- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.881
evet canim ilac bu. ben sabah ogle aksam 1'er tane icmistim. ama daha fazla da alinabiliyor galiba. bir de sicak dus altinda gogsunu sagmayi dene, bana cok iyi gelmisti. cikar cikmaz da kizimi emzirdim hemen, tavsiye ederimKızlar mastit için bunilaç mıydı? Sağ göpsümde büyük kitle oldu sıcak duş masaj ters emzirme hepsini yaptım offf 3 ay bitecek nerden çuktı bu
evet canim ilac bu. ben sabah ogle aksam 1'er tane icmistim. ama daha fazla da alinabiliyor galiba. bir de sicak dus altinda gogsunu sagmayi dene, bana cok iyi gelmisti. cikar cikmaz da kizimi emzirdim hemen, tavsiye ederim
selam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
Bencede iyi hic verme zaten 2 ay kaldi bi sikintisi yoksa niye ver diyoki sicaklarda cok normal hareketlenmeye başladılar bideselam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
selam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
Neresi azmis kilosunun anlamadım boyuda iyi hiç mama işine girme bence bı alışınca mamaya memeyi reddetme basliyo yinede sen bilirsin .selam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
Bence gerek yok cnm yapısı ince uzun olacak belli ki.selam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
Benim kızımda öyle galina ince uzun 3 ay kontrolünde 5900 du 63 cm di doktor gayet iyi dedi mama verme dedi ama kv beynimi yiyo resmen mama ver bu kiz ac bak hiç göbeği yok midesi boş diye ya göbeği çıkması lazım mi illai çıkıyorda arada zaten. Anlamadim ben birsey beni de üzüyo senin yüzünden sütüm gidecek dedim bugünBence gerek yok cnm yapısı ince uzun olacak belli ki.
Bende mama vermek zorunda kaldim ama derse n ki icin aliyomu almiyo hic bir katki maddesiz bisey kalmamisken toz gibi mamayi sulandirip vermek icimden gelmiyo ama kizim hic almiyo ve aç 300 gram bile iyi bosver dr u her dr farkli sen anlarsin acmi değilmi oyle bisey dusunmuyosan hic vermeselam kizlar.foruma ugramayali cok oldu.2cocukla yetistiremiyorum..benim oglan 4gun sonra 4ayinj dolduracak insallah.anne sutu aliyor sadece 4kilo dogmustu suan 6800kilo.doktoru biraz az dedi gunde 1.2kez mama vermem icin diretiyor.sutum yetmezse aglar uyumaz dimi? ama uyumasi falan.iyi cok.sukur.boyu 53sm idi dogdugunda 65sm.suan.ne yapayim?vereyimmi mama?
goonu denemedim ama aktif bebek hem sızdırıyordu hem de bir kere çiş yapsa bile kokuyordu. ayrıca plastik hissi var, çiş göstergesi de yok, ben hiç beğenmedim özetle. prima kullanacaksan premium care daha iyi.Selam kızlar.Herkese iyi bayramlar.bebişlerimizle sağlıklı huzurlu nice bayramlarımız olsun inşallah.
Buradan demiştim goon bebek bezini denersem bilgi veririm diye ve 2 gündür kullanıyorum.normalde prima aktif bebek kullanıyordum.sızdırmadan şikayetciydim.benim oğluş çok gazlı olduğu için devamlı masaj yapıyorum ve her gazla gelen kaka belimizden zıbına çıkıyordu.hatta pazartesi 3 kere zıbın değiştirdim
Gelelim goona.birkere dokusu pamuk gibi.öyle plastik hissi vermiyor.koku yok.bel bölgesi lastikli ve çok güzel kavrıyor beli.ıslaklık göstergesi var.3 beden aldım ama primaya göre 3 bedeni daha büyük ama buna rağmen primaya göre daha iyi sarıyor ve daha kakada dahil hiç sızıntı yaşamadım.yani şu ana kadar hiç olumsuzluk yaşamadım.ama şu anda primada dahil piyasanın en pahalı bezi.gerçi herseferinde bebişin üstünü değiştirip zubınlardan kaka temizlemek mi yoksa para mı vermek derseniz para vermek derim.azıcık uzun oldu sanırım
Benim kızımda 3 ay kontrolünde 5950 Gr 60cm kilosu gayet iyi bence seninkinin de ayrıca hiç karnın şiştiğini görmedim çok nadir aşırı emdiyse azıcık migdesi sisiyo o kadar :)Benim kızımda öyle galina ince uzun 3 ay kontrolünde 5900 du 63 cm di doktor gayet iyi dedi mama verme dedi ama kv beynimi yiyo resmen mama ver bu kiz ac bak hiç göbeği yok midesi boş diye ya göbeği çıkması lazım mi illai çıkıyorda arada zaten. Anlamadim ben birsey beni de üzüyo senin yüzünden sütüm gidecek dedim bugün
ondan da kullandım ama bizde sızıntı daha çok yaptı premium care.aktif bebek daha iyi olmuştu bizim için ama sanırım goona devam ederimgoonu denemedim ama aktif bebek hem sızdırıyordu hem de bir kere çiş yapsa bile kokuyordu. ayrıca plastik hissi var, çiş göstergesi de yok, ben hiç beğenmedim özetle. prima kullanacaksan premium care daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?