2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynen canim hic iatemiyorum mama vermeyi.dun denedim 30cc bile icmedi.ac olsa icerdi dimi?

sagolasin canim benim.pek bir aclik belirtisi yok sadece gunduz uykulari biraz az ama gece gayet guzel uyuyor denedim 30cc bile icmedi

Neresi azmis kilosunun anlamadım boyuda iyi hiç mama işine girme bence bı alışınca mamaya memeyi reddetme basliyo yinede sen bilirsin .
ac olsa aglar uyumaz benim oglan gayet iyi sadece gunduz uykulari biraz az ama gece cok guzel uyuyo.pek aglayan bebek degil sutumde var bence

ac olsa aglar uyumaz benim oglan gayet iyi sadece gunduz uykulari biraz az ama gece cok guzel uyuyo.pek aglayan bebek degil sutumde var bence
Yani aç bebek kendini belli eder zaten sen içini ferah tut bide sürekli aynı hızda kilo alirlarsa taşımak bile imkansız hale gelir iyice hareketlendiler kilo alımı yavaslicak artik

Herkese iyi bayramlar. Ben de prima aktif bebek kullanıyorum. İlk çocuğumda da kullandım. Fakat primanın yeni çıkan bezi şu hava aldıran diye reklamlarda çıkan oldukça ince ve 1 çişle doluyor. Yazın farklı marketlerden bez aldım. En eski bu dolu çizgisi olmayan bezler daha yumuşak ve bence daha rahat. Sanırım premium care üretilmeye başladığından beri aktif bebeğin kalitesini düşürmüşler. Dediğim gibi indirim vardı almıştım eski bezlerdenmiş çok yumuşaktı önce üretielenler

Kızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba

Bize 1. Ayda demişlerdi.. ışıkla gözüne bakti doktor, 3 dk bile sürmedi muayene.. bence devlet hastanesine gidin ozel sigortaniz yok ise, çünkü görüp görmediğine bakıyorlar sadece. Başka bir işlem yapmadılar bize

4 aylık ve 6800 öylemi? Bu kiloya az diyen doktordan şüphe ederim. Benim kızım da 6800 , 4 aylık. Gayet güzel dedi doktor. Hatta 3 ayrı doktor gördü hepsi anne sutu yeterli kilo alımı iyi dedi.3 aylıkken 700gr aldı 4 te de aynı şekilde. Birde zayıfsa bile yapısı gereği olabilir sonucta. Sadece mama yiyip zayif olan cok bebek var cevremde. Onlara ne diyor doktorlar acaba... 0

Benim kızımda 3 ay kontrolünde 5950 Gr 60cm kilosu gayet iyi bence seninkinin de ayrıca hiç karnın şiştiğini görmedim çok nadir aşırı emdiyse azıcık migdesi sisiyo o kadar :)
Normal yani dimi . Ama anlmaiyo ki sürekli ac bu ac bu diyo mama alıp verecekmiş bende al da ver bakalım verebiliyor musun dedim en sonunda

Kizlar benden 15 gun sonra dogum yapan bi arkadaşım bebisinin fotosunu göndermiş resmen benim bebis onunkinin yaninda zayif bisey ya.. Onunki tombul tombul Moralim bozuldu zaten benim bebis bana surekli zayif geliyor

Kizlar benden 15 gun sonra dogum yapan bi arkadaşım bebisinin fotosunu göndermiş resmen benim bebis onunkinin yaninda zayif bisey ya.. Onunki tombul tombul Moralim bozuldu zaten benim bebis bana surekli zayif geliyor
Bİzde bir arkadaşımınkinden 15 gün büyüğüz ama o tombik ve bizimki zayıf kalıyor.Ki şu an 7 kiloya yaklaşmasına rağmen.o çocuğunda boyu kısa ondan öyle duruyor yani kendimi öyle avutuyorum.Sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.Bizimki sanırım hasta oldu ateşi yok ama öksürüyor gibi tatlı tatlı bide hapşırıyor durmadan korkuyorum üşüttüm diye.O yüzden en önemlisi sağlık boşver

Canım boyu kısadır da ondan tombik gelmiştir. Benim oğlan 3ay kontrolünde 6700 69cm'di. Kilosu çok iyi ama boyi hayli uzun olduğu için arkadaşın oğlu benimkinden çok daha düşük kiloda olmasına rağmen daha toplu gösteriyor.

Kızlar günaydın,üç aylık bebek gelişimiyle ilgili videoda bebek elini emer çekmeyin keşfediyor diyor.Bizimki iki gündür kendini kusturuyor elini sokmaktan.Bende müdahale ediyorum umarım kötü birşey yapmıyorumdur

Günaydınlar. Benim oğlum da ellerini çekmiyor ağzından. Zaten gözü hep etrafta. Zaten iştahsızdı şimdi de bakınmaktan emmiyor. Dğn bütn gece uyudu sabah ben kalktım hala uyuyor. En son 2 ay 12 günlükken 5500 gr tartıldı. 2 gün sonra 3 aylık olacak hiç aldığını da düşünmüyorum. Hayırlısı artık. Besleme konusu stress bizim evde.

Canim bizim elimiz de hep agzimizda Bem aslinda surekli cekiyorum ama hic fayda etmiyor ki en sonunda pes edip ellerini bağlayamacağıma göre emsin diyorum

Çok sevindim canım gözün aydın , inşallah benimki de iyileşir. Acılar kaçtı sizin. Son gittiğimiz doktor 56 dedi sağ kalca. Bide bu tubingen ortezi aynı görevi görüyor mu bandajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…