Benim kizim hala agu cikarmiyo ufak tefek sesler mirildanmalar
Biseylere uzanmaya basladi ve dönüyor
Bu ay 300 gram aldi emzirme danismani yoktu aradim bugun keisnlikle mama verme gel bi bakalim diyo ben anlamadim bu mamalarda zehirmi var zaten takintiliyim iyice takiyorum
Benim ikinci çocuğum ilkinde 6 ay su dahi vermemiştim ama daha hastanede ağlama krizlerine girip sarılık geçirince 30 cc ile başladım,Kendine geldi bebeği bile bile neden aç bırakayım .Kan tahlilinde kan şekeri düşük çıktı,yani bebek açtı.
Günde 3-4 kere 30cc verdim ilk ay kontrolde 3350 doğan çocuk 5000 kilo olmuştu daha çok ağlamaya başladı. Bu seferde çok beslemişim bide gaz sorunu çıktı. Mamayı kes dedi sütün yetiyor neyse kestim mamayı ama her akşam 8 de krizler başladı ara ara 60 cc mama verdim uyuyordu akşamları
Bu hafta 3 aylık kontrolümüz vardı 7200 olmuş 65 cm
800 gram almış normal dedi.akşamları çok ağlıyor mama verdim dedim süt akşamları azalıyordur ver dedi
Buaralar şükür iyiyiz etrafa ilgisi artıyor azıcık yoruyorum gazıda azaldı gibi
Heray daha iyi olacak kendini hırpalama çocuğuda eziyet etme ver mamayı
Bende prima premium care kullanıyorum ama çok kaka yaptığında sürekli sızdırıyor. Acaba ben mi gevşek yanlış bağlıyorum diyorum ama yok her seferinde aynı durum. Ne kadar yüksek ısıda yıkasam da zıbınları hep lekeli kalıyor bir de
kullanıp memnun kalanlar varsa ben de denemek isterim
aktif bebek daha iyi.ben ikisinide kullandım.leke konusunda tek çare elde yeşil sabunla çitilemek.ben deterjanı braktım çünkü onlarda bi işe yaramıyor.şimdi bildiğin kalıp yeşil sabunu rendeliyorum sıcak suyla eritip makinanın deterjan gözünden koyuyorum.makina bitince bide 15 dk programa deterjansız yeniden çalıştırıyorum mis gibi oluyor
Premium care ilk ay kullandım acayip pişik yaptı bide yapısı hoşuma gitmedi aktif bebek daha iyi . Leke olunca unibaby deterjanla yıkıyorum hemen çıkıyor
Bekletirsem kalır belki
Ben de hep ısrar ettim anne sutunde ve esimle babamla cok tartistim bu yuzden ama haftada 105 gram cok az bence sanirim mamaya eninde sonunda mecbur kalacagim
Emzirme danismanindan aldigin bilgileri burda da paylasir misin yarin
Üçüncü ay kontrolümüze gittik 6400olmuş bu ay beş yüz gram almış o da zorla uykusunda doyura doyura anca bu kadar oldu
Kizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse
Bizim 2 aylıkken 6400 dü, bu ay 7200 neyseki normal dedi bizim tospaka 800 gram almış
Gunaydin
Moralim cok bozuk
Bugun emzirme danismanina gittim 10 gunde hic kilo almamış
Galagtago diye ilac verdi biraz almis olsaydi mamaya baslatmicakti ama gelisimini etkiler dedi mamaya basliyoruz iki gogsunude tamamen emzirdikten sonra 60 cc mama ver o zaten yine doyutmaz onu dedi gunde 2 yada 3 sefer mama vericem bi 15 gun bu sekilde devam edicez ama dereotunu onerdi vucuttaki odemi attigi icin sut salgilamasi daha hızlı olur dedi
Bende günde 2-3 duruma göre mamaya başladım vermeye sütüm çok değil yetmeyince ağlama krizine giriyor emmiyor bile sıpa sabah öğle akşam 60 cc verip ezmiyorum hiç değilse karnı doyup uyuyor arada malt içeceği var onu içiyorum oda süt yapıyor
Manasını bilerek söylemediğini biliyorum arkadaşım, ama bildiğin net anne diyor
videolar sülalede geziyor. Kv de net duydu. Ses taklidi olarak söylemesi bile insanı bu kadar mutlu ediyorsa gerçek manasının farkında olarak söylemesi nasıl güzel bir duygudur
şükürler olsun.
Bizim minnak ilk aydan beri anneeee diye ağlıyor gören şaşırıyor ama bu ay bilinçli söylüyor dilini döndürmeye çalışıyor ama gel görki beni tanıyor başkasına gidince çığlık çığlığa ne yapacam ben ya
Dünde eşim almış karşısına baba dedirtmeye çalışıyor o bebe 24 saat anasıyla 2 saattemi öğrenecek