- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.761
Canm bu tableti ben de kullanıyorum sütüm azalınca. Bu tableti kullandığım günler buradan aldığım çay tarifini de içiyorum 2 kupa, sonra aklıma bi zararı olur mu ikisinin die takılıyor. Sütüm çabuk artsın isterken yanlış mı yapıyorum acaba diyorum.hayir hap gibi tablet seklinde şişede gunde 3 kere sabah ogle aksam 2 ser tane tok karna aliyorum, sütüm çok azsa aksam dozunu 3 tane aliyorum,bol suyla yutuyorum, solgar ve gnc markalarinin var ben solgar aldim, gercekten tavsiye ederim
Tabiki bilinçsizce söylüyor ama bu bile tuhaf geliyor anne kelimesi burdan geliyor heralde benimkinin 3 ayı bitti şimdi etrafa daha duyarlı konuştukça gülüyor . Renkli şeyler dikkatini çekiyor ilk oğlum bebekken tv ye bakmıyordu bu böcük şimdiden meraklı geçen hafta anakucağına koyup tvye çevirdim o hafta sesi çıkmadan izledi ohh be dedim ağlamıyor. Doktor kontrolünde zehir ver daha iyi dedi otizmli olur 2 yaşına kadar yasak dedi ben şokk. Salonun heryerinden görünüyor böcük kafayı çevirip izlemek istiyor ters oturtuyorum sesleri duysun izlemesinO da bir şey mi benimki ağlarken mervöööö dşye ağlıyor.Direk ismi mi söylüyorya çocuklarımız daha kaç aylık ne anne demesi kurban olayım.Ağlarken benzetiyoruz iç güdüsel olarak
Manasını bilerek söylemediğini biliyorum arkadaşım, ama bildiğin net anne diyorvideolar sülalede geziyor. Kv de net duydu. Ses taklidi olarak söylemesi bile insanı bu kadar mutlu ediyorsa gerçek manasının farkında olarak söylemesi nasıl güzel bir duygudur şükürler olsun.
Valla yigenim bile bu kadar erken anne demesi normal mi dedi safca diyorlar tabi bilinçli mi değil mi Allah bilir. En kolay anne belki de çok güzel yine de annen kurban olsun diye sarılıyoorum hemen oh mis Allah herkese nasip etsin inşallahBizimki de bir gun resmen “anne yaaa” seklinde bir ses çıkardı ağlamanın arasinda:) o vidyoyu izlettigim herkes bu cocuk konuşmuş diyor o kadar guzel denk gelmis ki ben bile konuştu mu acaba diyorum:)))
Ne güzel değil mi, senin de için hoş oluyordurbaşka çocuğun var mı bilmiyorum bu tadı daha önce yaşadın mı. Benim yılların hasreti kızım aaaa dese bizim eşimle gözlerimiz doluyor. Çok mutluyum ben yaaa ses tonunu yiyim ben onun aaeee aaeee derken 3 gün anneeee anneeee anneeee dedi durdu şimdi eşim ilgileniyor hep, bana pek bırakmıyor işten gelince
kaç kilo dogmustu canimYine iyi biz hala 4650 saka gibi
Benimde sütüm yetmiyor canım. Mecbur mama veriyorum ek olarak..üzülme biz elimizden geleni yapiyoruzGunaydin
Moralim cok bozuk
Bugun emzirme danismanina gittim 10 gunde hic kilo almamış
Galagtago diye ilac verdi biraz almis olsaydi mamaya baslatmicakti ama gelisimini etkiler dedi mamaya basliyoruz iki gogsunude tamamen emzirdikten sonra 60 cc mama ver o zaten yine doyutmaz onu dedi gunde 2 yada 3 sefer mama vericem bi 15 gun bu sekilde devam edicez ama dereotunu onerdi vucuttaki odemi attigi icin sut salgilamasi daha hızlı olur dedi
biraz artmis olmasi lazim asiri fark etmiyor ama faydasi var, ilk cocugum 29 yasimda oldu simdi 36 yim ama ilke gore daha fazla sutum var.Gunaydin
Galagtago.kac gunde etki ediyo bilen Varmi?
Bu süt uretiminin acaba yasla ilgisi mi var
bizde de durum ayni. ben careyi isten ucretsiz izin almakta buldum. sen de bi dusun. yasal olarak analik durumunda 4 aylik ucretli izin sonrasi eger calisan isterse 6 aylik ucretsiz izin kullanabilir. isveren izni vermek durumunda, izin vermezse hakli sebeple is akdini sen bitirebilirsin, bu durumda tum tazminatlarini isveren odemeli. ama tabi haklarini almak icin is mahkemesine dava acman gerekir.Kaynanamın tek oğlu ve tek torunu.İşe başladığımda sanırım bakmayacak.Yani konuşulurken hiç oralı olmuyor.Günlerdir küçücük çocuğu nasıl kreşe vericem diye kahroluyorum.tamam ona güvenip yapmadım ama ne biliyim teklif etmesi gerekmez mi el kadar çocuğu vercez.Derdini anlatamayacak konuşamıyacak uyuyamıyorum düşünmekten
Ücretsiz iznim bugün başladı 6 ay daha evdeyim ama yünede minnacık olmuş olacakbizde de durum ayni. ben careyi isten ucretsiz izin almakta buldum. sen de bi dusun. yasal olarak analik durumunda 4 aylik ucretli izin sonrasi eger calisan isterse 6 aylik ucretsiz izin kullanabilir. isveren izni vermek durumunda, izin vermezse hakli sebeple is akdini sen bitirebilirsin, bu durumda tum tazminatlarini isveren odemeli. ama tabi haklarini almak icin is mahkemesine dava acman gerekir.
onlar hic buyumeyecek hep minnacik kalacak gozumuzde zatenÜcretsiz iznim bugün başladı 6 ay daha evdeyim ama yünede minnacık olmuş olacak
26kaç kilo dogmustu canim
Benimde sütüm yetmiyor canım. Mecbur mama veriyorum ek olarak..üzülme biz elimizden geleni yapiyoruz
Baska kimse yokmu bakabilecekÜcretsiz iznim bugün başladı 6 ay daha evdeyim ama yünede minnacık olmuş olacak
Gunaydin
Galagtago.kac gunde etki ediyo bilen Varmi?
Bu süt uretiminin acaba yasla ilgisi mi var
Arkadaşlar süt yetmiyor diye bi durum olamaz, bol bol emzirin sütü arttıran en önemli sey emzirmek! Mama verme hatasına düşmeyin lütfen, facede Emzirme Sanatı diye bir grup var oraya kaydolun, uzman kişiler tarafından yardım alın, hemen dönüş yapılıyor, bizim gibi bir cok kişi durumunu paylaşıyor, bir fikir alın derim. Ordan birçok sey öğrendim benkaç kilo dogmustu canim
Benimde sütüm yetmiyor canım. Mecbur mama veriyorum ek olarak..üzülme biz elimizden geleni yapiyoruz
Arkadaşlar süt yetmiyor diye bi durum olamaz, bol bol emzirin sütü arttıran en önemli sey emzirmek! Mama verme hatasına düşmeyin lütfen, facede Emzirme Sanatı diye bir grup var oraya kaydolun, uzman kişiler tarafından yardım alın, hemen dönüş yapılıyor, bizim gibi bir cok kişi durumunu paylaşıyor, bir fikir alın derim. Ordan birçok sey öğrendim ben
Benimde 3.gunum olcak ama farkedilir bi artis olmadıCanım o damladan kullandım bende işe yaramadı mememde iğne batması gibi his yaptı hatta.
Bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen, et yiyebilirsen et, yemezsen yumurta yeşil mercimek ne bulursan ye. Ayrıca çiğ yeşillik de ye artacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?