- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.401
Valla herkes söylemiş aslında. Dedikleri de çok doğru. Boş gebelikte yolk sac olmuyor Can'ım. Rahat ol artık. Görürsün bebişi kalp atışı ile beraber.Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
hanımlar merhabalar dün akşam boş gebelikten kürtaj oldum. bu 2. boş gebeliğim ne yapmalıyım? emin olun o psikoloji ile ağlamaktan doktora bişey soramadım.
Canım ben de 22 haftalık kızımı kan pihtilasmasindan kaybettim bir buçuk sene önce. Şimdi yine hamileyim öğrendiğimde 3 haftalikti doktor coraspin verdi 6 haftalikken de keseyi ve kalp atışını görünce igneye başlattı coraspine başla hemen kan sulandiriyor çünkü gebelikte damarlar gevsermis ve pihtilasma artarmis ınş sağlıkla kucagimiza alırız hepimizkardelen384 merhabalar
Yaş 40
İstanbul
Sat 22.08.2017
30.05.2018 ( İnşallah)
Geçen sene kan pıhtılaşması sebebiyle 2.5 aylık bebeğimi kaybettim. Yarın kadın doğum uzmanina gidicem. Sağlık ocağinda dün test yaptırdım. Beta HCG 384 çıktı
Rabbim inşallah bu sefer kucağima almak nasip eylesin.
Gorusmek üzere
Teşekkür ederim canım haftaya görürüm bebisimi inşallahGestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.ANNONA
Teşekkür ederim canım haftaya görürüm bebisimi inşallahGestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.ANNONA
Evet haftaya görürüm inşallah teşekkür ederimValla herkes söylemiş aslında. Dedikleri de çok doğru. Boş gebelikte yolk sac olmuyor Can'ım. Rahat ol artık. Görürsün bebişi kalp atışı ile beraber.
Geçmiş olsun canım, Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sanaKizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadidüşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Detayli ultrason onemli canim.
Ikili test icinde yaptirmayacaz desekte doktorlar yonlendirecektir zaten normal kontrolde o haftalarda ense kalinligina dikkat ediyorlar ve bilgilendiriyorlar.O tedirgin ederse ve bilmek istedigini bilirse devaminda kan vermeni isteyecektir.
411 küsür cikti benimde Persembe gunu,ama Eylul 6-7 de kanamam ve sonra lekelenmelerim oldugu icin takibe aldi.Yarin kontrolum var yine.Insallah bebisin sıkı sıkı duruyordur :)
Onlarla ilgilenmemek mumkun degil.Benimde kızım var.Sabah ogle aksam derken arada tuvalet vs derken en basiti ister istemez aktif oluyor insan.
Ben kizimda devlete gitmistim ve gorememisti cidden,aytintili ultrasonun yapildigi bolume gondermisti orda duymustum kalp atisini :) Cihazlar sorun oluyor.
Allah bagislasinn :)
Once fikirlerini almak daha mi iyi olur acaba bilemedim.Belki de cok cok sevecekler biraz zaman gecince soyleyebilirsin :)
Hadi insallah :) Benimde sabah kontrolum insallah biraz aydinlanirim.
Guzel haberleriniz olsuun :)
Maydonozun yapraklarinda bulunan yagi rahim kasilmalarina sebep olabilir.Evet cok yararlidir ayni zamanda.
Mesela hurmada abartildiginda ayni etkiyi verebilir.Genelde son ayda duzenli ve fazlaya kacarak kullanmaya daha cok dikkat edilir.
Yerlesme kanamasi normal adet tarihinde oluyo ayaklarini yukari kaldirip dinlen agir is yapma bisi olmaz ins varsa dr unun nunarasi ara sor progestan kullaniyomusungunaydin kizlar benim dun cok az lekelenmem olmustu sonrasinda takip ettim bidaha olmadi yerlesme olabilir diye dusundum
Geçmiş olsun canım ben de çok fena boğaz agrisiyla başladı bugün gribe çevirdi çok kotuyum nane limon zencefil bal iyi geliyor benimde pazartesi ise gitmem lazımgünaydın aşırı derecede grip oldum hamileliğin halsizliğiyle birleşince işe falan gidemedim ilaç da alamıyorum zencefil limon idare ediyorum, tam mevsim geçişi dikkat edin anneler hastalanmayın çok fena oluyor insan
Benim de öyle yemek yiyip su icince iyice iri görünüyor sanırım ödem rahim duvarları kalinlasiyor vücut su topluyor 5,5 aylık bir kaybim var onda böyle olmamıştıGünaydın kızlar. Ya Benim karnım aşırı şişti oğlumda hiç böyle olmamıştı. Annem şimdiden 5 aylık gibi duruyor diyo. Ciddi ciddi baya çıktı
Canım merhaba. Çok teşekkürler. Evet çok şükür bugün gittik. Bebeği gördük 5+6 dayız. Kalp atışı için erken dedi 5 gün sonra çağırdı inşallah duyarızCaniiimmm ne yaptin kontrolun kacta bugun dimi duydunmu kalp atislarini guzel haberlerini bekliyorum
Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah bu bebişini sağ salim almanı nasip eder inşallah. Doktora sordum o da normal dedi. Rahim kalınlaşıcak büyücek bazılarnda erken çıkar vs dediBenim de öyle yemek yiyip su icince iyice iri görünüyor sanırım ödem rahim duvarları kalinlasiyor vücut su topluyor 5,5 aylık bir kaybim var onda böyle olmamıştı
Yaş. 31Bilgilerini yazmamissin cnm
Ooo hemşehrim Allah tamamına erdirsinYaş. 31
Şehir. Çanakkale
Son sat. 13 ağustos
Muhtemel doğum tar. 20 mayıs
3 düşükten sonra 4. Gebeliğim
Teşekkür ederim seninkinide cümlemizinkinide Allah tamamına erdirsin inşallah. Sendemi çanakkalede yaşıyorsunOoo hemşehrim Allah tamamına erdirsin
Canım zahmet olmazsa beni de ekler misin yaş 30 sat 27 temmuz beklenen doğum tarihi 02.05.2018 yasayan ilk bebeğim olacak inşallahGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
@pedike
prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
@senilk
@Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Yok.canakkalede yaşamıyorum memleketim.canakkale BigaTeşekkür ederim seninkinide cümlemizinkinide Allah tamamına erdirsin inşallah. Sendemi çanakkalede yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?