2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aa ben hiç okumamıştım canim demek ki gercekten bizimkilere o sancı yapıyor yan etki olarak. Saglik ocaginda ki hemsirede surekli ihmal etme diyor. Artik iyilikleri icin mecbur vericez,annelik zor zanaat :))

Haftada maksimum 5 kez vermeye karar verdim canim ya aslinda kafama gore is yapmak istemiyorum ama..

Kizlar biz bebisle hep konusuyoruz Sarki ninni de soyluyoruz ama duzenli olarak dinlettigim muzik ses falan yok Siz dinletiyor musunuz biseyler?

Bi de oyun halisi almaya karar verdim tavsiyelere açığım canlarım :)
Ben fisher price köpekçik ve arkadaşları aldım.çok sevdi oğlum.oyuncakları dikkat çekici.bir de ekstra köpek var düğmesine basınca sesler çıkarıyor.incele istersen canım.

Canım şimdi gördüm mesajını.biz bir ay kullandık cihazı ayın 6 sında kontrolümüz vardı.gelisim tamamlanmış çok şükür çıkardık ortezi.bayramdan sonra başka bir doktora gidicez ikinci bir göz görsün dedik.evet zor bir süreç ama geçiyor bir şekilde.biz tubingen ortezi kullandık.en konforlusu bu demişti dr.umuz.sende bi araştır istersen.pavlik bandaj in kullanımı biraz zormuş.biz bu ortezle birz daha rahat ettik.

insallah halida vakit gecirir kuzun. bi1r sure islevini anlayamayabilir bebegin. sen de yanina uzan, teker teker oyuncakl1arla oyna. illaki birisi ilgisini ceker

Kızlar acil yardım.Eşimle birlikte olduk ve birazcık içime kaçmış olma ihtimali var.Canım yandığı için prezervatif kullanamıyorum.Doğumdan beri adet olmadım.ertesi gün hapıda emzirirken kullanılmıyormuş ne yapabilirim fikri olan var mı?

Canim ben prospektüsünü okudum yan etkilerde gaz sancısı, kabızlık vs ne ararsan yaziyor çoğu ilaçta oldugi gibi
Ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmıyorum, dr umuz tavsiye etmedi. Doğal olan well care d vitamini var onu kullanıyoruz,mavi kutu. isterseniz deneyin ben memnunum.

Canım ne kisti ismi ne? Cinsine ve cm göre değişir, bende de vardı sorunsuz normal doğum yaptım.

3 ile 6. Ay arası dedi bize doktor ille 3 olacak diye bir şey yokmuş.
i

Canım ne kisti ismi ne? Cinsine ve cm göre değişir, bende de vardı sorunsuz normal doğum yaptım.

3 ile 6. Ay arası dedi bize doktor ille 3 olacak diye bir şey yokmuş.

Yumurtalar çatladığında oluşan kistlerden değilmiş onu söyledi büyükmüş 6 mm galiba, umutluyum görücez daha 4 haftalık değil ondan keseyi göremiyoruz belki kist küçülür dedi ama inşallah küçülür inşallah yumurtalıkları vs etkilemez

Merhaba hanımlar. Bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz söyler misiniz lütfen. Haziran annesiyim. Sallamadan bir yönteminiz var mi?

Kızımın kakasında saç çıkıyor kızlar ya çok üzgünüm ilki eşimin saçıydı, bu kimin bilmiyorum. Evde çok dikkat ederdim. Elleri hep ağzında parmaklarını gırtlağına kadar sokup öğürüyor şapşik. Bayram için kvler deyiz 2 gündür. Koltuk üstüne falan altına örtüsünü yayıp yatıralım diyorum dikkat edilmiyor. Zaten geçerli bir sebebim olmadan kızımı alamıyordum sonunda kavga ettim eşimle. Çok üzüldüm saç yutmasına

Merhaba hanımlar. Bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz söyler misiniz lütfen. Haziran annesiyim. Sallamadan bir yönteminiz var mi?
Canım ben ne yapsam uyumazdı bir gün yorgun düştüm az yatağa uzanayım dedim kızım yanımda o da uyumuş benle. O günden beri hiç sallamam bişi yapmam yanyana uzanır birbirimize bakar uyuruz, ben gözümü kapamazsam o kapamıyor. Bazen yatarak emziririm iki üç cuk cukla uyur. Sen de kendine has bi yöntem bulursun belki. Bi ara biz keman sesiyle de uyurduk. 3. Aydan sonra düzen oturtuk uykuda. Bide sessizlik önemli. Kulakları dikip bakınıyor yoksa

Yan yana yatip yapıyorum su an zaten de hic saglikli bir yontem olarak gelmiyor. Sonucta esir aliyor yanında.3 aydan sonra nasil oturttunuz iste öğrenebilir miyim? :)

Yan yana yatip yapıyorum su an zaten de hic saglikli bir yontem olarak gelmiyor. Sonucta esir aliyor yanında.3 aydan sonra nasil oturttunuz iste öğrenebilir miyim? :)
Canm özel bişi yapmadım baktım gözlerini ovuşturuyor esniyor aldım sessiz ortama götürdüm yatak odasına yatırdım yanına uzandım çok geçmeden kendi uyudu. Geceleri de 11.30 12 gibi götürürüm yatağa lambayı kaparım, koridordan ışık sızar az bişi ona doğru bakarız beraber, bazen emmek ister uyur çok geçmeden. Gündüz 7 de uyanır 1 saat uyanık kalır kendi gider yine küt die. Gündüz emerken uyuyor genelde. Yerine yatırırım baya uyur. Bunu kendi düzenledi. Şuan tatilde bozuldu biraz. Uyaran çok die. Benim kız uykuya düşkün. Gece 3 saatte 2 saatte falan bir o uyurken emziririm altını değiştiririm uyanmaz. Gündüz uyandırıp emziririm. Bekle bakalım 3 ayın dolsun senin bebiş de düzen koyar kendine belki.

Uzun uzun anlatip zahmet ettiğiniz için teşekkür ederim :))) sessizligi bizimki de istiyor.sanirim bebekler için cok önemli. Kaldi ki düşünüyorum biz bile sesli ortamda uyuyamıyoruz. Emmeden uyumanin yolunu arıyorum kendimce. Emmeden uyumuyor çünkü. Emzik tutmadi. İnşallah 3 ay dolsun düzen olur diye umut ediyorum :)

Bizimkinde de çıkıyor bazen saçları çok dökülüyor genelde onlar oluyor.tüy gibi olduğu içinde hep görüp alamıyorum

Canım bizim gece uykusu düzene girdiğinden beri hiç sıkıntı yaşamamıştım taki dün geceye kadar.meyve hiç yemedim diye bilirim.hatta öylen kahvaltı ve akşam yemeği yedim sadece.vitamini ben doktorumuza sordum gaz yapmaz dedi.bende ne yapacağımı şaşırdım artık

Kızlar mastit için bunilaç mıydı? Sağ göpsümde büyük kitle oldu sıcak duş masaj ters emzirme hepsini yaptım offf 3 ay bitecek nerden çuktı bu

Eklentiler

• AB21CC5D-71CE-4553-A5C6-8638DE208588.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…