlar
Benim bebiş te sanki oyke gibi. Agzindan sürekli salya akıyor. Emziğini bazen nerdeyse cigneyecek gibi ısırıyor. En yakın zamanda doktora getiricem

Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.

Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Bizimki 100 günlük yüz üstü pozisyondayken dönüyor.ama sırt üstündeyken yana doğru dönüyor popoyuda kaldırıyor ama henüz beceremedi :) Çabuk yoruluyor o yüzden bazen ard arda dönüyor bazende hiç yapmıyor. Ben bugün adem oldum ama
Hayatimmm70 Hayatimmm70 çok daha erken olmuş.Herkesin bünyesi farklı.Bir arkadaşım 6 aylıkken olmuştu şimdi çocuğu yaşına girecek hala olmadı.Bir yıla kadar normalmiş

Bizimki 100 günlük yüz üstü pozisyondayken dönüyor.ama sırt üstündeyken yana doğru dönüyor popoyuda kaldırıyor ama henüz beceremedi :) Çabuk yoruluyor o yüzden bazen ard arda dönüyor bazende hiç yapmıyor. Ben bugün adem oldum ama
Hayatimmm70 Hayatimmm70 çok daha erken olmuş.Herkesin bünyesi farklı.Bir arkadaşım 6 aylıkken olmuştu şimdi çocuğu yaşına girecek hala olmadı.Bir yıla kadar normalmiş
Cok sagol cnm cevabin icin. Biz ikimiz tembeliz sanirim

Kızlar oğlum uyurken çok korkarak ağlıyor.Önceden de vardı ama bu ara sıklaştı.Bide öyle ağlıyorki içim gidiyor.Annen öldü diye kandırırlarmış o yüzden ağlarmış.Yani öyle diyorlar.Yatağında kuran ve cevşende var.Sizde de var mı öyle ağlamalar.Hayır el kadar yavrucağa neden annen öldü denirki rüyasında :110:

Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.

Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Bende hala adet olmadım ve kızım daha sola dönüyor sadece ama henüz yuzusyü dönmeyi beceremiyo ay sonu 4 ay biticek

Bende adet olmadım daha ve benim oğlanında daha hiç dönmeye niyeti yok.Ama herkes birden bi döner hiç anlamazsın diyor

ben de daha adet olmadim canim, annem emzirdigi sure boyunca adet olmamis, belki ona cekmisimdir.

bizm kiz da neredeyse 4 aylik olacak ama sirt ustu iken donemiyor, sadece itekliyor biraz kendini

Bende adet olmadim bir arkadaşim 8.5 ayda ancak adet olmustu . Bebeğim bir tarafa yan dönüyor diğer tarafa ise dönmeyi henüz denemiyor yüzüstü dönmüyor daha

Bende adet olmadım daha ve benim oğlanında daha hiç dönmeye niyeti yok.Ama herkes birden bi döner hiç anlamazsın diyor

ben de daha adet olmadim canim, annem emzirdigi sure boyunca adet olmamis, belki ona cekmisimdir.

bizm kiz da neredeyse 4 aylik olacak ama sirt ustu iken donemiyor, sadece itekliyor biraz kendini

Bende 6 7 aya kadar normal diyorum adeti ama boyle herkes oldum yazincada tedirgin oldum. Dönme olayida 5 6 7. Ayda donenler bile varmis.

Bi de 2. Dogumu olanlara ve adet gorenlere sorum olucak. Ben hamilelikten once asiri karin agrisi cekiyodum. Hatta evlenmeden once daha azdi evlenince iyice azitmisti. Evlenmeden1 agri kesoco yeterken evlendikten sonra 3 gun boyunca agri kesici iciyodum. Simdikk benim agrim yeniden olur mu olursa yandim ben minoset parol kesmezdi en az majezik

Back